Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Scarface

Post by Scarface » 19 Mar 2008, 17:45

Evo me, pa san opet, damn! :lol: Ma neki mi kreten od komisije uletija, reka je kao da san priša priko pune crte kod prestroja, a u biti je isprekidana bila odma tu za po metra, auta ni na vidiku, sve 5, drugi put već polažen, jebeni su blagdani i pizda me baci. Bit će da ne podnosi dugokosce. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 19 Mar 2008, 17:51

lol
a treći put više sreće :D
ja sutra kolokvij iz anatomije i ispit klavir :? :D
Image

A$H

Post by A$H » 19 Mar 2008, 19:04

Od ovoga petka više nećemo gledati Celebrity Big Brother, potvrdili su nam s RTL-a. Odlučili su ga skratiti za cijeli tjedan dana jer je atmosfera u kući prerasla u 'svađalačku monotoniju'.

Po hodnicima RTL-a već se nekoliko dana šuška da će Celebrity Big Brother završiti tjedan dana ranije. Navodno ga je Farma s konkurentske TV kuće uvelike potukla u gledanosti, pa su na RTL odlučili projekt završiti ovoga petka.

"Celebrity Big Brother najavio je novu proljetnu programsku shemu te je bio dobar uvod u emitiranje programa u udarnom terminu. Ipak, RTL Televizija nije u potpunosti zadovoljna rezultatima koje je ovaj format postignuo u proteklom periodu. Tako će Celebrity Big Brother reality show završiti ovaj petak jer zvjezdanim stanarima nedostaje vanjski svijet i glamur, pa ih je Big Brother odlučio pustiti kućama uoči Uskrsa", potvrdili su za Net.hr s RTL televizije.

Nadalje RTL-ovci završetak pojašnjavaju i svađalačkom monotonijom. "U pravom reality showu mnogo je faktora koji determiniraju uspjeh, a zvjezdani se stanari ne naviknuti na izolaciju i na neispunjen dan obvezama iz vanjskog svijetu, nisu mogli nositi sa strogim pravilima Big Brothera što je rezultiralo svađalačkom monotonijom. RTL Televizija planirala je kraće trajanje zvjezdanog izdanja Big Brothera u usporedbi s uobičajenim formatom, a zbog Uskrsa Big Brother je ovaj put pokazao svoje veliko srce i pustio ih kućama", pojašnjavali su s RTL-a.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 19 Mar 2008, 19:10

A$H wrote:Od ovoga petka više nećemo gledati Celebrity Big Brother, potvrdili su nam s RTL-a. Odlučili su ga skratiti za cijeli tjedan dana jer je atmosfera u kući prerasla u 'svađalačku monotoniju'.

Po hodnicima RTL-a već se nekoliko dana šuška da će Celebrity Big Brother završiti tjedan dana ranije. Navodno ga je Farma s konkurentske TV kuće uvelike potukla u gledanosti, pa su na RTL odlučili projekt završiti ovoga petka.

"Celebrity Big Brother najavio je novu proljetnu programsku shemu te je bio dobar uvod u emitiranje programa u udarnom terminu. Ipak, RTL Televizija nije u potpunosti zadovoljna rezultatima koje je ovaj format postignuo u proteklom periodu. Tako će Celebrity Big Brother reality show završiti ovaj petak jer zvjezdanim stanarima nedostaje vanjski svijet i glamur, pa ih je Big Brother odlučio pustiti kućama uoči Uskrsa", potvrdili su za Net.hr s RTL televizije.

