The X Files: I Want To Believe
- Dragonrage
- Knatchbull
- Freddy
- Dragonrage
- Knatchbull
totalno jeDragonrage wrote:LOL..ja očekivao kako će te ga svi redom posrati![]()
![]()
šteta što po njemu znam da će film imati veze s vanzemaljcima a meni je to najgori dio X-filese(znam da se praktički bazira na tome, ali više volim ljudske i životinjske anomalije kao teme u seriji)
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Dragonrage
- Asfodel
- A$H
Dragon sad kad se zna ime filma sam promijenio ime topica, ok?

nije ni tako lose bolje da vidimo neku novu ideju u X/Files svijetu...ako je to moguce..The X Files: I Want To Believe puni je naziv novog filma Dosjei X, koji dolazi deset godina nakon onog prvog, koji se nadovezao na kultnu seriju šest godina nakon njenog završetka. Rečenica je poznata s UFO plakata koji je krasio Mulderov ured i, uz onu "the truth is out there", obilježila je serijal.
"Taj naslov je došao prirodno. Priča se vrti oko poteškoća u pomirivanju vjere i znanosti, te govori o Mulderovoj borbi s vjerom", rekao je u telefonskom razgovoru za AP autor serije Chris Carter i otkrio da se unatoč naslovu ovaj put neće baviti izvanzemaljcima, nego ozbiljnijim temama koje ciljaju na već odraslu publiku, ali i stjecanje novih obožavatelja.
"Razlog zašto smo radili ovaj film su zagriženi obožavatelji i ne želimo ih vrijeđati vraćanjem unatrag sa sadržajem."
Film se u kinima očekuje oko 25. srpnja.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
- Dragonrage
Gillian "reklamira" film hehe

Ulalaaa....

With X-Files 2 just around the corner Gillian Anderson did Maxim Magazine to get all the boys tongues wagging, and might I add drooling. Maxim was nice enough to give us permission to share some of the photos. For more your gonna have to checkout this months issue of the magazine.

Ulalaaa....
-
John_Ryder