Razgovori ugodni o horor temama
-
Aryx
GreenHornet wrote:Aryx wrote:John_Ryder wrote:
jbt,kaj se fkt ljudi tak pale na taj film
a gle its the best worst film ever

upravo pogledao do kraja...stvarno je remek djelo na neki način!

btw je li postoji topic o ovom filmu?mislim da ga zaslužuje.
kad se samo sjetim kako sam se usro tog filma ko klinac
mislim da nema . slobodno otvori

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
Aryx
The Orphanage 7/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
Dragonrage
-
filmophil wrote:Aryx wrote:filmophil wrote:ma samo mi nije jasno kako nekome može biti loš

možda ga nisi shvatio

nije da te vrijeđam ili nešto ali vidio sam da ljudi malo prepovršno gledaju na film...
a gle its simply not my cup of tee

sve sam shvatio sto se moglo ali jednostavno mi je bilo nekako prejadno i nerealno ( to samo na likove i njihove postupke ) , onaj kraj sam vise manje predvidio u jednom dijelu, pogotovo da ce se magla taman maknuti ... inace ovo kaj kazes da ljudi gledaju preporvsno na film , pa iskreno meni je i sam film prepovrsan , but who cares , uskusi se razlikuju
ahhhhhhhh okej...a kaj sam jedini na forumu kojem se sviđa mist??
Meni je odličan. kao što rekoh...zapravo gotovo odlična 4,5/5 kod mene...a o filmu sam već sve rekao u topicu...pa čak i previše hehe
A ovo ne sviđanje filma kod određenog dijela publike smatram ništa više doli površnim gledanjem i željom za malo više krvi, čudovišta, cica i guzica...jednostavno ljudi su vjerojatno očekivali nešto tipa Slither, Feast ili nešto treće gdi ima mnogo krvi, sakaćenja i humora. Ima toga naravno i ovdje...ali ima i nekih drugih stvari...
-
Knatchbull
Dragonrage wrote:A ovo ne sviđanje filma kod određenog dijela publike smatram ništa više doli površnim gledanjem i željom za malo više krvi, čudovišta, cica i guzica...jednostavno ljudi su vjerojatno očekivali nešto tipa Slither, Feast ili nešto treće gdi ima mnogo krvi, sakaćenja i humora. Ima toga naravno i ovdje...ali ima i nekih drugih stvari...
Baš suprotno. Karakterizacija likova je površna, njihove reakcije predvidljive. Dijalozi među glavnim protagonistima su sirovi, nema mašte u njima, jednostavno me nisu uvjerili da su tamo. Napisao sam već da je ona vjerska fanatkinja najuvjerljivija jer s strašću propovjeda. Krvi ima dovoljno, scene fajta su ok snimljene, pogotovo s paucima.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
Dragonrage
-
Knatchbull wrote:Dragonrage wrote:A ovo ne sviđanje filma kod određenog dijela publike smatram ništa više doli površnim gledanjem i željom za malo više krvi, čudovišta, cica i guzica...jednostavno ljudi su vjerojatno očekivali nešto tipa Slither, Feast ili nešto treće gdi ima mnogo krvi, sakaćenja i humora. Ima toga naravno i ovdje...ali ima i nekih drugih stvari...
Baš suprotno. Karakterizacija likova je površna, njihove reakcije predvidljive. Dijalozi među glavnim protagonistima su sirovi, nema mašte u njima, jednostavno me nisu uvjerili da su tamo. Napisao sam već da je ona vjerska fanatkinja najuvjerljivija jer s strašću propovjeda. Krvi ima dovoljno, scene fajta su ok snimljene, pogotovo s paucima.
Emm...nope...nije stari, nije....daleko do toga. Manje više svi likovi se realno ponašaju..možda su neke reakcije prenagljene kao što rekoh, i nisu svi dijalozi baš na mjestu, ali tu su s pravom...kod likova kroz film možeš vidjeti veliki raspon emocija i poprilično realnih reakcija...
od roditeljske požrtvovnosti, pubertetskog iskazivanja hrabrosti, pa preko pravničkog racionalizama, vjerskog fanatizma te tipično američkog aktivno pragmatizma
-
Knatchbull
Dragonrage wrote:Emm...nope...nije stari, nije....daleko do toga. Manje više svi likovi se realno ponašaju..možda su neke reakcije prenagljene kao što rekoh, i nisu svi dijalozi baš na mjestu, ali tu su s pravom...kod likova kroz film možeš vidjeti veliki raspon emocija i poprilično realnih reakcija...od roditeljske požrtvovnosti, pubertetskog iskazivanja hrabrosti, pa preko pravničkog racionalizama, vjerskog fanatizma te tipično američkog aktivno pragmatizma
to je tvoje viđenje i ja ga poštujem