Nadalje RTL-ovci završetak pojašnjavaju i svađalačkom monotonijom. "U pravom reality showu mnogo je faktora koji determiniraju uspjeh, a zvjezdani se stanari ne naviknuti na izolaciju i na neispunjen dan obvezama iz vanjskog svijetu, nisu mogli nositi sa strogim pravilima Big Brothera što je rezultiralo svađalačkom monotonijom. RTL Televizija planirala je kraće trajanje zvjezdanog izdanja Big Brothera u usporedbi s uobičajenim formatom, a zbog Uskrsa Big Brother je ovaj put pokazao svoje veliko srce i pustio ih kućama", pojašnjavali su s RTL-a.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

E tako im i triba, gadi mi se taj show ka i cila televizija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Mar 2008, 19:15

Ghostface wrote:Evo me, pa san opet, damn! :lol: Ma neki mi kreten od komisije uletija, reka je kao da san priša priko pune crte kod prestroja, a u biti je isprekidana bila odma tu za po metra, auta ni na vidiku, sve 5, drugi put već polažen, jebeni su blagdani i pizda me baci. Bit će da ne podnosi dugokosce. :lol:
ah, ja sam isto drugi puta polagao jer sam zaboravio upaliti svijetla. :roll:
Michel puši karu.

Gosp.

Post by Gosp. » 19 Mar 2008, 19:51

Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

A$H

Post by A$H » 19 Mar 2008, 20:00

a debila...lol
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Mar 2008, 20:06

@Ghostface - više sreće drugi put :D ...i ja sam dvaput padala :oops:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 19 Mar 2008, 20:42

Joj joj, prežalosno. Ma za svu ološ bi ja osnova mali holokaust pa nek se tuširaju do mile volje. Pun mi ih je kurac!!

Scarface

Post by Scarface » 19 Mar 2008, 20:44

Asfodel wrote:@Ghostface - više sreće drugi put :D ...i ja sam dvaput padala :oops:

Ma neka, msilija san da ću bit u krizi, al san neobično dobre volje, valjda zato šta me stvarno bacija bezveze, a jbg, baš san se mislija vozikat za praznike. :(

elrania

Post by elrania » 19 Mar 2008, 22:45

kako jadno :?
pokazujem toleranciju prema svima koliko god bili protivni mojim nacelima, no ovo prelazi svaku granicu humanosti i zdravog razuma. gade mi se naprosto; i oni i svi ostali koji uzvracaju istom mjerom
ovo sto pise za cure je posebno nisko... sjecam se jos uvijek dobro slucaja iz srednje kad su jednu curu na cesti u zgu pretuli neki likovi i poslali je na par dana lezanja u bolnicu cisto jer je punkerica... a nemas je sto vidjet, niska, sitna i onda nekoliko ljudskih olosa u njoj vidi zabavnu metu.
sramotno...

Gosp.

Post by Gosp. » 19 Mar 2008, 23:12

O čemu ti pričaš?
Ovo je glupost. Ukoliko će se i okupiti tih "200 bojsa", bit će riječ o djeci od 15 godina.
Sada će zbog tih glupih mailova i još glupljih medija policija provesti preko vikenda torturu.

Gosp.

Post by Gosp. » 19 Mar 2008, 23:13

Ghostface wrote:

Joj joj, prežalosno. Ma za svu ološ bi ja osnova mali holokaust pa nek se tuširaju do mile volje. Pun mi ih je kurac!!
:lol:

elrania

Post by elrania » 19 Mar 2008, 23:19

Gosp. wrote:O čemu ti pričaš?
Ovo je glupost. Ukoliko će se i okupiti tih "200 bojsa", bit će riječ o djeci od 15 godina.
Sada će zbog tih glupih mailova i još glupljih medija policija provesti preko vikenda torturu.
i sto sad s tim sto je glupost? u svom postu iskazah gadenje prema tim sukobima subkultura, svjetonazorima i ovakvim idejama, bile one realizirane ili ne, ne vidim gdje to moje receno gubi smisao
ma da ih se okupi svega 5, to ne umanjuje kretenizam cijele situacije

Gosp.

Post by Gosp. » 19 Mar 2008, 23:24

Po mom mišljenju, iskazivanje gađenja, odbojnosti ili šoka zbog ovakvih stvari je samo davanje pažnje cijeloj ovoj glupoj situaciji. Da mediji toliko ne inzistiraju na prezentiranju cijelog tog događaja kao sukoba subkultura, nebi došlo uopče do ovakvih problema.

Locked