Last Post Wins !!!11one
- elrania
- Evil Xander
- Evil Xander
Vjerovao ili ne, ali avatari se ne mjere u mm ili cm, vec pixelima. Kada si vec moderator, pogledaj sto je max preporucena dimenzija, pa sluzi kao uzor drugima.A$H wrote:just you..uzi je od Dragonovog i samo je 4mm visi od njegovog...kaj ne smeta..Evil Xander wrote:ASH, is it just me, ili je tvoj avatar debelo van preporucenih dimenzija?
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- A$H
da,da,da..znam..gle meni je drago da se pravis pametan, ali smo rekli da je dopusteni avatar Dragonove velicine otprilike,manje tko hoce,vece od toga previse rasiri forum....netreba se drzat preporucene dimenzije..pa usporedi nase avatare..Evil Xander wrote:Vjerovao ili ne, ali avatari se ne mjere u mm ili cm, vec pixelima. Kada si vec moderator, pogledaj sto je max preporucena dimenzija, pa sluzi kao uzor drugima.A$H wrote:just you..uzi je od Dragonovog i samo je 4mm visi od njegovog...kaj ne smeta..Evil Xander wrote:ASH, is it just me, ili je tvoj avatar debelo van preporucenih dimenzija?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
filmofil
- Knatchbull
- Evil Xander
Jedino sto me smeta je kad mi avatari zauzimaju 1/5 sirine ekrana na 1280*1024 a bome i 1/3 visine. Jebiga, ocito radis na 1600*1200+ rezoluciji kad te to ne smeta.A$H wrote:da,da,da..znam..gle meni je drago da se pravis pametan, ali smo rekli da je dopusteni avatar Dragonove velicine otprilike,manje tko hoce,vece od toga previse rasiri forum....netreba se drzat preporucene dimenzije..pa usporedi nase avatare..a ak ti toliko smeta promijenit cemo avatare i budemo se svi drzali preporucenih dimenzija..meni svejedno..
Ti napises 1 recenicu a post ti zauzima prostor mog omanjeg romana...ja sam covjek u godinama, skrolanje ekrana me umara.
- A$H
a gle na svome mi je 1680*1050,ali na ovom burazovom je 1280*768 i nije mi problem..ali ok promjenit cemo..Evil Xander wrote:Jedino sto me smeta je kad mi avatari zauzimaju 1/5 sirine ekrana na 1280*1024 a bome i 1/3 visine. Jebiga, ocito radis na 1600*1200+ rezoluciji kad te to ne smeta.A$H wrote:da,da,da..znam..gle meni je drago da se pravis pametan, ali smo rekli da je dopusteni avatar Dragonove velicine otprilike,manje tko hoce,vece od toga previse rasiri forum....netreba se drzat preporucene dimenzije..pa usporedi nase avatare..a ak ti toliko smeta promijenit cemo avatare i budemo se svi drzali preporucenih dimenzija..meni svejedno..
Ti napises 1 recenicu a post ti zauzima prostor mog omanjeg romana...ja sam covjek u godinama, skrolanje ekrana me umara.
svi koji imaju preko preporuke neka mjenjaju...ili dobivaju poruku na PM da to naprave...
- Knatchbull
prvo sam pomislio da je Constantine napisao ovaj post jer obično on ima postere na avataruA$H wrote:a gle na svome mi je 1680*1050,ali na ovom burazovom je 1280*768 i nije mi problem..ali ok promjenit cemo..
svi koji imaju preko preporuke neka mjenjaju...ili dobivaju poruku na PM da to naprave...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- A$H
vidis to nisam kod Consa nikad zamjetio..ja sam ih imao nekoliko prije ovoga...HorrorHr zna imat isto..Knatchbull wrote:prvo sam pomislio da je Constantine napisao ovaj post jer obično on ima postere na avataruA$H wrote:a gle na svome mi je 1680*1050,ali na ovom burazovom je 1280*768 i nije mi problem..ali ok promjenit cemo..
svi koji imaju preko preporuke neka mjenjaju...ili dobivaju poruku na PM da to naprave...![]()
![]()
- john_constantine
ma daj? octopuss?Knatchbull wrote:prvo sam pomislio da je Constantine napisao ovaj post jer obično on ima postere na avataruA$H wrote:a gle na svome mi je 1680*1050,ali na ovom burazovom je 1280*768 i nije mi problem..ali ok promjenit cemo..
svi koji imaju preko preporuke neka mjenjaju...ili dobivaju poruku na PM da to naprave...![]()
![]()
Michel puši karu.
- Evil Xander
Najbolje reklame u 2007, zavidim im na slobodi kreativnosti
:
http://www.totallycrap.com/galleries/ga ... s_of_2007/
http://www.totallycrap.com/galleries/ga ... s_of_2007/