Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
-
John_Ryder
- metallicat
halloween III- (spoilat ću) hm
meni ne baš puno jasno
nema veze s serijalom, ali da ga gledam kao zaseban film mi je relativno dobar. kraj filma je druga priča. žestoki shit
onih zadnjih 20 min, on sjedi zarobljen, odrobi se i onako poluzavezan baci masku par metara dalje točno na kameru
zatim bježi i točno upadnu u prostoriju di mu je maloljetna draga
ah, bar se nasmijah na kraju :megreen: baš ću nać vaše postove o 3. dijelu da pročitam
počela IV i za sad very good

- Dragonrage
-
filmofil
- A$H
to je ostavljeno da ti shvatis kako tebi pase...neki misle da je sve izmislio/umislio u svom bolesnom umu..drugi da su to stvarna ubojsta koja je samo zamisljao da ih je on pocinio..treci da je to samo prikaz da ti nitko nemoze nista ako imas love i dobre veze/ako si iz viseg staleza....ili da je samo priznanje na kraju zamisli,a ne ubojstva, samo da njemu bude lakse....ima puno teorija...filmophil wrote:jel mi može netko objasnit kraj AP? ono kad on kaže nekom svom frendu da je sve pobio a ovaj ništa...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
filmofil
hvala...ja sam razbijao glavu o tome od kada sam gledao film...već sam pomislio da sam preglup pa sam nešto propustioA$H wrote:to je ostavljeno da ti shvatis kako tebi pase...neki misle da je sve izmislio/umislio u svom bolesnom umu..drugi da su to stvarna ubojsta koja je samo zamisljao da ih je on pocinio..treci da je to samo prikaz da ti nitko nemoze nista ako imas love i dobre veze/ako si iz viseg staleza....ili da je samo priznanje na kraju zamisli,a ne ubojstva, samo da njemu bude lakse....ima puno teorija...filmophil wrote:jel mi može netko objasnit kraj AP? ono kad on kaže nekom svom frendu da je sve pobio a ovaj ništa...
This is the Zodiac speaking.
- Wendigo
ja se držim 1. (manje) i 3. (više) teorije..A$H wrote:to je ostavljeno da ti shvatis kako tebi pase...neki misle da je sve izmislio/umislio u svom bolesnom umu..drugi da su to stvarna ubojsta koja je samo zamisljao da ih je on pocinio..treci da je to samo prikaz da ti nitko nemoze nista ako imas love i dobre veze/ako si iz viseg staleza....ili da je samo priznanje na kraju zamisli,a ne ubojstva, samo da njemu bude lakse....ima puno teorija...filmophil wrote:jel mi može netko objasnit kraj AP? ono kad on kaže nekom svom frendu da je sve pobio a ovaj ništa...
- horkolerbus
-
Unreal
Freddy's Nightmares:No More Mr. Nice Guy-ajde konačno da se i bacim na gledanje ove serije kao Nightmare on elm street fan. Ajde prva epizoda je meni zabavna i zanimljiva zbog ideje kako su Freddya spalili i luda fora na kraju sa zubarom.
Jedino je kvaliteta jeftina previše ako se uspoređuje sa filmovima,a i gluma je prosječna.
Ocjena 4/5
Ocjena 4/5
- Boby
Po pitanju priznanja Patricka Batemana, stvari idu ovak. Tip jest ubio sve te ljude, nazvao svog odvjetnika, sve mu priznao preko telefona i još mu jednom sve to ponovio u facu. I, ništa se na događa. Misterij leži u ovome. Svijet u kojem likovi ovog filma žive je svijet konačnog otuđenja čovjeka od samoga sebe. Ljudska komunikacija postaje identična tišini, emocije su tek sjećanje ne nešto što je možda nekoć bilo i nitko nikoga više ne poznaje, ni preneseno ni doslovno. Kroz čitav film Batemana brkaju s nekim drugim kolegom iako s obojcom svaki dan pričaju. U restoranima i sam Bateman dolazi u nedoumice po pitanju vlastitih poznanstava s drugim ljudima. Otuđenje je toliko da su i serijska ubojstva tek nebitan detalj i zamršenom i brzom svijetu. Ironično je to što je upotrebljen odvijetnik kao posljednja osoba u koju se je može pouzdati. Bateman mu govori "ti me poznaješ, ti si moj odvjetnik". A odvjetnik je izgubljen poput ostalih misleći da je ručao s Paul Allenom (kojeg je Bateman već odavno ubio) a zapravo je bila riječ o nekoj drugoj osobi, o nekom drugom bezličnom licu bezličnog svijeta s kojim se Bateman na kraju pomiruje s izostankom ikakve katarze