Last Post Wins !!!11one
- Dragonrage
Evo...a za mene je ovo opis filma "The Fog"...istina, i godina nastanka igra tu veliku ulogu, ali da bih to proglasio dobrim pa čak i kultnim horror filmom Johna Carpentera...ni u milijun godina...Vorador wrote:atmosfera je nikakva, gluma komična (pogotovo glavni lik, neki su savim OK, ona plavojka, recimo), likovi za koje me boli kurac, monsteri jeftini i neuvjerljivi, priča ubi-bože ( kada onaj vojnik počne objašnjavati porjeklo magle totalno sam se razočarao jer je objašnjenje totalno neoriginalno i otrcano), također moram spomenuti očajnu muzičku podlogu koja ne paše itd.
Mist mi je miljama ispred Foga...ali ne zbog nove tehnologije, efekata i šta ja znam čeka, već zato jer mi je cijeli koncept filma mnogo bolji, ozbiljniji, interesantniji, strašniji...uglavnbom izvedba mi je daleko bolja.
Ali to smo već zaključili...iako mi dalje ne ide i neće mi ići u glavu kako je nekima Mist loš film. Ajd osrednji, ali ono ultra loš, znači u rangu sa govnima kao što su Alone in the Dark, Dracula 2000, 3000 i ostali
- elrania
- Knatchbull
-
Ghrall