Što ste zadnje kupili?
- A$H
da tako nekaj..samo kaj u zadnje vrijeme neznam kakvo je stanje..u 90ima je bilo tako neka izdanja sa izlaze na crno, sad izlaze normalno(dobili su prava i to sve, tipa 90ih je Alan Ford imao piratska izdanja Ekologija,Sjeverni Pol...i eto prosle godine su legalno izdana u Klasik izdanju..sad ih imam i jedne i druge..HorrorHR wrote:Kul, znači kao neka bootleg izdanja koja ispadnu povremeno i collectors stvarčice
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Freddy
moram posjetit Raula i Bradu...ali brada kad počne pričat,ne može stat...ali barem nešt naučiš novog od njega...ma sigurno skrivaju negdje,meni moraju datA$H wrote:Sve u MC-u popalio zadnje kaj je bilo..ali mozda jos skrivaju negdje..![]()
![]()
e da i ovaj novi lik kaj tamo radi je najbolji do sada i najuljudniji..nisam vjerovao sa kolikim je veseljem trcao medju kupcima da im pomogne..svaka mu cast..toliko Raul, Edvin i Brada zajedno nisu uljudni bili...
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Aryx
- Dragonrage
Jel onaj mršavi s naočalama?A$H wrote:Sve u MC-u popalio zadnje kaj je bilo..ali mozda jos skrivaju negdje..![]()
![]()
e da i ovaj novi lik kaj tamo radi je najbolji do sada i najuljudniji..nisam vjerovao sa kolikim je veseljem trcao medju kupcima da im pomogne..svaka mu cast..toliko Raul, Edvin i Brada zajedno nisu uljudni bili...
- A$H
ne neki stariji lik oko 40 god..sa kracom bradom...prvi put sam ga vidio...Dragonrage wrote:Jel onaj mršavi s naočalama?A$H wrote:Sve u MC-u popalio zadnje kaj je bilo..ali mozda jos skrivaju negdje..![]()
![]()
- Dragonrage
Hmmm...jači možda malo? Mislim da sa ga vidio jednom, sad kad su inventuru imali, ali mislio sam da je samo neki lik, možda Raulov poznanik koji ima pomaže oko inventure...A$H wrote:ne neki stariji lik oko 40 god..sa kracom bradom...prvi put sam ga vidio...Dragonrage wrote:Jel onaj mršavi s naočalama?A$H wrote:Sve u MC-u popalio zadnje kaj je bilo..ali mozda jos skrivaju negdje..![]()
![]()
Kaj veliš cool je lik hehe?
- A$H
da malo jaciDragonrage wrote:Hmmm...jači možda malo? Mislim da sa ga vidio jednom, sad kad su inventuru imali, ali mislio sam da je samo neki lik, možda Raulov poznanik koji ima pomaže oko inventure...A$H wrote:ne neki stariji lik oko 40 god..sa kracom bradom...prvi put sam ga vidio...Dragonrage wrote: Jel onaj mršavi s naočalama?
Kaj veliš cool je lik hehe?
- Dragonrage
Onda je to taj...A$H wrote:da malo jaciDragonrage wrote:Hmmm...jači možda malo? Mislim da sa ga vidio jednom, sad kad su inventuru imali, ali mislio sam da je samo neki lik, možda Raulov poznanik koji ima pomaže oko inventure...A$H wrote: ne neki stariji lik oko 40 god..sa kracom bradom...prvi put sam ga vidio...
Kaj veliš cool je lik hehe?da lik je totalno fora i komunikativan..hehe pogledah odmah i onaj DVD Bubba Ho-Tep kaj ti je uvalio onaj lik..da vidim na kaj to lici..
Hehehe...sranje..jel da...
- Freddy
- Vorador
Evo jedne prave horror poslastice za one dubljeg džepa:
http://i138.photobucket.com/albums/q246 ... horror.jpg
- A$H
Vorador wrote:Evo jedne prave horror poslastice za one dubljeg džepa:
nice1
- cvd-klon
Pozdrav od mene i FilmTVa sa one strane bare, shopping nedjeljni je prošao mega spektakularno, potrošene velike količine zelembaća...
Padaju DVDi, CDi, mange, Blu-rayevi (nova era na HorrorHR.com
) - slike kada se vratim doma.
Sve u svemu, cijene fantastične posebice uz mali dolar
Pao je dakako i jedan filmić sa momkom iz avatara

Eto pije se pivica u sobi, importira se novi Agnostic Front u iTunes (uz propain, sick of it all i desetak drugih cda koji su pali u ime novca)...
pozdrav
Padaju DVDi, CDi, mange, Blu-rayevi (nova era na HorrorHR.com
Sve u svemu, cijene fantastične posebice uz mali dolar
Eto pije se pivica u sobi, importira se novi Agnostic Front u iTunes (uz propain, sick of it all i desetak drugih cda koji su pali u ime novca)...
pozdrav