Pan´s Labyrinth
- Zombiemachine
- Evil Xander
Gledao sam ga ja. U kinu.FilmTV wrote:Dobio ih je Titanic više, pogledaj i njega ako nisiZombiemachine wrote:DOBIO JE 3 OSKARA!
E sad ću ga pogledat pa makar bio zadnje smeće.![]()
Pre-stra-sno. Umro sam, pojeo 2 cipsa i 1 cokoladu i popio litru cole...
Ako nis drugo, fino sam se nasmijao a i zabavio uzu okolinu na vecini melodramaticnih scena.
Nekako su mi ostali u paralelno sjecanju Titanic i Blood Diamond, valja oba zbog glavnog glumca, ali i dojma koji su ostavili na mene. Aka, sto je meni ovo trebalo, ajd Titanic sam morao ici po duznosti gledati (kao i Flubber!) al za Blood Diamond sam si sam kriv.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- Zombiemachine
- A$H
cudna si biljka...misljenje jednog covijeka te odbije od filma..bez obzira koliko film bio dobar..hmmm...film bi svakako trebao pogledat..HorrorHR wrote:a čitaj na linku gore. mene je odbilo od filmaWendigo wrote:šta je toliko loš
vidim da se ni drugima film ne svidja..kaj je samo meni dobar...sad sam ga opet pogledao i film mi je totalno neobican u dobro smislu..i jos bolji nego nakon prvog gledanja..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- HorrorHR
- Site Admin
ma nije da me odbije nego mi ga pomakne samo malo dalje u redu gledanja... pogledati ću film, najvjeorjatnije u roku od 30n dana - došao je u nas u DVD pa da malo koristim http://www.Videonet.hr DVDe koji ti dolaze domaA$H wrote:cudna si biljka...misljenje jednog covijeka te odbije od filma..bez obzira koliko film bio dobar..hmmm...film bi svakako trebao pogledat....
- Studeni
meni molto dobarA$H wrote: vidim da se ni drugima film ne svidja..kaj je samo meni dobar...sad sam ga opet pogledao i film mi je totalno neobican u dobro smislu..i jos bolji nego nakon prvog gledanja..
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- A$H
meni je to totalno neisplativo..HorrorHR wrote:ma nije da me odbije nego mi ga pomakne samo malo dalje u redu gledanja... pogledati ću film, najvjeorjatnije u roku od 30n dana - došao je u nas u DVD pa da malo koristim http://www.Videonet.hr DVDe koji ti dolaze domaA$H wrote:cudna si biljka...misljenje jednog covijeka te odbije od filma..bez obzira koliko film bio dobar..hmmm...film bi svakako trebao pogledat....
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
GreenHornet
- Knatchbull