Undying vs. (insert name here)
- metallicat
- undying
mozda..? ako metallicat izgleda dobro onda ne mozemo biti prijatelji. a ako slucajno ne izgleda dobro, onda isto ne mozemo biti prijatelji jel mi zvucis priglupo.Knatchbull wrote:undying wrote:jigsaw wrote: Ne ulizuje se već mu to i je cura.u tom gore, vidi se ko je glavni u vezi.. ona okom, a on skokom. jedan od primjera da nema samopouzdanja, mozda je cak i gubi...
![]()
hoćeš mi biti prijatelj? plizzz
Last edited by undying on 24 Mar 2008, 08:08, edited 1 time in total.
- undying
vjestice post ti nema smisla, ja ovu temu nisam otvorio, tako da samim tim nisam ni htio da se naganjam sa nekim ovde. a ovo za ignoriranje, pa to i zelim. nisam ja napadao, nego su mene napadali. nisam kriv sto imam ukusa.. eno vidis, ti si na osnovu mojih postova dala the mistu jedan. podsvjest je cudna stvar.. bolje da si mene citala nego da si se slozila ovde sa laznom masom tipa dragonrage i klinci.. ti trebas biti njihova opozicija a to je lijepa, pametna, dobra. i svakako mudra sto si i pokazala postom na temi the mist. pozzmetallicat wrote:ja mislim da ga svi trebamo potpuno ignorirat kao i ovaj topic pa se neće imat s kim naganjat. tažit će neki dr forum. il da mu mi preporučimo neki?![]()
- Wendigo
koji kurac postaš tu ako je dosadan forumundying wrote:metallicat wrote:ovo su dječje gluposti. topic treba lockat a ovog banat ili neš tako.
vjestice primjetio sam da se osjecas zakinutom otkada sam ja na forumu. svi mene citaju, a tebi niti jedan pastuv ne pridaje vishe znacaj, sto je i normalno. zasto i bi, kad si dosadna.. trebao je samo neko zanimljiv da pokrene ovaj dosadni forum.. zato i nije steta sto si ljubomorna. zivio ja! zivila horror hr tamnica!!
- Knatchbull
vidim da ti sarkazam baš i ne leži, argumentirane rasprave još manje... ha čuj, možda snime nekomercijalan film o tome pa shvatišundying wrote:mozda..? ako metallicat izgleda dobro onda ne mozemo biti prijatelji. a ako slucajno ne izgleda dobro, onda isto ne mozemo biti prijatelji jel mi zvucis priglupo.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- metallicat
a nisi pomislio da sam filmu dala ocjenu na osnovu pogledanogundying wrote:vjestice post ti nema smisla, ja ovu temu nisam otvorio, tako da samim tim nisam ni htio da se naganjam sa nekim ovde. a ovo za ignoriranje, pa to i zelim. nisam ja napadao, nego su mene napadali. nisam kriv sto imam ukusa.. eno vidis, ti si na osnovu mojih postova dala the mistu jedan. podsvjest je cudna stvar.. bolje da si mene citala nego da si se slozila ovde sa laznom masom tipa dragonrage i klinci.. ti trebas biti njihova opozicija a to je lijepa, pametna, dobra. i svakako mudra sto si i pokazala postom na temi the mist. pozzmetallicat wrote:ja mislim da ga svi trebamo potpuno ignorirat kao i ovaj topic pa se neće imat s kim naganjat. tažit će neki dr forum. il da mu mi preporučimo neki?![]()

- Knatchbull
- undying
pa ovaj forum meni i dodje da samo napisem poneki post o ponekom filmu. a ne da bi visio po nekakvim drugim temama, jesi me mozda vidio u ovoj vashoj "kavani" ? ne. neces me ni viditi. ja samo odgovaram na pojedine provokacije. ako se meni 30 dana i the mist ne svidjaju nema razloga da me se vrijedja. eno, onaj dragonrage nije ni gledao film a prica sa mnom o njemu, pa djes to vidio ? ljepo je rekla metallicat samo me ignorirajte i sve ce biti ok, nisam ja ovde da bi se raspravljao sa vama, ja imam svoje misljenje. sa tim se mozes se sloziti, a i ne moras. a ne me agresivno napadati, ja necu ostati duzan.Wendigo wrote:koji kurac postaš tu ako je dosadan forumundying wrote:metallicat wrote:ovo su dječje gluposti. topic treba lockat a ovog banat ili neš tako.
