Zar ti nebi bar malo taj status olakšao život? Neznam kako to funkcionira.john_constantine wrote:ma po zakonu potvrđeno. Pa nije niti bitno, tih 200 kn invalidnine... A samo bi mi srali oko toga. Ma samo sam htio ovako negdje učlaniti u društvo invalida, ali sada ne mogu jer nemam taj status, a niti ne namjeravam tražiti taj status.
Last Post Wins !!!11one
-
FilmTV
- Evil Xander
Kamper prezivio napad polarnog medvjeda:
http://www.ultimatesportsmen.com/weird/polarbear.htm
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- Vorador
bio jedamput potres u Ri ( dosta jako se osjetio) a ja taman srao na zahodu kada se sve počelo tresti. šok totalni. nisam znao šta da napravim, da li da obrišem dupe ili da odmah navučem hlače i počnem bježati. na kraju sam ostao i prošlo je. uh...Wendigo wrote:baš me scimalo moram priznat.. sjedim za kompom i odjednom kao da se kuća pomakla na moment i da dost jako je trznulo..
-
FilmTV
OMFGEvil Xander wrote:Kamper prezivio napad polarnog medvjeda:
-
FilmTV
Dobro da nisi bio u nekom Toi Toi plastičnom wc-u, bilo bi govana na sve straneVorador wrote:bio jedamput potres u Ri ( dosta jako se osjetio) a ja taman srao na zahodu kada se sve počelo tresti. šok totalni. nisam znao šta da napravim, da li da obrišem dupe ili da odmah navučem hlače i počnem bježati. na kraju sam ostao i prošlo je. uh...Wendigo wrote:baš me scimalo moram priznat.. sjedim za kompom i odjednom kao da se kuća pomakla na moment i da dost jako je trznulo..
- Vorador
hahahaFilmTV wrote:Dobro da nisi bio u nekom Toi Toi plastičnom wc-u, bilo bi govana na sve straneVorador wrote:bio jedamput potres u Ri ( dosta jako se osjetio) a ja taman srao na zahodu kada se sve počelo tresti. šok totalni. nisam znao šta da napravim, da li da obrišem dupe ili da odmah navučem hlače i počnem bježati. na kraju sam ostao i prošlo je. uh...Wendigo wrote:baš me scimalo moram priznat.. sjedim za kompom i odjednom kao da se kuća pomakla na moment i da dost jako je trznulo..
inače ne zalazim na ta stravična mjesta. rađe u neki grmić...
- metallicat
- Asfodel
Vorador wrote:bio jedamput potres u Ri ( dosta jako se osjetio) a ja taman srao na zahodu kada se sve počelo tresti. šok totalni. nisam znao šta da napravim, da li da obrišem dupe ili da odmah navučem hlače i počnem bježati. na kraju sam ostao i prošlo je. uh...Wendigo wrote:baš me scimalo moram priznat.. sjedim za kompom i odjednom kao da se kuća pomakla na moment i da dost jako je trznulo..
Sorry znam da tebi tad nje bilo smiješno, al ja već neko vrijeme imam grčeve od smijanja ...a umrijet ću
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- metallicat
- metallicat
- Aryx
- metallicat