edit: ajme ne stanem
Last Post Wins !!!11one
- metallicat
- Knatchbull
- metallicat
- Knatchbull
- metallicat
- Asfodel
- Evil Xander
Crko mi alternator na autu. Smece sugavo. Stuck here, nadam se da cu sutra moci doma. Sreca u nesreci je sto mi je auto mogao kompletno crknuti u gornjoj pripizdini, ovako sam se uspio dovuci natrag do Sarajeva, a trebao sam biti doma u vrijeme kad ovo tipkam...
Inace, ako ikog zanima, sekvenca izgleda ovako:
- prvo se pali lampica akumulatora (jos gore ako ste ga nedavno zamijenili)
- nakon nekog kraceg vremena otkazuje ESP, pali se lampica, nije problem koga zaboli
- nakon jos malo vremena otkazuje ABS, pali se lampica, nije problem
- nakon toga sustav gasi airbagove, pali se lampica, nije problem
- gase se svjetla, nije problem ako je dan
- pali se indikator rucne kocnice, ne zelim ni znati sto ovo znaci, pretpostavljam servo kocnica
- turbina/management motora crkava, vrlo zabavno, gas, a auto ne ide bas
- auto se zaustavlja
Kako pada napon, sustav sam iskljucuje manje bitne periferne sustave do glavnog.
Vrijeme: 20 minuta
Put: 40km
Za neupucene, kad vam crkne alternator, auto trosi akumulator koji se ne puni, gore je rezultat, a ja sad imam auto praznog akumulatora (nije bed) i crknutog alternatora (ako ih nemaju na skladistu, a sutra je subota...).
Nista sto kablovi, jos jedan auto i cekic po alternatoru nisu privremeno rijesili (citaj 2km, unutar kojih se opet odigrala gornja predstava) jer mi je auto kompletno crkao a servis mi je bio na horizontu. Sutra ujutro se saga nastavlja.
Inace, ako ikog zanima, sekvenca izgleda ovako:
- prvo se pali lampica akumulatora (jos gore ako ste ga nedavno zamijenili)
- nakon nekog kraceg vremena otkazuje ESP, pali se lampica, nije problem koga zaboli
- nakon jos malo vremena otkazuje ABS, pali se lampica, nije problem
- nakon toga sustav gasi airbagove, pali se lampica, nije problem
- gase se svjetla, nije problem ako je dan
- pali se indikator rucne kocnice, ne zelim ni znati sto ovo znaci, pretpostavljam servo kocnica
- turbina/management motora crkava, vrlo zabavno, gas, a auto ne ide bas
- auto se zaustavlja
Kako pada napon, sustav sam iskljucuje manje bitne periferne sustave do glavnog.
Vrijeme: 20 minuta
Put: 40km
Za neupucene, kad vam crkne alternator, auto trosi akumulator koji se ne puni, gore je rezultat, a ja sad imam auto praznog akumulatora (nije bed) i crknutog alternatora (ako ih nemaju na skladistu, a sutra je subota...).
Nista sto kablovi, jos jedan auto i cekic po alternatoru nisu privremeno rijesili (citaj 2km, unutar kojih se opet odigrala gornja predstava) jer mi je auto kompletno crkao a servis mi je bio na horizontu. Sutra ujutro se saga nastavlja.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- HorrorHR
- Site Admin
uf gadno, nema šta - jedino što možete je da se pošteno napijeteEvil Xander wrote:Nista sto kablovi, jos jedan auto i cekic po alternatoru nisu privremeno rijesili (citaj 2km, unutar kojih se opet odigrala gornja predstava) jer mi je auto kompletno crkao a servis mi je bio na horizontu. Sutra ujutro se saga nastavlja.
- Evil Xander
Zadnja tri tjedna zivim po hotelima i vecerama i crnom vinu, malo mi je dosta vec.HorrorHR wrote:uf gadno, nema šta - jedino što možete je da se pošteno napijeteEvil Xander wrote:Nista sto kablovi, jos jedan auto i cekic po alternatoru nisu privremeno rijesili (citaj 2km, unutar kojih se opet odigrala gornja predstava) jer mi je auto kompletno crkao a servis mi je bio na horizontu. Sutra ujutro se saga nastavlja.
Kompenzirali smo ogromnim kolicinama mesa za veceru. U bunkeru nepouzdanog smeca imam jos kilu baklavi i 5 boca talijanskog vina (kojeg ironicno moram donositi iz Sarajeva u Rijeku).
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.