kad nemas drustveni zivotDragonrage wrote:ja sam vjerojatno jedini koji nije dobio nikakav lanac sreće...možda dva ili tri u životu ali to je to...jedino šta non stop dobivam kojekakve mailove tipa "osvojili ste milju na UK lutriji" ili "povećajte ga za dva cm"![]()
![]()
![]()
Mail-ovi Sreće
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
Re: Mail-ovi Sreće
sad je gotovo..pozvao sam se sam,kad idemo..Mshai wrote:A$H wrote:Zahvaljujem svima koji su mi slali mailove!!
...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Care! Bas si me nasmijao!
Ja stvarno ne kuzim te ljude koji mi to prosljedjuju. Zadnjih par mjeseci sam ih poceo cak i blokirat, svoje frendice, pa koliko god se ljutile... jer mi je pun k** takvog sranja. I eto, sretan sam jer nisam dobio vec cca 2-3 tjedna vise od 10 prokletih lanaca srece. Ne moram ni spominjati kako nisam ni jedan proslijedio; tako da, Ash, stari moj, pozvao bi te na pivu i cevape, al jebiga, i mene je strah izaci van iz stana zbog prokletstva nad mojom glavom.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
hahaha...dobra, dobra...notA$H wrote:kad nemas drustveni zivotDragonrage wrote:ja sam vjerojatno jedini koji nije dobio nikakav lanac sreće...možda dva ili tri u životu ali to je to...jedino šta non stop dobivam kojekakve mailove tipa "osvojili ste milju na UK lutriji" ili "povećajte ga za dva cm"![]()
![]()
![]()
...
Ja sam zaA$H wrote:sad je gotovo..pozvao sam se sam,kad idemo..Mshai wrote:A$H wrote:Zahvaljujem svima koji su mi slali mailove!!
...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja stvarno ne kuzim te ljude koji mi to prosljedjuju. Zadnjih par mjeseci sam ih poceo cak i blokirat, svoje frendice, pa koliko god se ljutile... jer mi je pun k** takvog sranja. I eto, sretan sam jer nisam dobio vec cca 2-3 tjedna vise od 10 prokletih lanaca srece. Ne moram ni spominjati kako nisam ni jedan proslijedio; tako da, Ash, stari moj, pozvao bi te na pivu i cevape, al jebiga, i mene je strah izaci van iz stana zbog prokletstva nad mojom glavom.a mozemo i Dragona vise pokupit..
- Mshai
Moze. Evo, ja zasad ovaj tjedan bas i ne mogu, popunjeno sve.... ALI, sljedeci tjedan sam na raspolaganju, pa ajmo vise momci.Dragonrage wrote:hahaha...dobra, dobra...notA$H wrote:kad nemas drustveni zivotDragonrage wrote:ja sam vjerojatno jedini koji nije dobio nikakav lanac sreće...možda dva ili tri u životu ali to je to...jedino šta non stop dobivam kojekakve mailove tipa "osvojili ste milju na UK lutriji" ili "povećajte ga za dva cm"![]()
![]()
![]()
...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam zaA$H wrote:sad je gotovo..pozvao sam se sam,kad idemo..Mshai wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja stvarno ne kuzim te ljude koji mi to prosljedjuju. Zadnjih par mjeseci sam ih poceo cak i blokirat, svoje frendice, pa koliko god se ljutile... jer mi je pun k** takvog sranja. I eto, sretan sam jer nisam dobio vec cca 2-3 tjedna vise od 10 prokletih lanaca srece. Ne moram ni spominjati kako nisam ni jedan proslijedio; tako da, Ash, stari moj, pozvao bi te na pivu i cevape, al jebiga, i mene je strah izaci van iz stana zbog prokletstva nad mojom glavom.a mozemo i Dragona vise pokupit..
![]()
![]()
![]()
[url=http://imageshack.us][img]http://img513.imageshack.us/img513/8495/sigbaza02za1.jpg[/img][/url]
- Dragonrage