Glazba.

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
Gosp.

Post by Gosp. » 15 Dec 2006, 20:24

Istina, pirotehnika je ipak srce Rammsteina.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 15 Dec 2006, 23:10

rock i metal :D

Gosp.

Post by Gosp. » 17 Dec 2006, 21:12

Uh, precizan si! :lol:

Gosp.

Post by Gosp. » 02 Jan 2007, 17:56

...
Last edited by Gosp. on 15 Jan 2013, 23:12, edited 1 time in total.

metallicat

Post by metallicat » 07 Jan 2007, 18:03

Ghrall wrote:Metal mi je opasno počeo ići na živce.Zadnje vrijeme slušamo disco muziku,naravno 80-e.
Ubiti mrzim metalce jer često su jebeno uskoumni i ne priznaju druge pravce.Inače sviram u jednom treš bendu,prije sam svirao black metal.Btw sviram bubnjeve.
Ovo moram prokomentirat. Naravno da ima ljudi koji će srat po drugim pravcima, a to ne rade samo metalci. U biti manje nego šminkeri koji slušaju techno(bez uvrede). E šta oni govore o metalu. Kako to možeš slušat, samo buka... gluposti. to je muzika, gdje netko pošteno svira gitaru, bubnjeve, klavijature ili neki dr instrument a ne neki naši domaći bendovi koji lupe 2-3 akorda i publika misli da savršeno sviraju a vjerovatno ni neznaju šta je akord. uglavnom sad sam malo skrenula s teme, ali ja nisam nikad niti ću kritizirat tuđi ukus, svako sluša ono što mu paše. I nisu metalci uskoumni. to bi bilo to. :)

Image
ovo je meni jedan od dražih bendova, makar su tek počeli. I da stvarno treba Guardiane vidjet uživo jer su predobri! Vidjela sam i ja Deathstars, i još su bilo u 2 am kao night special i bili su ok, mali mansonići :lol: ! a kolike dredove ima onaj gitarist...
Image

A$H

Post by A$H » 07 Jan 2007, 18:35

metallicat wrote:
Ghrall wrote:Metal mi je opasno počeo ići na živce.Zadnje vrijeme slušamo disco muziku,naravno 80-e.
Ubiti mrzim metalce jer često su jebeno uskoumni i ne priznaju druge pravce.Inače sviram u jednom treš bendu,prije sam svirao black metal.Btw sviram bubnjeve.
Ovo moram prokomentirat. Naravno da ima ljudi koji će srat po drugim pravcima, a to ne rade samo metalci. U biti manje nego šminkeri koji slušaju techno(bez uvrede). E šta oni govore o metalu. Kako to možeš slušat, samo buka... gluposti. to je muzika, gdje netko pošteno svira gitaru, bubnjeve, klavijature ili neki dr instrument a ne neki naši domaći bendovi koji lupe 2-3 akorda i publika misli da savršeno sviraju a vjerovatno ni neznaju šta je akord. uglavnom sad sam malo skrenula s teme, ali ja nisam nikad niti ću kritizirat tuđi ukus, svako sluša ono što mu paše. I nisu metalci uskoumni. to bi bilo to. :)

Image
ovo je meni jedan od dražih bendova, makar su tek počeli. I da stvarno treba Guardiane vidjet uživo jer su predobri! Vidjela sam i ja Deathstars, i još su bilo u 2 am kao night special i bili su ok, mali mansonići :lol: ! a kolike dredove ima onaj gitarist...
e Deathstarse zaboravih cijeli album je super,svaka pijesma..ali kad sam ih vidio na CoF koncertu rekoh ostajemo na albumima..katastrofa neke pederske fore a po svemu se fura na HIM-a...a i na albumu bolje zvuči :twisted:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

metallicat

Post by metallicat » 07 Jan 2007, 21:26

A$H wrote:
e Deathstarse zaboravih cijeli album je super,svaka pijesma..ali kad sam ih vidio na CoF koncertu rekoh ostajemo na albumima..katastrofa neke pederske fore a po svemu se fura na HIM-a...a i na albumu bolje zvuči :twisted:
Ja nisam bila na Cof-u pa to ne mogu komentirat, ali kad sam ih ja gledala bili su baš ok, nisu ništa izvodili, čak nisu ništa ni pričali. Ja sam samo čekala da odsviraju cyanide, a bila je na kraju zadnja hehe.
Image

El Ranchero

Post by El Ranchero » 07 Jan 2007, 23:29

Ja sam bio na koncertu iako to ne slušam inače. Deathstars su takve pederčine pogotovo onaj pjevač sa lepezom od rozog perja. Bili su mi totalno dosadni.

