da sad mi cudno kaj se bacio na uloge u dramama..bar po imdb-ubakero wrote:čuo sam da je to vrhunski film, Bacon mi je jedan od najdražih glumaca, genijalan je u Hollow man, flatliners, the tremors, ma u svakom filmu briljira!
Death Sentence
- A$H
- bakero
a ko će znat, glavno da su mu filmovi kvalitetni, faca je može glumit koju god ulogu oće!A$H wrote:da sad mi cudno kaj se bacio na uloge u dramama..bar po imdb-ubakero wrote:čuo sam da je to vrhunski film, Bacon mi je jedan od najdražih glumaca, genijalan je u Hollow man, flatliners, the tremors, ma u svakom filmu briljira!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Studeni
- Knatchbull
očekivao sam više od ja-tebi-ti-meni akcije s potpuno predvidljivim ishodom. pred kraj totalno glupo kad se pretvori u macho mana i krene po ko zna koji put u osvetu. kako je uspio pun olova u sebi doći do doma na kraju mi nije jasno.
pohvalio bi scene fighta koje su zbilja dobro izrežirane i kameru koja odlično prati akciju. 3/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- bakero
je, postoji ta mala rupa kad se odjednom stvorio kući al je odlično odglumio i film mi je super!Knatchbull wrote:očekivao sam više od ja-tebi-ti-meni akcije s potpuno predvidljivim ishodom. pred kraj totalno glupo kad se pretvori u macho mana i krene po ko zna koji put u osvetu. kako je uspio pun olova u sebi doći do doma na kraju mi nije jasno.pohvalio bi scene fighta koje su zbilja dobro izrežirane i kameru koja odlično prati akciju. 3/5
- A$H
nije se stvorio, nego se dovezao autom...bakero wrote:je, postoji ta mala rupa kad se odjednom stvorio kući al je odlično odglumio i film mi je super!Knatchbull wrote:očekivao sam više od ja-tebi-ti-meni akcije s potpuno predvidljivim ishodom. pred kraj totalno glupo kad se pretvori u macho mana i krene po ko zna koji put u osvetu. kako je uspio pun olova u sebi doći do doma na kraju mi nije jasno.pohvalio bi scene fighta koje su zbilja dobro izrežirane i kameru koja odlično prati akciju. 3/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
također nezadovoljna, vrlo. početak je još i ok mada je sve bilo prepredvidjlivo. čim neki film počne s video ''pregledom'' i sa savršenom obitelji, znaš da će se nekome nešto dogodit. tako i kad su se njih dva vozila u auto se također znalo što će bit samo ne na koji način. sama osveta je postala samo klanje ko koga stigne. stvarno su neke scene lijepo prikazana, jedino mi se nije sviđala kamera kod prvog ubijanja s strane bacona. onih zadnjih 20-30 min kad izađe iz bolnice tj pobjegne su
, pogotovo ta zadnja kad onako probušen doslovno se doveze doma
i opet gleda video
mah, nikako ovih dana da potrefim dobar film..2,5-3/5