jadna ali i ja bi prasnula
Last Post Wins !!!11one
- metallicat
- Asfodel
- metallicat
- elrania
- Asfodel
Đizs, bed...jel već znaš od čega je? (jer si ipak za pravu migrenu premlada)elrania wrote:jutro...![]()
nema tjedna bez migrene...fino me zadrzala u krevetu od sinoc do sada i propustih fax ujutro. sva sreca da ne radim popodne, nego su me tek u ned stavili
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
premlada sam i da vec 3. god za redom pijem tablete za srce, al jbgaAsfodel wrote:Đizs, bed...jel već znaš od čega je? (jer si ipak za pravu migrenu premlada)elrania wrote:jutro...![]()
nema tjedna bez migrene...fino me zadrzala u krevetu od sinoc do sada i propustih fax ujutro. sva sreca da ne radim popodne, nego su me tek u ned stavili
cinjenica je da tegobe s migrenom pocinju u adolescenciji i buduci da imam tu privilegiju imati sve simptome, ne vidim zasto ovo ne bi bila ona "prava". jest da je najizrazenija kod osoba u dobi izmedu 30-40 godina, no ovakve stvari nikada nemaju svoju tocnu granicu
sto se uzroka tice, ovaj mi je posebno dobar
no uglavnom je #1 uzrok stres, a prati ga i ono vezano uz vremenske promjeneNeki autori navode da se migrena javlja češće kod određenog tipa osoba; koje su posebno inteligentne, ambiciozne, temperamentne, osjetljive, s previše obaveza koje žele završiti u prekratkom roku, no to nije pravilo.
- metallicat
- Aryx
- metallicat
daj, sad će se knatchbull umislitelrania wrote:sto se uzroka tice, ovaj mi je posebno dobar
Neki autori navode da se migrena javlja češće kod određenog tipa osoba; koje su posebno inteligentne, ambiciozne, temperamentne, osjetljive, s previše obaveza koje žele završiti u prekratkom roku, no to nije pravilo.

- elrania
metallicat wrote:daj, sad će se knatchbull umislitelrania wrote:sto se uzroka tice, ovaj mi je posebno dobar
Neki autori navode da se migrena javlja češće kod određenog tipa osoba; koje su posebno inteligentne, ambiciozne, temperamentne, osjetljive, s previše obaveza koje žele završiti u prekratkom roku, no to nije pravilo.onda očito ima u migreni i nešto pozitivno
![]()
Za bolesnike kojima migrena upropaštava život nije neka posebna utjeha, no puno je slavnih ljudi iz javnog života, umjetnosti, znanosti patilo od migrene - Julije Cezar, Edgar Allan Poe, Tolstoj, Chopin, Čajkovski, Madame de Pompadour, Karl Marx, Alfred Nobel, Nietsche, Thomas Jefferson, Sigmund Freud...