potpis. čak dvaput smo ga pokušali pogledati. presporo i dosadno. Wilkinson ima svjetle trenutke u filmu, ali nedovoljno za prolaz...GreenHornet wrote:"Michael Clayton"
Kako sam se samo razočarao!Film je ukratko-dosadan!
Uopće nema akcije,ubitačno spora radnja,tematika viđeena već x puta...Zadnjih pola sata su donekle ok,ostalo me tako uspavala da sam mislio izgasiti par puta...
Clooney dosta dobro odglumio,ali ništa posebno da bi zaslužio nominaciju za oscara...
5.5/10
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Knatchbull
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- metallicat
predobrocvd-klon wrote:Gledah adult swim jučer navečer, Family Guy mi je do jaja, a naletih na neke nove animirane serije koje nisam ni vidio. Zaboravih ime ali pazi scene:
Neki gay nabildani tip sa silikonskim sisama leži na krevetu i napada ga neki crnac gay android koji jaše nekog velikog škampa.![]()
![]()
![]()
![]()

-
filmofil
- Aryx
ma zakon je film , prezabavan i sve .sikeone wrote:nemoj tako film je čistka desetka ,Schwarz u najboljem izdanjuAryx wrote:running man 6.5/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Asfodel
- dr mladjo
točno..istina tu je i jessica ali svejedno dajem veeeliku prednost prestigu..slični a tako različiti...a može li se znat zašto se toliko čekalo na prikazivanje kod nas?Asfodel wrote:The Illusionist - 7/10
baš mi je drago kad mi se prije ne znam koliko vremena doma zaledio jer ga onda ne bih gledala u kinu...ugodno, ništa preposebno
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Scarface
dr mladjo wrote:točno..istina tu je i jessica ali svejedno dajem veeeliku prednost prestigu..slični a tako različiti...a može li se znat zašto se toliko čekalo na prikazivanje kod nas?Asfodel wrote:The Illusionist - 7/10
baš mi je drago kad mi se prije ne znam koliko vremena doma zaledio jer ga onda ne bih gledala u kinu...ugodno, ništa preposebno
Naprotiv, meni je Iluzionist remekdjelo, a Prestiž veliko razočaranje samo zbog glupog kraja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
- Scarface
elrania wrote:meni je iluzionist daleko od remek djela i ostavio me poprilicno ravnodusnom. prestiz je bio dinamicniji i djelovao je puno razradenije te mi je stoga bolji, mada mi ni on nije neki spektakl nakon drugog gledanja; ali je puno vise fensi sto film ovakve tematike zasluzuje.
Iluzionist mi ima puno dražu atmosferu, Prestiž je odlično snimljen, ali taj kraj, koji neću sad spojlat, uglavnom, navija san cilo vrime za jednoga a on na kraju ispadne šupak u filmu i svi ga sjebu, e nabijem ja tog scenarista.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
- dr mladjo
ah ne možeš stalno iamt neki happy end..ako ništa bar je zanimljviji od kraja iluzioniste.ono wtf..malo hintova za onakav kraj..Ghostface wrote: Iluzionist mi ima puno dražu atmosferu, Prestiž je odlično snimljen, ali taj kraj, koji neću sad spojlat, uglavnom, navija san cilo vrime za jednoga a on na kraju ispadne šupak u filmu i svi ga sjebu, e nabijem ja tog scenarista.
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings