The Descent
-
GreenHornet
- Scarface
Studeni wrote:iznimno kvalitetna radnja,gluma,režija....inteligentan film,strašno dobro dozirana napetost...hmmm,dosta??Ghostface wrote:Meni je ovaj film smeće, ne mogu svatit zašto je svima ne samo dobar, nego odličan? WTF?
Pa i ne baš, da je radnja iznimno kvalitetna ne bi se složija, ništa posebno, gluma mi je također labava, a šta se tiče te dozirane napetosti, ni tu se ne slažen, zaspa san zamalo na po filma, a gleda san ga navečer oko 7-8, jednostavno mi je bljutav, mlohav i dosadan. Sorry Knatch i ostali, jednostavno ne volin ovaj film.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Studeni
svakome nekako...Ghostface wrote:Studeni wrote:iznimno kvalitetna radnja,gluma,režija....inteligentan film,strašno dobro dozirana napetost...hmmm,dosta??Ghostface wrote:Meni je ovaj film smeće, ne mogu svatit zašto je svima ne samo dobar, nego odličan? WTF?
Pa i ne baš, da je radnja iznimno kvalitetna ne bi se složija, ništa posebno, gluma mi je također labava, a šta se tiče te dozirane napetosti, ni tu se ne slažen, zaspa san zamalo na po filma, a gleda san ga navečer oko 7-8, jednostavno mi je bljutav, mlohav i dosadan. Sorry Knatch i ostali, jednostavno ne volin ovaj film.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-
John_Ryder
- dr_gonzo
Eto to su ukusi... John_Ryder više voli čistokrvnu akciju, drugi vole razvitak radnje i upoznavanje likova (da ne govorim stvaranej atmosfere), netko voli nešto treće... Vjerujem da film ima svega pomalo i da može zadovoljiti većini ljubitelja horora.John_Ryder wrote:ma prvih 40 minuta sam spavao,tek dok su ih oni stvorovi počeli napadat,onda je počela partijana
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
John_Ryder
potpis.dr_gonzo wrote:Eto to su ukusi... John_Ryder više voli čistokrvnu akciju, drugi vole razvitak radnje i upoznavanje likova (da ne govorim stvaranej atmosfere), netko voli nešto treće... Vjerujem dafilm ima svega pomalo i da može zadovoljiti većini ljubitelja horora.John_Ryder wrote:ma prvih 40 minuta sam spavao,tek dok su ih oni stvorovi počeli napadat,onda je počela partijana
- Scarface
John_Ryder wrote:potpis.dr_gonzo wrote:Eto to su ukusi... John_Ryder više voli čistokrvnu akciju, drugi vole razvitak radnje i upoznavanje likova (da ne govorim stvaranej atmosfere), netko voli nešto treće... Vjerujem dafilm ima svega pomalo i da može zadovoljiti većini ljubitelja horora.John_Ryder wrote:ma prvih 40 minuta sam spavao,tek dok su ih oni stvorovi počeli napadat,onda je počela partijana
Eto malo san razmišlja dok si nabraja te elemente koje film ima, i doša san do zaključka da je glavni razlog zašto mi je film odbojan taj šta ima užasno antipatične likove, da, sigurno je to. Mislin, sve te žene, starije i mlađe živcirale su me od početka, meni je jako bitan element u filmu glumci, a ode, oprosti, taj film podbacuje, i to jako podbacuje. Jedina pozitivna strana je šta ih je sve zaklalo, ili će ih zaklat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
meni je gluma u filmu odlična i dobro je što su sve ženskog roda...baš netipično za horore...inače uvijek postoji neki nabildani lik koji predstavlja neki balans ubojici ili ćemu god...ovdje je stavljena hrpa kokoši protiv nadmoćnog protivnika i to jaaaaako nadmoćnog...i gluma je od prve do zadnje trebe odlična...
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
Jebiga, šta da ti kažen, ukusi su ukusi, samo kako san u manjini, i to maloj manjini, skoro pa jedinka, zapitan se nisu li moji ukusi otišli kvragu? 
-
filmofil
ma nisu...meni je npr nightmare on elm st odvratan horor i onaj freddy mi je ko neka dvorska luda, a većina ljudi obožava to smeće od serijalaGhostface wrote:Jebiga, šta da ti kažen, ukusi su ukusi, samo kako san u manjini, i to maloj manjini, skoro pa jedinka, zapitan se nisu li moji ukusi otišli kvragu?
- A$H
hahaha u 90 posto novih horrora je neka picka koja zajebe ubojicu i na kraju samo ona prezivi..rekoh jebes to, zivjele 80te kad su zenske klali a muski spasavali dan...filmophil wrote:meni je gluma u filmu odlična i dobro je što su sve ženskog roda...baš netipično za horore...inače uvijek postoji neki nabildani lik koji predstavlja neki balans ubojici ili ćemu god...ovdje je stavljena hrpa kokoši protiv nadmoćnog protivnika i to jaaaaako nadmoćnog...i gluma je od prve do zadnje trebe odlična...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
filmofil
A$H wrote:hahaha u 90 posto novih horrora je neka picka koja zajebe ubojicu i na kraju samo ona prezivi..rekoh jebes to, zivjele 80te kad su zenske klali a muski spasavali dan...filmophil wrote:meni je gluma u filmu odlična i dobro je što su sve ženskog roda...baš netipično za horore...inače uvijek postoji neki nabildani lik koji predstavlja neki balans ubojici ili ćemu god...ovdje je stavljena hrpa kokoši protiv nadmoćnog protivnika i to jaaaaako nadmoćnog...i gluma je od prve do zadnje trebe odlična...
- dr_gonzo
Ghostface wrote:John_Ryder wrote:potpis.dr_gonzo wrote: Eto to su ukusi... John_Ryder više voli čistokrvnu akciju, drugi vole razvitak radnje i upoznavanje likova (da ne govorim stvaranej atmosfere), netko voli nešto treće... Vjerujem dafilm ima svega pomalo i da može zadovoljiti većini ljubitelja horora.
Eto malo san razmišlja dok si nabraja te elemente koje film ima, i doša san do zaključka da je glavni razlog zašto mi je film odbojan taj šta ima užasno antipatične likove, da, sigurno je to. Mislin, sve te žene, starije i mlađe živcirale su me od početka, meni je jako bitan element u filmu glumci, a ode, oprosti, taj film podbacuje, i to jako podbacuje. Jedina pozitivna strana je šta ih je sve zaklalo, ili će ih zaklat.
Ako ti nije film odgovara ima si nešto slično - The Cave (2005)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Scarface
dr_gonzo wrote:Ghostface wrote:John_Ryder wrote: potpis.
Ako ti nije film odgovara ima si nešto slično - The Cave (2005)
Da, gleda san i njega, i to prije Descenta, i bolji mi je Cave, mada je atmosfera jačau Descenta, u Cavea mi sve pari ka neki podmorski dokumentarac.
-
filmofil