Ok, zabavno...ali "Dante's Peak" je meni barem mrvicu bolji...jigsaw wrote:Volcano (1997) - 3,5/5, napet na neke trenutke, na neke nerealan, na neke zabavan film. Tomy Lee Jones je ovdje skoro sve sam obavio, nešto kao Caruso iz CSI: Miami-a. Uglavnom, meni su se efekti svidjeli i dosta sam zadovoljan sa filmom.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Dragonrage
- A$H
definitivnoDragonrage wrote:Ok, zabavno...ali "Dante's Peak" je meni barem mrvicu bolji...jigsaw wrote:Volcano (1997) - 3,5/5, napet na neke trenutke, na neke nerealan, na neke zabavan film. Tomy Lee Jones je ovdje skoro sve sam obavio, nešto kao Caruso iz CSI: Miami-a. Uglavnom, meni su se efekti svidjeli i dosta sam zadovoljan sa filmom.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- jigsaw
The Animal (2001) - 2,5/5, nije mi se svidjelo u cjelini, ima previše glupih i nerazjašnjenih stvari, a pogledao sam taj film 1001. put i nikako da dokučim kraj filma. Tako da je radnja uglavnom bezveze. Glumci su dobri, naročito mišićavi policajac kojeg gledamo u Stažistu itd. Film je na neke trenutke zabavan, ali ne previše da sam se odvalio smijati. Više ga neću gledati... 
- metallicat
- Knatchbull
10 000 B.C.
uspio sam zaspati u trenutku kad se na ekranu pojavio veliki mjesec
rečeno mi je da je bio lijep
film je onako, dosadnjikav, na trenutke smješan(onaj tip koji priča kao da je kastriran)... 2,3/5
uspio sam zaspati u trenutku kad se na ekranu pojavio veliki mjesec
film je onako, dosadnjikav, na trenutke smješan(onaj tip koji priča kao da je kastriran)... 2,3/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- metallicat
- Asfodel
- jigsaw
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007) - 5/5, e ovo ću ići još jedanput gledati, jer ovakav genijalan spoj mjuzikla, gotike i morbidnih situacija nećemo više nikad vidjeti. Sweeney Todd je skoro pa remek-djelo koje se neće tako brzo zaboraviti i koje je po meni trebalo osvojiti više od 1 oskara, jer mi je bolji od No Country for Old Men. Iako se jasno vidi lažnoća krvi u par scena, to gledatelja neće zanimati jer će obraćati pozornost na široki zaplet cijele radnje, što je Tim Burton genijalno izveo. Maske i atmosfera filma su super, glasovi odlični, kao i glumci. Nimalo mi nije žao što sam ovo išao gledati jer sam znao da nijedan film nije kod mene loše prošao koji je na IMDB-u i sličnim stranicama dobio ocjenu iznad 7,5. Otpočetka mi je film bio jako zanimljiv i ja sam uživao u cjelosti. Savršenstvo.
-
Unreal
Jedino su pjesme loše,no ignoriraj me jer ipak ne volim mjuzikle.jigsaw wrote:Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007) - 5/5, e ovo ću ići još jedanput gledati, jer ovakav genijalan spoj mjuzikla, gotike i morbidnih situacija nećemo više nikad vidjeti. Sweeney Todd je skoro pa remek-djelo koje se neće tako brzo zaboraviti i koje je po meni trebalo osvojiti više od 1 oskara, jer mi je bolji od No Country for Old Men. Iako se jasno vidi lažnoća krvi u par scena, to gledatelja neće zanimati jer će obraćati pozornost na široki zaplet cijele radnje, što je Tim Burton genijalno izveo. Maske i atmosfera filma su super, glasovi odlični, kao i glumci. Nimalo mi nije žao što sam ovo išao gledati jer sam znao da nijedan film nije kod mene loše prošao koji je na IMDB-u i sličnim stranicama dobio ocjenu iznad 7,5. Otpočetka mi je film bio jako zanimljiv i ja sam uživao u cjelosti. Savršenstvo.
- metallicat
slažem se. u biti i nisu loše pjesme, osim one oko koje se svi slažemo - o johana -Unreal wrote:Jedino su pjesme loše,no ignoriraj me jer ipak ne volim mjuzikle.jigsaw wrote:Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007) - 5/5, e ovo ću ići još jedanput gledati, jer ovakav genijalan spoj mjuzikla, gotike i morbidnih situacija nećemo više nikad vidjeti. Sweeney Todd je skoro pa remek-djelo koje se neće tako brzo zaboraviti i koje je po meni trebalo osvojiti više od 1 oskara, jer mi je bolji od No Country for Old Men. Iako se jasno vidi lažnoća krvi u par scena, to gledatelja neće zanimati jer će obraćati pozornost na široki zaplet cijele radnje, što je Tim Burton genijalno izveo. Maske i atmosfera filma su super, glasovi odlični, kao i glumci. Nimalo mi nije žao što sam ovo išao gledati jer sam znao da nijedan film nije kod mene loše prošao koji je na IMDB-u i sličnim stranicama dobio ocjenu iznad 7,5. Otpočetka mi je film bio jako zanimljiv i ja sam uživao u cjelosti. Savršenstvo.

-
John_Ryder
- Asfodel