vjestice primjetio sam da se osjecas zakinutom otkada sam ja na forumu. svi mene citaju, a tebi niti jedan pastuv ne pridaje vishe znacaj, sto je i normalno. zasto i bi, kad si dosadna.. trebao je samo neko zanimljiv da pokrene ovaj dosadni forum.. zato i nije steta sto si ljubomorna. zivio ja! zivila horror hr tamnica!!jebote po tvojim postovima se vidi da stvarno pucaš od nekog bjesa ili si malo udlu..
- undying
tebi priznam da imas argument u raspravi sa mnom a to je metallicat. zato ti savjetujem da progutas ego i sve ce biti ok.Knatchbull wrote:vidim da ti sarkazam baš i ne leži, argumentirane rasprave još manje... ha čuj, možda snime nekomercijalan film o tome pa shvatišundying wrote:mozda..? ako metallicat izgleda dobro onda ne mozemo biti prijatelji. a ako slucajno ne izgleda dobro, onda isto ne mozemo biti prijatelji jel mi zvucis priglupo.
- undying
pusti djevojku da dise covjece!!! zar bas na svaki nas razgovor moras baciti neku svoju glupu doskocicu!Knatchbull wrote:priznaj da si bila pod njegovim utjcajem kad si se lupala glavom u zid u kinumetallicat wrote:a nisi pomislio da sam filmu dala ocjenu na osnovu pogledanog![]()
![]()
tacno mi zao mi cure, gusis je..
- undying
metallicat wrote:a nisi pomislio da sam filmu dala ocjenu na osnovu pogledanogundying wrote:vjestice post ti nema smisla, ja ovu temu nisam otvorio, tako da samim tim nisam ni htio da se naganjam sa nekim ovde. a ovo za ignoriranje, pa to i zelim. nisam ja napadao, nego su mene napadali. nisam kriv sto imam ukusa.. eno vidis, ti si na osnovu mojih postova dala the mistu jedan. podsvjest je cudna stvar.. bolje da si mene citala nego da si se slozila ovde sa laznom masom tipa dragonrage i klinci.. ti trebas biti njihova opozicija a to je lijepa, pametna, dobra. i svakako mudra sto si i pokazala postom na temi the mist. pozzmetallicat wrote:ja mislim da ga svi trebamo potpuno ignorirat kao i ovaj topic pa se neće imat s kim naganjat. tažit će neki dr forum. il da mu mi preporučimo neki?![]()
![]()
naravno, to sam te malo htio pecnuti.. nisam ni mislio da ces misliti drugacije. zasto bi osoba koja je lijepa, pametna i
dobra bila kontra mene? nema smisla.
- Wendigo
ok onda. ali mi je čudno što si na forumu di ti očito svi idu na živce... kraj rasprave s moje strane.undying wrote:pa ovaj forum meni i dodje da samo napisem poneki post o ponekom filmu. a ne da bi visio po nekakvim drugim temama, jesi me mozda vidio u ovoj vashoj "kavani" ? ne. neces me ni viditi. ja samo odgovaram na pojedine provokacije. ako se meni 30 dana i the mist ne svidjaju nema razloga da me se vrijedja. eno, onaj dragonrage nije ni gledao film a prica sa mnom o njemu, pa djes to vidio ? ljepo je rekla metallicat samo me ignorirajte i sve ce biti ok, nisam ja ovde da bi se raspravljao sa vama, ja imam svoje misljenje. sa tim se mozes se sloziti, a i ne moras. a ne me agresivno napadati, ja necu ostati duzan.Wendigo wrote:koji kurac postaš tu ako je dosadan forumundying wrote:
vjestice primjetio sam da se osjecas zakinutom otkada sam ja na forumu. svi mene citaju, a tebi niti jedan pastuv ne pridaje vishe znacaj, sto je i normalno. zasto i bi, kad si dosadna.. trebao je samo neko zanimljiv da pokrene ovaj dosadni forum.. zato i nije steta sto si ljubomorna. zivio ja! zivila horror hr tamnica!!jebote po tvojim postovima se vidi da stvarno pucaš od nekog bjesa ili si malo udlu..
- undying