Koju pjesmu trenutačno slušate?
- elrania
-
Hec
elrania wrote:kakav je u usporedbi s come clarity? osjeti se taj noviji zvuk?Cannibalist wrote:In Flames - Move Through Me
Tralalalala ja iam novije![]()
scary bitches . birds and bees
Pa mogu rec da je puno bolji, 2 lakse pjesme ostalo je sve mid tempo osim 2-3 brze.Melodije su bolje,bubnjevi takodjer,
Vokal malo manje koristi onaj polu clean,makar svi zelimo stare flamese al ovaj album mi je puno bolji od Come Clarityja
koji je skoro doso do Nu metala.Ovaj album je vise slican Soundtrack to your escapeu.Dao bi mu ocjenu 7/10
Silencer - Sterile Nails and Thunderbowels
"Six strings to cover fear..."
- elrania
-
Hec
http://rockbox.psychocydd.co.uk/details ... 5c0c54118celrania wrote:hm hm, ajd, bas cu ga skinuti cim dodem doma. come clariy je bio lagani shok za usi nakon onih prijasnjih i nikako mi nije sjeo...
wumpscut . troops under fire
da nemoras trazit
Behemoth - Hidden In Fog
"Six strings to cover fear..."
-
Gosp.
Jesmo li mi slušali isti album?Cannibalist wrote:elrania wrote:kakav je u usporedbi s come clarity? osjeti se taj noviji zvuk?Cannibalist wrote:In Flames - Move Through Me
Tralalalala ja iam novije![]()
scary bitches . birds and bees
Pa mogu rec da je puno bolji, 2 lakse pjesme ostalo je sve mid tempo osim 2-3 brze.Melodije su bolje,bubnjevi takodjer,
Vokal malo manje koristi onaj polu clean,makar svi zelimo stare flamese al ovaj album mi je puno bolji od Come Clarityja
koji je skoro doso do Nu metala.Ovaj album je vise slican Soundtrack to your escapeu.Dao bi mu ocjenu 7/10
Silencer - Sterile Nails and Thunderbowels
Meni se čini da je vokal tijekom cijelog albuma clean.
Takav vokal mogu čuti i slušajući HC.
Blood Red Eagle - 11 - Wotans Wolk
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- elrania