šta nema isto neki sličan filmić gdje neki tip raznosi pizzu pa ga isto tako auto raznese? ma umislio sam valjda...metallicat wrote:nisam ni ja znala do jučer da ta scena je iz filmaDragonrage wrote:ja kad sam to vidio prije nego što sam gledao film sam mislio da se radi o nekoj zajebanciji koju je netko napravio ovak iz fore haha...A$H wrote: da,a najveca fora kad sam sa neta skinuo tu scenu i odnio na posao likovi mislili da je to stvarna snimka, pola sata sam ih uvjeravo da je to iz filma...frend mi rekao, nisam gledala. scena je prejaka, ja sam umirala kad sam to vidjela, taje mislim 3 sekunda ali koji piš
![]()
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Vorador
-
GreenHornet
fakat izgleda kao nesto slucajno snimljeno...Dragonrage wrote:http://www.youtube.com/watch?v=-Gt8DUmaD-AGreenHornet wrote:bas ste me zaintrigirali oko te scene,ako ima kakav link stavite.
Uživaj LOL
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- metallicat
mislim da jesi umislioVorador wrote:šta nema isto neki sličan filmić gdje neki tip raznosi pizzu pa ga isto tako auto raznese? ma umislio sam valjda...metallicat wrote:nisam ni ja znala do jučer da ta scena je iz filmaDragonrage wrote: ja kad sam to vidio prije nego što sam gledao film sam mislio da se radi o nekoj zajebanciji koju je netko napravio ovak iz fore haha...frend mi rekao, nisam gledala. scena je prejaka, ja sam umirala kad sam to vidjela, taje mislim 3 sekunda ali koji piš
![]()

-
GreenHornet
- undying
kad sam prvi puta pogledao "midnight express" bio mi je to vrlodobar film. tad me i zainteresovao, pa sam poceo malo istrazivati gdje je sad billy hayes i jel to sve to sto mu se dogodilo istina.. kad.. veze sa vezom, istina je mozda 20% price, ostalo je sve jedna velika OGROMNA LAZ! moje razmisljanje je da ne moze neko na pocetku filma napisati "sve ovo sto ce te sad viditi je bazirano na istinitom dogadjaju" i onda skoro sve slagati.. tacnije moze, ako nekome nije cilj da oblati neku stvarnu osobu kao sto su to ucinili BC u fargu, to je mogao i orson wels sa onom svojom cuvenom emisijom, ali kad je to bilo, od tad to vishe nije dopusteno i on je mogao da zajebe svoj narod, ali nikako kako je to ucinio oliver stone posrao drugi narod! film je pokupio glavne oscare (koliko me sjecanje sluzi) i stekao slavu u svijetu bez obzira sto je poslije stone raskrinkan. meni je to jako losh film.Vorador wrote:Midnight Express - jako mi se svidio film. zanimljiv od početka do kraja. 5/5
pravi billy hayes:
http://www.youtube.com/watch?v=pHjLMnGkedU
- Vorador
to je film (fikcija) temeljen na stvarnim događajima a ne dokumentarac. pa šta misliš da su baš svi filmovi koji se temelje na nekim stvarnim događajima 100% identično prikazali ono što se zapravo dogodilo? moš si mislit. u načelu ono što se zapravo dogodilo u filmu i je istinito (uhapsili ga i zbuksali u zatvor) ali je to adaptirano na hollywoodski način.undying wrote:kad sam prvi puta pogledao "midnight express" bio mi je to vrlodobar film. tad me i zainteresovao, pa sam poceo malo istrazivati gdje je sad billy hayes i jel to sve to sto mu se dogodilo istina.. kad.. veze sa vezom, istina je mozda 20% price, ostalo je sve jedna velika OGROMNA LAZ! moje razmisljanje je da ne moze neko na pocetku filma napisati "sve ovo sto ce te sad viditi je bazirano na istinitom dogadjaju" i onda skoro sve slagati.. tacnije moze, ako nekome nije cilj da oblati neku stvarnu osobu kao sto su to ucinili BC u fargu, to je mogao i orson wels sa onom svojom cuvenom emisijom, ali kad je to bilo, od tad to vishe nije dopusteno i on je mogao da zajebe svoj narod, ali nikako kako je to ucinio oliver stone posrao drugi narod! film je pokupio glavne oscare (koliko me sjecanje sluzi) i stekao slavu u svijetu bez obzira sto je poslije stone raskrinkan. meni je to jako losh film.Vorador wrote:Midnight Express - jako mi se svidio film. zanimljiv od početka do kraja. 5/5
