Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
-
Hec
jesu, tocnoA$H wrote:bez problema...nisu li krokodili na kongresu..Cannibalist wrote:I trebas prec rjeku, i na tabli pise,jigsaw wrote:Žirafa.
oprez : krokodili!
Kako ces prec rjeku?
---
a jebiga malo sam se zajebavo ovdje, dosadno mi je, neda mi se nis vise igrat.
sve su danasnje igrice dosadne postale,...osim par njih.
"Six strings to cover fear..."
- elrania
- elrania
- metallicat
bravoelrania wrote:woohoho, 1. petica u indeksu
kupih si toffife i idem se pripremiti za sutrasnji kolokvij
i jos par epizoda pogledati
evo jedem puding, u zadnjih 2 mj sam par puta napravila i ni jednom ni nisu glupe grudice došle, a prije uvijek

- elrania
-
GreenHornet
Nakon dugo vremena odlučio pogledati jedan od dijelova Halloweena,točnije "Return of Michael Myers"
Jedna stvar mi je totalno glupa,Laura je odglumila svoju smrt i ostavila kćer da je posvoje a onda ce u H20 bez imalo grižnje savjesti radi kćerke imati sina?!
Jesam ja nešto krivo skontao ili se u jednom od sljedećih dijelova sazna da tipa mala nije njena kćer ili slično?
Jedna stvar mi je totalno glupa,Laura je odglumila svoju smrt i ostavila kćer da je posvoje a onda ce u H20 bez imalo grižnje savjesti radi kćerke imati sina?!
Jesam ja nešto krivo skontao ili se u jednom od sljedećih dijelova sazna da tipa mala nije njena kćer ili slično?
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Scarface
GreenHornet wrote:Nakon dugo vremena odlučio pogledati jedan od dijelova Halloweena,točnije "Return of Michael Myers"
Pa sedmica se uglavnom ponaša ka da 4., 5. i 6. dio ni ne postoje, dakle nema ni njene kćeri ni prokletstva s tin druidima, nastavlja se direktno na dvicu (trica i nije u kontinuitetu). Mada, postoje neke teze da se sve to spoji i jedna od njih je ta da Laurie nije umrla i slično.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Dragonrage