aha, aha. onda okDragonrage wrote:Hahaha...ma naći ćemo se mi, predat ću mu ja paket...samo on kaže da ne zna da li će imati i vremena za jedno pivometallicat wrote:mora bitA$H wrote:ahh radim danas do 1800HRS...damn...pa onda na vopi ako bude vremena sa Dragonom...![]()
![]()
![]()
![]()
Last Post Wins !!!11one
- metallicat
- Wendigo
eh, zatvoren 30 days of night topic. šteta.. dosta dugo je živio.
možda bi bilo zgodno napraviti topic koji bi se zvao gladiatorska arena, pvp, battlefield ili unreal tournament gdje se ljudi (i trollovi) mogu međusobno poklati oko neduglasica, a da pritom ne stradavaju nedužni topici.. 
Last edited by Wendigo on 07 Mar 2008, 15:32, edited 1 time in total.
- Knatchbull
grozna simetallicat wrote:aha, aha. onda okDragonrage wrote:Hahaha...ma naći ćemo se mi, predat ću mu ja paket...samo on kaže da ne zna da li će imati i vremena za jedno pivometallicat wrote: mora bit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opet se na tv-eu vrti dirty dancing kojeg moja sestra gleda po stoti put u tjedan dana
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
John_Ryder
dobra ideja,tu će ljudi moć izbacivat svoje frustracije a da pritom neće bit bananiWendigo wrote:eh, zatvoren 30 days of night topic. šteta.. dosta dugo je živio.možda bi bilo zgodno napraviti topic koji bi se zvao gladiatorska arena, pvp, battlefield ili unreal tournament gdje se ljudi (i trollovi) mogu međusobno poklati oko neduglasica, a da pritom ne stradavaju nedužni topici..
-
FilmTV
Kao što vidiš benanja nema jer to do sada nije bilo potrebno usprkos nekolicini nekulturnih pojedinaca.John_Ryder wrote:dobra ideja,tu će ljudi moć izbacivat svoje frustracije a da pritom neće bit bananiWendigo wrote:eh, zatvoren 30 days of night topic. šteta.. dosta dugo je živio.možda bi bilo zgodno napraviti topic koji bi se zvao gladiatorska arena, pvp, battlefield ili unreal tournament gdje se ljudi (i trollovi) mogu međusobno poklati oko neduglasica, a da pritom ne stradavaju nedužni topici..
Što se ideje za neki "battlefield" podforum tiče, neznam koliko je to dobra ideja. To ne bi spriječilo trolove da infestiraju druge dijelove foruma pošto im se nitko ne bi previše suprotstavljao na odvojenom dijelu foruma. Ja bi prvi filtrirao neke ljude da je to moguće jer mi ulaženje u isprazne rasprave sa osobama nesposobnim uljudnom komentiranju nije baš neko zadovoljstvo, dapače.
Osim toga, forum ne bi trebao koristiti za izbacivanje frustracija. Na sreću, takvih ljudi ima malo.
- A$H
-
filmofil
-
FilmTV
Imaš PM.A$H wrote:nit je moja zelja, niti ga spasavam..uostalom sve rekao u topicu filma..over and out..FilmTV wrote:Slobodno spasi topic, želja ti je ostvarena.A$H wrote:MA otovorit cemo ga opet bolje spasit topic nego zadrzat onog trolla..
Naravno da je on počeo. Normalni ljudi ne napadaju druge ako im se neki film ne sviđa. Imaš 10 stranica topica pa čitajfilmophil wrote:imam samo jedno pitanje...jel undying napao vas što vam je film dobar ili ste vi počeli srat njemu što mu film nije bio dobar?
-
filmofil
-
FilmTV
Ne, mi smo pokušali izvući koji argument iza njegovih tvrdnji da je film smeće ali umjesto da ih da on je počeo nametati svoje mišljenje i prozivati ljude ljubiteljima smeća. Mah... ko da je bitno uopće...filmophil wrote:neda mi se čitati...zato sam i pitao...al ja sam mislio da ste vi njemu išli srat što je popljuvao film...
-
filmofil
-
filmofil
-
filmofil