Last Post Wins !!!11one
- elrania
- A$H
- Freddy
možeš ič i vozit bez PPA$H wrote:Damn youWendigo wrote:sretno. ja položio iz prve a znao konkretno samo jedno pitanje od tri.druga dva je žena odgovorila, a ja potvrdio.
da bar i kod mene bude tako..da mogu pocet sa voznjama..
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- elrania
sretno
pronadoh si jednu sranicu s odlicnim objasnjenjima niz. gram i bacam se na ucenje za sutra pa kasnije serije opet malo i mozda film... i eng...
i sutra napokon doma
razmisljam bas da pocnem trcat malo...mami me ona relacija izmedu ka i duga rese sam sto cu odapet s obzirom u kakvoj sam kondiciji trenutacno i kakvo je zdravlje, no valjda budem do ljeta uspjela
pronadoh si jednu sranicu s odlicnim objasnjenjima niz. gram i bacam se na ucenje za sutra pa kasnije serije opet malo i mozda film... i eng...
i sutra napokon doma
razmisljam bas da pocnem trcat malo...mami me ona relacija izmedu ka i duga rese sam sto cu odapet s obzirom u kakvoj sam kondiciji trenutacno i kakvo je zdravlje, no valjda budem do ljeta uspjela
- A$H
inace da ali ja idem A kategoriju pa je lik rekao posto su mi propisi i pomoc par dana jedno od drugog da oboje polozim pa cemo pocet vozit..jer je kao voznju ce brzo okoncatFreddy wrote:možeš ič i vozit bez PPA$H wrote:Damn youWendigo wrote:sretno. ja položio iz prve a znao konkretno samo jedno pitanje od tri.druga dva je žena odgovorila, a ja potvrdio.
da bar i kod mene bude tako..da mogu pocet sa voznjama..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat