Koji je po tebi bolji? Coenovih ili Andersonov?elrania wrote:there will be blood (2008)
jedina stvar koja mi nije pasala tokom gledanja filma je onda 15 minutna pauza kojom su ga prekinuli...
zbilja sam ugodno iznenadena i apsolutno prezadovoljna. gluma je fantasticna, prica odlicna i s uzitkom sam se prepustila pracenju radnje. ne mogu rec da mi je THE moivie, ali mi nije zao ni vremena ni novca ulozenog u nj i rado bih opet ucinila isto
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Boby
- elrania
andersonov. djeluje mi puno dublje i bolje razradeno i ima toliko elemenata koji ne iskacu, ali ga lijepo upotpunjuju.
puno je veca povezanost s likovima i puno se vise zadire u njih same.
kod no country for old men mi se svidio onaj prirodni humor i pretezita napetost radnje, no ovaj mi je bas nekako potpun, iako je sam kraj bio pomalo nagao
no country for old men mi je takoder jako dobar, no ovaj je ipak za nijansu bolji
puno je veca povezanost s likovima i puno se vise zadire u njih same.
kod no country for old men mi se svidio onaj prirodni humor i pretezita napetost radnje, no ovaj mi je bas nekako potpun, iako je sam kraj bio pomalo nagao
no country for old men mi je takoder jako dobar, no ovaj je ipak za nijansu bolji
- Studeni
meni je predobar!! kako ti se soundtrack (ako si obraćala pažnju) svidio?? Magnolia mu ima furiozan s.t. u prvih cca. 45 minuta i mislio sam da neće više biti te sreće, ali ovdje je odličan, na trenutke nezaboravan....elrania wrote:there will be blood (2008)
jedina stvar koja mi nije pasala tokom gledanja filma je onda 15 minutna pauza kojom su ga prekinuli...
zbilja sam ugodno iznenadena i apsolutno prezadovoljna. gluma je fantasticna, prica odlicna i s uzitkom sam se prepustila pracenju radnje. ne mogu rec da mi je THE moivie, ali mi nije zao ni vremena ni novca ulozenog u nj i rado bih opet ucinila isto
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
- elrania
- Boby
- Studeni
totalna ludara...naročito kad film krene od onog dijela kad mali doživi nezgodu...elrania wrote:oo, glazba je jako dobra! obratila sam paznju i na to, dakako. zaboravih to napomenuti u prethodnom postu
bas djeluje nekako hladno i cvrsto, odresito... uklapa se odlicno
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,
-
John_Ryder
-
GreenHornet
- dr mladjo
Michael Clayton (2007)-veoma sličan the insider (1999)..8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Betmen
Things we lost in fire http://www.imdb.com/title/tt0469623/
Preljep film, super gluma, ljepo ukomponirana prica
There will be blood http://www.imdb.com/title/tt0469494/
Zanimljiv film iako dugo traje dok ga se gleda uopce se tako ne cini, glavni glumac prejebeno odradio posao dobio bi cevape od mene
Preljep film, super gluma, ljepo ukomponirana prica
There will be blood http://www.imdb.com/title/tt0469494/
Zanimljiv film iako dugo traje dok ga se gleda uopce se tako ne cini, glavni glumac prejebeno odradio posao dobio bi cevape od mene
- elrania
nisam gledalaBoby wrote: @elrania - kakvi su ti dojmovi o Magnoliji? Ljude kojima se je taj film svidio mogu nabrojiti na prste jedne ruke a i ta ruka ne mora biti sa svim prstima
imam ga tu negdje i bas sam ga sad u biti i htjela pogledati jer ga cuvam dosta dugo na policama, al se zagubilo
budem ga vec... ako nista, skidam ga opet