istina. završna potjera je zbilja odlično izvedena i pred kraj zbilja postaje napeto,pa je po meni baš zato šteta što ljubavna priča dugo traje,ali ajde nije mi bilo dosadno zbog zabavnih glumaca i humora.bakero wrote:to je, al je dosta napet film!Unreal wrote:Meni je film zabavan,ali se ne slažem sa onima koji daju filmu 5 od 5. Radnje je več prožvakana i ljubavna priča je tipično glupasto teenejđerska.Cannibalist wrote:Disturbia/Paranoja
5/5
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Unreal
- Knatchbull
The Pledge
prekrasna fotografija i lokacija snimanja
odličan krimić s fenomenalnom glumom svih likova. Sean Penn se prihvatio režiranja i to mu ide jako dobro. priča je dobra i odlično se razvija kroz film, niti presporo niti prebrzo. Isprao mi je gorak okus kojeg je ostavio Mist sinoć 4,5/5
prekrasna fotografija i lokacija snimanja
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
filmofil
- Aryx
pogledaj rade Infernal Affairs . departed je remake tog filma a i losiji od originalafilmophil wrote:the departed - 4/5 jeben film i uživao sam u zadnjih 15min filma SPOILER svaki važniji lik umre i to mi je baš bilo prejako...neočekivano...mislio sam da će leonardo barem ostat živ...ipak je scorsese radio film
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
filmofil
znamAryx wrote:pogledaj rade Infernal Affairs . departed je remake tog filma a i losiji od originalafilmophil wrote:the departed - 4/5 jeben film i uživao sam u zadnjih 15min filma SPOILER svaki važniji lik umre i to mi je baš bilo prejako...neočekivano...mislio sam da će leonardo barem ostat živ...ipak je scorsese radio film
This is the Zodiac speaking.
- A$H
pogledaj cijelu trilogiju...The Departed je jebeno komercijonalno smece..Aryx wrote:pogledaj rade Infernal Affairs . departed je remake tog filma a i losiji od originalafilmophil wrote:the departed - 4/5 jeben film i uživao sam u zadnjih 15min filma SPOILER svaki važniji lik umre i to mi je baš bilo prejako...neočekivano...mislio sam da će leonardo barem ostat živ...ipak je scorsese radio film
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
filmofil
pa film je dobar...zašto smeće??A$H wrote:pogledaj cijelu trilogiju...The Departed je jebeno komercijonalno smece..Aryx wrote:pogledaj rade Infernal Affairs . departed je remake tog filma a i losiji od originalafilmophil wrote:the departed - 4/5 jeben film i uživao sam u zadnjih 15min filma SPOILER svaki važniji lik umre i to mi je baš bilo prejako...neočekivano...mislio sam da će leonardo barem ostat živ...ipak je scorsese radio film
- john_constantine
e dobro da si me podsjetio, imam prva dva nastavka na dvd - ima. Fali mi samo treći...Aryx wrote:pogledaj rade Infernal Affairs . departed je remake tog filma a i losiji od originalafilmophil wrote:the departed - 4/5 jeben film i uživao sam u zadnjih 15min filma SPOILER svaki važniji lik umre i to mi je baš bilo prejako...neočekivano...mislio sam da će leonardo barem ostat živ...ipak je scorsese radio film
Michel puši karu.
- A$H
zato jer je remake puno boljeg filma i zato jer je dobio oskara, koji nije zasluzio..i jednostavno nakon so sam prvo pogledao original i onda remake u kinu film mi je osobno postao smece i stvorila se ogromna mrznja prema njemu...filmophil wrote:pa film je dobar...zašto smeće??A$H wrote:pogledaj cijelu trilogiju...The Departed je jebeno komercijonalno smece..Aryx wrote:pogledaj rade Infernal Affairs . departed je remake tog filma a i losiji od originala![]()
- Aryx
A$H wrote:zato jer je remake puno boljeg filma i zato jer je dobio oskara, koji nije zasluzio..i jednostavno nakon so sam prvo pogledao original i onda remake u kinu film mi je osobno postao smece i stvorila se ogromna mrznja prema njemu...filmophil wrote:pa film je dobar...zašto smeće??A$H wrote: pogledaj cijelu trilogiju...The Departed je jebeno komercijonalno smece..![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
-
filmofil
- A$H
da znam kao zato ga je dobio..onda su trebali cekat i dat mu je za zivotno djelo a ne za ovo smece zato jer mu ga prije nisu dali....koji kreteni..da sam na njegovom mjestu nebi ga ni uzeo..filmophil wrote:istina da nije zaslužio oscara ali ja gledam na tog oscara kao nagradu scorseseu za sve što je napravio...i film kao film nije uopće smeće ali jebiga sad što ga ti mrziš...
-
filmofil
a dobro...ne znam kakva je bila konkurencija na oscarima te godine ali u usporedbi s nekim sranjima koja su dobila oscara departed ih je trebao dobiti 5...A$H wrote:da znam kao zato ga je dobio..onda su trebali cekat i dat mu je za zivotno djelo a ne za ovo smece zato jer mu ga prije nisu dali....koji kreteni..da sam na njegovom mjestu nebi ga ni uzeo..filmophil wrote:istina da nije zaslužio oscara ali ja gledam na tog oscara kao nagradu scorseseu za sve što je napravio...i film kao film nije uopće smeće ali jebiga sad što ga ti mrziš...