a ja budala gledam u nebometallicat wrote:ja sam se probudila, i odletila onako polugola na - na balkongledala par min, bilo je krasno, sve se vidjelo
![]()
al zato mi se sad malo spava![]()
Last Post Wins !!!11one
- Knatchbull
- elrania
- Knatchbull
ovaj forum zbilja postaje pervezanBoby wrote:Najvjerojartnije idem u subotu gledati "There Will Be Blood". Idemo u troje parova; ak itko od vas ima pratnju nek nam se pridruži pa bumo kasniji nabacili swing party
me like it
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
John_Ryder
- john_constantine
pa i nisi u krivu. Prvih dana je bilo dosta problematično, ali sada više nema problema, vidim sam i da mi to nije takav nedostatak, da mogu raditi i neke stvari za koje su mi govorili da ne mogu. Ma jedino ne bi mogao raditi preko telefona jer mi treba vremena da se naviknem na neke glasove ili fizičke poslove (znoj sjebe te slušne aparate...).a koliko ti to stvara probleme prilikom nekih zivotnih rutina, obaveza... recimo, posao?
pretpostavljam da zbog toga ne mozes bas bilo gdje raditi...
nije to sad neki drastican hendikep, no pretpostavljam da nije bilo lako nositi se s time... sjecam se svih onih provokacija oko mojih naocala u osnovnoj, sto djetetu stvara dosta neugodnosti pa vjerujem da ni tebi nije bas bilo bajno uvijek
Nositi se s time? Pa... Ne znam, čovjek se navikne. U srednjoj nisam baš imao neko društvo jer u razredu je takva galama da nisam baš razumio što govore. A samo je bilo par situacija, kada je moja ljubav mislila da je nagluhost zarazna, ali sam ju uvjerio u to, ili kolega kojemu to stalno smeta. A škola kao škola, uvijek na meti kretena - u osnovnoj me ispikali šestarima po rukama, u srednjoj 4 godine nasilni seronja, i tako.
Mah, ma ne žalim se, nagluhost ima nekih prednosti (ne smetaju mi narodnjaci iz kafića, da imam stan gdje su više psa koji laju noću, također mi ne smeta). Možda je samo problem buđenje jer ne čujem zvono, ali lako se nađe rješenje kao ručna budilica.
A inače, istina je da imam podosta problema za komunikacijom s drugima, ne razumijem hrvatske filmove, a kamoli strane, ali ne opterećujem se time. Svjestan sam svojih ograničenja i to je to. Ako nekome smeta, razgovarati ću s njim o tome i objasniti to. ako ne ide, jbg...
Michel puši karu.
- elrania
zbilja je pohvalno sto pronalazis pozitivnu stranu u svojoj situaciji i sto si dogurao do zdravog stava oko svega. mnogi u tome ne uspiju onako kako bi trebali...
covjek je covjek, bez obzira kakav bio i bude mi iskreno zao kad netko prolazi kroz neugodnosti zbog svoje prirode koja ne nanosi zlo nikome...
oh well, idem se spremit do kraja pa na vlak... bit ce pravo cudo nauciti gramatiku za surasnji ispit u ovo malo vremena
covjek je covjek, bez obzira kakav bio i bude mi iskreno zao kad netko prolazi kroz neugodnosti zbog svoje prirode koja ne nanosi zlo nikome...
oh well, idem se spremit do kraja pa na vlak... bit ce pravo cudo nauciti gramatiku za surasnji ispit u ovo malo vremena
-
FilmTV
Evo uzela si mi riječi iz usta.elrania wrote:zbilja je pohvalno sto pronalazis pozitivnu stranu u svojoj situaciji i sto si dogurao do zdravog stava oko svega. mnogi u tome ne uspiju onako kako bi trebali...
- maddjuro
- Asfodel
- metallicat
- Knatchbull
- maddjuro
- Knatchbull