pravi billy hayes:
- undying
film-fikcija koja je napravila predrasude velicine mont everesta prema turcima u svijetu! to mi se ne svidja i to jest moj problem! bas me zanima kako bi reagovao da su amerikanci samo zamijenili turke za hrvate - izmedju njih i nas u svijetu se ne pravi razlikaVorador wrote:to je film (fikcija) temeljen na stvarnim događajima a ne dokumentarac. pa šta misliš da su baš svi filmovi koji se temelje na nekim stvarnim događajima 100% identično prikazali ono što se zapravo dogodilo? moš si mislit. u načelu ono što se zapravo dogodilo u filmu i je istinito (uhapsili ga i zbuksali u zatvor) ali je to adaptirano na hollywoodski način.undying wrote:kad sam prvi puta pogledao "midnight express" bio mi je to vrlodobar film. tad me i zainteresovao, pa sam poceo malo istrazivati gdje je sad billy hayes i jel to sve to sto mu se dogodilo istina.. kad.. veze sa vezom, istina je mozda 20% price, ostalo je sve jedna velika OGROMNA LAZ! moje razmisljanje je da ne moze neko na pocetku filma napisati "sve ovo sto ce te sad viditi je bazirano na istinitom dogadjaju" i onda skoro sve slagati.. tacnije moze, ako nekome nije cilj da oblati neku stvarnu osobu kao sto su to ucinili BC u fargu, to je mogao i orson wels sa onom svojom cuvenom emisijom, ali kad je to bilo, od tad to vishe nije dopusteno i on je mogao da zajebe svoj narod, ali nikako kako je to ucinio oliver stone posrao drugi narod! film je pokupio glavne oscare (koliko me sjecanje sluzi) i stekao slavu u svijetu bez obzira sto je poslije stone raskrinkan. meni je to jako losh film.Vorador wrote:Midnight Express - jako mi se svidio film. zanimljiv od početka do kraja. 5/5
pravi billy hayes:
- Vorador
nisam to shvatio kao vrijeđanje turaka i stvaranje nekih predrasuda a da su zamijenili turke za hrvate bio bih polaskan što uopće znaju da postojimoundying wrote:film-fikcija koja je napravila predrasude velicine mont everesta prema turcima u svijetu! to mi se ne svidja i to jest moj problem! bas me zanima kako bi reagovao da su amerikanci samo zamijenili turke za hrvate - izmedju njih i nas u svijetu se ne pravi razlikaVorador wrote:to je film (fikcija) temeljen na stvarnim događajima a ne dokumentarac. pa šta misliš da su baš svi filmovi koji se temelje na nekim stvarnim događajima 100% identično prikazali ono što se zapravo dogodilo? moš si mislit. u načelu ono što se zapravo dogodilo u filmu i je istinito (uhapsili ga i zbuksali u zatvor) ali je to adaptirano na hollywoodski način.undying wrote: kad sam prvi puta pogledao "midnight express" bio mi je to vrlodobar film. tad me i zainteresovao, pa sam poceo malo istrazivati gdje je sad billy hayes i jel to sve to sto mu se dogodilo istina.. kad.. veze sa vezom, istina je mozda 20% price, ostalo je sve jedna velika OGROMNA LAZ! moje razmisljanje je da ne moze neko na pocetku filma napisati "sve ovo sto ce te sad viditi je bazirano na istinitom dogadjaju" i onda skoro sve slagati.. tacnije moze, ako nekome nije cilj da oblati neku stvarnu osobu kao sto su to ucinili BC u fargu, to je mogao i orson wels sa onom svojom cuvenom emisijom, ali kad je to bilo, od tad to vishe nije dopusteno i on je mogao da zajebe svoj narod, ali nikako kako je to ucinio oliver stone posrao drugi narod! film je pokupio glavne oscare (koliko me sjecanje sluzi) i stekao slavu u svijetu bez obzira sto je poslije stone raskrinkan. meni je to jako losh film.
pravi billy hayes:
http://www.youtube.com/watch?v=pHjLMnGkedUne mogu prihvatiti film.