nastavak na topicu da ne spamamo ovdje
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
sikeone
2001 maniacs (remake)- bedast horrorčić sa par vrhunskih p....

-
sikeone
House of Wax (remake)- nije loše 3/5 zbog par dobrih scenica ubijanja pogotovo udaranje bejzbol palicom

-
john_constantine
Dragonrage wrote:filmophil wrote:Aryx wrote:a gle its simply not my cup of tee

sve sam shvatio sto se moglo ali jednostavno mi je bilo nekako prejadno i nerealno ( to samo na likove i njihove postupke ) , onaj kraj sam vise manje predvidio u jednom dijelu, pogotovo da ce se magla taman maknuti ... inace ovo kaj kazes da ljudi gledaju preporvsno na film , pa iskreno meni je i sam film prepovrsan , but who cares , uskusi se razlikuju
Meni je odličan. kao što rekoh...zapravo gotovo odlična 4,5/5 kod mene...a o filmu sam već sve rekao u topicu...pa čak i previše hehe
A ovo ne sviđanje filma kod određenog dijela publike smatram ništa više doli površnim gledanjem i željom za malo više krvi, čudovišta, cica i guzica...jednostavno ljudi su vjerojatno očekivali nešto tipa Slither, Feast ili nešto treće gdi ima mnogo krvi, sakaćenja i humora. Ima toga naravno i ovdje...ali ima i nekih drugih stvari...
ma ja sam očekivao ozbiljan horor, a zapravo je baš ispalo u stilu tih neozbiljnih horora kao slither...

Michel puši karu.
-
Dragonrage
-
john_constantine wrote:Dragonrage wrote:filmophil wrote:
ma ja sam očekivao ozbiljan horor, a zapravo je baš ispalo u stilu tih neozbiljnih horora kao slither...

Nope...nije...u tom slučaju ne bi bilo ni one religiozne babe, ni još par likova, već samo gl. junak, njegov mali, možda još ona plava trebica i hrpa, hrpa čudovišta...Ti si dobio ozbiljan horror, tj. horror dramu, možda i malo preozbiljan za svoj ukus...ništa više, ali ti i ja smo to već raspravili i ti si sam rekao da se slasžeš samnom...
-
dragon
DRAGON RULES
http://blogoye.org/horrorland/
http://s3.bitefight.rs/c.php?uid=47432
-
A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
A$H
The Mist - 4/5
House of the Dead - 1.5/5 stvarno sam se pokusao divit i gledat samo pozitivne stvari u filmu..ali sto je isao film kraju to je ocijena samo padala...jos mi je gori nego nakon proslog gledanja..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Hec
The Mist 3/5
Ebola Syndrome 5/5
Van Helsing 4,5/5

-
filmofil
-
reeker 3/5...stvarno solidan horor i ocjena bi bila 2/5 da nije bilo onog kraja...lijepo su to smislili i ono što je ispalo na kraju čak i ima smisla...i ovaj reeker je prejebeno napravljen, samo mi smeta što nije bilo više klanja...
This is the Zodiac speaking.