Last Post Wins !!!11one
-
filmofil
- metallicat
neda mi se njegov, sve sam halloweene gledala pred mj dana al mi došlo da opet zombijev. vidi se na kilometre kako sam očajna kad opet idem halloween gledatfilmophil wrote:rađe carpenterov halloween pogledaj...kraći je i ima bolju atmosferu...metallicat wrote:hm, dvoumila sam se između The Machinist i Traces of Death ali mi se čini da neće to bit neš, pa ću vjerovatno opet 30 days of night ili halloween novi![]()

-
filmofil
da, bašmetallicat wrote:neda mi se njegov, sve sam halloweene gledala pred mj dana al mi došlo da opet zombijev. vidi se na kilometre kako sam očajna kad opet idem halloween gledatfilmophil wrote:rađe carpenterov halloween pogledaj...kraći je i ima bolju atmosferu...metallicat wrote:hm, dvoumila sam se između The Machinist i Traces of Death ali mi se čini da neće to bit neš, pa ću vjerovatno opet 30 days of night ili halloween novi![]()
![]()
![]()
This is the Zodiac speaking.
- metallicat
- Aryx
- elrania
ja jos malo pa na 7. epizodu scrubsa (sezona 6) i pisem lagano zadacu za sutra ...

od ovog sam zbilja puno ocekivala, a ispalo je prosjecno
e to je bilo razocaranje, a ne mistAryx wrote:samo to nemetallicat wrote:ah, idem onda očajavat uz 30 dana/noći![]()
![]()
noćnadam se da vise nikad necu morati gledat taj film
od ovog sam zbilja puno ocekivala, a ispalo je prosjecno
- Aryx
nisam ni sumnjaoA$H wrote:ja hocuAryx wrote:samo to nemetallicat wrote:ah, idem onda očajavat uz 30 dana/noći![]()
![]()
noćnadam se da vise nikad necu morati gledat taj film
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
- Knatchbull
- elrania
- Dragonrage
Očito onda baš i nisi imao prilike gledati puno njegovih adaptacija...a i fakat ga pretjeruješ...nevjerojatno...Aryx wrote:Pa ocikavao sam puno vise sto se price tice , ne u smislu odakle su ta stvorenja i slicna pitanja , nego dogadaji unutar filma te razmisljanje likova je totalna banana. Istina ima puno losih kingovih adaptacija ( nisam ih mislim sve gledao ) ali ovo je jedna od najgorih koje sam imao prilike vidjeti .A$H wrote:da i, koliko je adaptacija od kinga ispalo sranje, a knjige su bile super...malo pretjerujes..Aryx wrote: Pa ipak je to po prici od kinga , a likove i ostale dogadaje je on stvorio ( ako se redatelj drzao knjige naravno ) ... strasno
Da...baš je ne uvjerljivo i jadno pokušati se izboriti za svoj život na bilo koji mogući način u tako sjebanoj situaciji...
Istina da su se neki možda prenaglo pridružili onoj vjerskoj fanatkinji, ali opet, strah radi svašta kod ljudi...to je dokazano kroz povijest...ljudi su radili kojekakve gluposti za one koji su znali kako upravljati njima...bijes, ljutnja i strah u kombinaciji su zajebana stvar