- undying
ja sam to tako shvatio, a bogami ni turci nisu bili imuni na to (sa ogromnim pravom) pa su zabranili pravom biliju da udje u zemlju, mislim da je tek nedavno posjetio tursku, i to kad je dobio sve garancije kako mu se nece nista dogoditi! stone ih je bash popishao... treba napraviti film o americkom zlostavljanju u guatanamu, a ne siriti lazi po svijetu o drugim narodima i zato svaka cast brianu de palmi na zrtvama rata!Vorador wrote:nisam to shvatio kao vrijeđanje turaka i stvaranje nekih predrasuda a da su zamijenili turke za hrvate bio bih polaskan što uopće znaju da postojimoundying wrote:film-fikcija koja je napravila predrasude velicine mont everesta prema turcima u svijetu! to mi se ne svidja i to jest moj problem! bas me zanima kako bi reagovao da su amerikanci samo zamijenili turke za hrvate - izmedju njih i nas u svijetu se ne pravi razlikaVorador wrote: to je film (fikcija) temeljen na stvarnim događajima a ne dokumentarac. pa šta misliš da su baš svi filmovi koji se temelje na nekim stvarnim događajima 100% identično prikazali ono što se zapravo dogodilo? moš si mislit. u načelu ono što se zapravo dogodilo u filmu i je istinito (uhapsili ga i zbuksali u zatvor) ali je to adaptirano na hollywoodski način.ne mogu prihvatiti film.
![]()
- Knatchbull
Gone Baby Gone
solidan debitantski redateljski uradak Bena Afflecka. Kritike su hvalile ovaj film zaista bez pretjerivanja. Affleck se jako dobro snalazi kao redatelj, dobro oslikava bostonsku ulicu i težak život na istoj. Benov mlađi brat igra glavnu ulogu i definitivno je bolji glumac od starijeg brata. priča je to o mladom privatnom detektivu koji istražuje nestanak djevojčiće u Bostonu. Ben je možda malo pretjerao s moralnom porukom u filmu, odnosno previše se trudi ispasti mudar preko mlađeg brata. gluma je jako dobra, pogotovo sporedne uloge. Ed Harris je odličan i uvjerljiv dok je Morgan Freeman nekako premalo iskorišten makar je njegova uloga vrlo važna i zapravo dovoljna te naravno jako dobra. 4/5
solidan debitantski redateljski uradak Bena Afflecka. Kritike su hvalile ovaj film zaista bez pretjerivanja. Affleck se jako dobro snalazi kao redatelj, dobro oslikava bostonsku ulicu i težak život na istoj. Benov mlađi brat igra glavnu ulogu i definitivno je bolji glumac od starijeg brata. priča je to o mladom privatnom detektivu koji istražuje nestanak djevojčiće u Bostonu. Ben je možda malo pretjerao s moralnom porukom u filmu, odnosno previše se trudi ispasti mudar preko mlađeg brata. gluma je jako dobra, pogotovo sporedne uloge. Ed Harris je odličan i uvjerljiv dok je Morgan Freeman nekako premalo iskorišten makar je njegova uloga vrlo važna i zapravo dovoljna te naravno jako dobra. 4/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Betmen
njegov buraz je takvo sranje od glumca, lik je takav sonjo i glumi kvartovskog frajera u film povracalo mi se kad sam cuo onaj njegov gej glas.Knatchbull wrote:Gone Baby Gone
- Dragonrage
- dr mladjo
ah rijekti su glumci koji nisu imali koji loš film.Dragonrage wrote:Al ga serete...Affleck je daleko od lošeg glumca, i to je dokazao još u ranim danima, a uz to uvijek je spreman za zajebanciju...Mallrats, Chasing Amy, Dogma, Smokin' Aces itd. Jedini je problem šta je imao par loših filmova u karijeri...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
FilmTV
Oboje ste apsolutno u pravudr mladjo wrote:ah rijekti su glumci koji nisu imali koji loš film.Dragonrage wrote:Al ga serete...Affleck je daleko od lošeg glumca, i to je dokazao još u ranim danima, a uz to uvijek je spreman za zajebanciju...Mallrats, Chasing Amy, Dogma, Smokin' Aces itd. Jedini je problem šta je imao par loših filmova u karijeri...