A$H

Post by A$H » 08 Jan 2007, 04:12

El Ranchero wrote:Ja sam bio na koncertu iako to ne slušam inače. Deathstars su takve pederčine pogotovo onaj pjevač sa lepezom od rozog perja. Bili su mi totalno dosadni.
eto o tome pričam gore.. :partyman:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

jigsaw

Post by jigsaw » 08 Jan 2007, 07:44

Domaću glazbu...ali ne narodnjake...nego baš hrvatsku glazbu,Škoru,Thompsona,tamburaše,klape...Znam da to ne priliči uz horrore,ali jebiga tu glazbu slušam još od 5 godina a horrore sam počeo gledati sa 7. :lolcina:

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 08 Jan 2007, 10:47

jigsaw wrote:Domaću glazbu...ali ne narodnjake...nego baš hrvatsku glazbu,Škoru,Thompsona,tamburaše,klape...Znam da to ne priliči uz horrore,ali jebiga tu glazbu slušam još od 5 godina a horrore sam počeo gledati sa 7. :lolcina:
Meni to baš asocira na horror. :lol: :lol:
(zajebavam se)
Krv je moje svjetlo i moja tama.

Wendigo

Post by Wendigo » 08 Jan 2007, 15:17

Zombiemachine wrote:
jigsaw wrote:Domaću glazbu...ali ne narodnjake...nego baš hrvatsku glazbu,Škoru,Thompsona,tamburaše,klape...Znam da to ne priliči uz horrore,ali jebiga tu glazbu slušam još od 5 godina a horrore sam počeo gledati sa 7. :lolcina:
Meni to baš asocira na horror. :lol: :lol:
(zajebavam se)
:mrgreen: :mrgreen:

Gosp.

Post by Gosp. » 08 Jan 2007, 21:07

@ metallicat: Deathstars se daju poslušati, međutim pojavom su prešli sve granice dobrog ukusa. Prešli su sve, od kopiranja MM-a do homoseksualog provokativnog ponašanja, sve samo u svrhu privlačenja publike.
Kao takvi su mi prilično odbojni.
Iščekujem Marduk, Cross Of Iron album.
Doista me zanima kako će zvučati.
Ide li itko na Laibachov koncert?

metallicat

Post by metallicat » 08 Jan 2007, 22:37

Gosp. wrote:@ metallicat: Deathstars se daju poslušati, međutim pojavom su prešli sve granice dobrog ukusa. Prešli su sve, od kopiranja MM-a do homoseksualog provokativnog ponašanja, sve samo u svrhu privlačenja publike.
Kao takvi su mi prilično odbojni.
Iščekujem Marduk, Cross Of Iron album.
Doista me zanima kako će zvučati.
Ide li itko na Laibachov koncert?
Ma slažem se ja s tim, ja ih ništa posebno ne volim, tu i tamo koja pjesma i to je to. al bili su usput pa sam ih išla vidjet, zašto ne, što više bendova to bolje :D . And Laibach ne. joj da bar imam u kompu od laibacha šta sam crtala - laibach i opus dei, ali nemam..
Image

undying

Post by undying » 09 Jan 2007, 11:28

metallicat wrote:

Image
Nemoj pisati o necemu o cemu nemas pojma-glupo je! Vjerovatno si "techno" pobrkao sa "house muzikom" a techna imas tako zestokog, mracnog... da mu nikakav metal nije ni do koljena(pricam iskljucivo o jacini, mracnoci..) +Nemoj da pomislis da sam ja neki "fan" techna(iskreno vise volim house :lol: ) sto se tice muzike nisam iskljuciv, volim sve cuti a volim sve ono sto je meni dobro-upravo uzivam u muzici iz Twin Peaks-a 8)

Post Reply