Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
A$H

Post by A$H » 25 Feb 2008, 19:47

Evil Xander wrote:Najbolje reklame u 2007, zavidim im na slobodi kreativnosti 8) :
http://www.totallycrap.com/galleries/ga ... s_of_2007/
super 8)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Aryx

Post by Aryx » 25 Feb 2008, 23:14

vecer 8)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Wendigo

Post by Wendigo » 25 Feb 2008, 23:16

večer i laku noć.

A$H

Post by A$H » 26 Feb 2008, 07:45

Ave :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Feb 2008, 09:44

Evil Xander wrote:Najbolje reklame u 2007, zavidim im na slobodi kreativnosti 8) :
http://www.totallycrap.com/galleries/ga ... s_of_2007/
Ima zbilja odličnih... :D

Aryx

Post by Aryx » 26 Feb 2008, 13:59

jutro
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Feb 2008, 16:14

Engleski nogometni savez kaznio je Martina Taylora s tri utakmice kazne zbog starta na Eduardu da Silvi.
Ovo je nevjerovatno :evil: :evil: :evil: :pikachu: :pikachu: :axe: :axe: :boooo: :boooo: :boooo: :kasapljenje: :kasapljenje: :kasapljenje: :shajse:

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Feb 2008, 16:43

John_Ryder wrote:Engleski nogometni savez kaznio je Martina Taylora s tri utakmice kazne zbog starta na Eduardu da Silvi.
Ovo je nevjerovatno :evil: :evil: :evil: :pikachu: :pikachu: :axe: :axe: :boooo: :boooo: :boooo: :kasapljenje: :kasapljenje: :kasapljenje: :shajse:
ako ga nije namjerno skršio pravedno
I may be an idiot, but i am no fool.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 26 Feb 2008, 17:22

i nije ga namjerno..al mi hrvati smo malo ljakse narod pa za sve su nam drugi krivi..sprotske ozljede se DOGAĐAJU STALNO
al ne nama hrvatima je sve ovo rota protiv nas 8)
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Feb 2008, 17:30

osobno mi se živo fućka za eduarda i za nogomet općenito. Ali ako i nebude više igrao, sigurno je zaradio dovoljno para da mu bude dosta dok ne završi neki fax :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I may be an idiot, but i am no fool.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Feb 2008, 17:31

Ma Bog te već mi na kurac ide to sa Duduom...ono ima ga na svim naslovnicama, u svim vijestima je on prva vijest...kao da je nekakav svetac ili nešto .Ono od obične sportske ozljede rade vijest da ti se zgadi, sveca, žrtvu od njega rade...ma nek se gone više...baš me boli kurac za njega. Ok, slomio nogu i šta sad...žao mi je zbog toga kao i za bilo kojeg drugog lika, ali neću zbog toga liti suze. Ljudi lome noge svaki dan, svake minute i po čem je sad on drugačiji od nekoga drugoga tko je slomio nogu...samo zato kaj igra nogomet i za velike pare naganja loptu...ma nek se goni! Evo danas baš vidim naslov u Metrou mislim..."Zagrebčani u mislima sa Duduom"...ma nek se gone u kurac ti Zagrebčani. Kaj meni Dudu znači u životu i njegovo trčanje za loptom...niš!!?? Lik nije čak ni Hrvat, već Brazilac koji je kod nas samo izgradio svoj stil i onda smo ga prodali...boli njega kita za Hrvatsku...ošo je gdi mu je bolje, i Arsenal će se pobrinuti za njega...

U pičku materinu s njim... :evil: :evil: :evil:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Feb 2008, 17:40

I meni pun kurac toga već... Jebga nesreća na radu i to je to...

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Feb 2008, 17:44

zna li netko dobar torrent za skidanje filmova i igara?
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Feb 2008, 18:00

Dragonrage wrote:Ma Bog te već mi na kurac ide to sa Duduom...ono ima ga na svim naslovnicama, u svim vijestima je on prva vijest...kao da je nekakav svetac ili nešto .Ono od obične sportske ozljede rade vijest da ti se zgadi, sveca, žrtvu od njega rade...ma nek se gone više...baš me boli kurac za njega. Ok, slomio nogu i šta sad...žao mi je zbog toga kao i za bilo kojeg drugog lika, ali neću zbog toga liti suze. Ljudi lome noge svaki dan, svake minute i po čem je sad on drugačiji od nekoga drugoga tko je slomio nogu...samo zato kaj igra nogomet i za velike pare naganja loptu...ma nek se goni! Evo danas baš vidim naslov u Metrou mislim..."Zagrebčani u mislima sa Duduom"...ma nek se gone u kurac ti Zagrebčani. Kaj meni Dudu znači u životu i njegovo trčanje za loptom...niš!!?? Lik nije čak ni Hrvat, već Brazilac koji je kod nas samo izgradio svoj stil i onda smo ga prodali...boli njega kita za Hrvatsku...ošo je gdi mu je bolje, i Arsenal će se pobrinuti za njega...

kaj si ti malo glup? daj smiri frustracije, da te neko u gradu čuo bi dobio po pički

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Feb 2008, 18:03

John_Ryder wrote:
Dragonrage wrote:Ma Bog te već mi na kurac ide to sa Duduom...ono ima ga na svim naslovnicama, u svim vijestima je on prva vijest...kao da je nekakav svetac ili nešto .Ono od obične sportske ozljede rade vijest da ti se zgadi, sveca, žrtvu od njega rade...ma nek se gone više...baš me boli kurac za njega. Ok, slomio nogu i šta sad...žao mi je zbog toga kao i za bilo kojeg drugog lika, ali neću zbog toga liti suze. Ljudi lome noge svaki dan, svake minute i po čem je sad on drugačiji od nekoga drugoga tko je slomio nogu...samo zato kaj igra nogomet i za velike pare naganja loptu...ma nek se goni! Evo danas baš vidim naslov u Metrou mislim..."Zagrebčani u mislima sa Duduom"...ma nek se gone u kurac ti Zagrebčani. Kaj meni Dudu znači u životu i njegovo trčanje za loptom...niš!!?? Lik nije čak ni Hrvat, već Brazilac koji je kod nas samo izgradio svoj stil i onda smo ga prodali...boli njega kita za Hrvatsku...ošo je gdi mu je bolje, i Arsenal će se pobrinuti za njega...

kaj si ti malo glup? daj smiri frustracije, da te neko u gradu čuo bi dobio po pički
Na ovo mogu samo reći LOL :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Locked