Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
A$H

Post by A$H » 17 Feb 2008, 14:26

filmophil wrote:kaj nije on napisao scenarij? ili tako nešto? pročitao sam to na imdb...
ne, samo pise da je preuzeto iz njegovog filma..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 17 Feb 2008, 14:48

A$H wrote:
filmophil wrote:kaj nije on napisao scenarij? ili tako nešto? pročitao sam to na imdb...
da to kada se radi remake automatski se credita originalnog scenarista. Makar mi djeluje da ovaj film i nema neke prevelike veze sa originalom.

A$H

Post by A$H » 17 Feb 2008, 15:00

HorrorHR wrote:
A$H wrote:
da to kada se radi remake automatski se credita originalnog scenarista. Makar mi djeluje da ovaj film i nema neke prevelike veze sa originalom.
samo vojska i naslov...

filmofil

Post by filmofil » 17 Feb 2008, 15:01

pa radnja nema nikakve veze s originalom...i zato mi ovo sve malo glupo izgleda...rade remake jednog od of the dead filmova a ne uključe romera i radnja nema nikakve veze s originalom...pa mogli su onda napravit film za sebe o zombijima jebo ih ja...
This is the Zodiac speaking.

elrania

Post by elrania » 17 Feb 2008, 15:54

30 days of night (2007)

hm hm. ocekivala sam vise. film mi je vizualno jako dobar i sami vampiri su odlicno osmisljeni, ali kad progovore postaje smijesno...
uvod je nekako traljavo i nefokusirano razraden, a ista stvar vrijedi i za kraj. negdje na sredini filma sam se poveselila da ce ovo ipak biti jako dobro ostvarenje, jer mi se cinilo ko da sve krece na bolje, no nisam odusevljena time na koji je nacin priveden kraju

John_Ryder

Post by John_Ryder » 17 Feb 2008, 16:03

Doll Master - odličan film,lutke su realno napravljene,oni pokreti su creepy,atmosfera je dobra,jedino je radnja malo sjebana
u nekim dijelovima. 6.5/10
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Unreal

Post by Unreal » 17 Feb 2008, 16:31

filmophil wrote:pa radnja nema nikakve veze s originalom...i zato mi ovo sve malo glupo izgleda...rade remake jednog od of the dead filmova a ne uključe romera i radnja nema nikakve veze s originalom...pa mogli su onda napravit film za sebe o zombijima jebo ih ja...
u svakom slučaju i ne samo u ovom je po meni bolje da se remeak razlikuje od orginala i gleda više kao zaseban film,a ne da ima iste likove i događanja iz orginala :wink:

filmofil

Post by filmofil » 17 Feb 2008, 16:44

Unreal wrote:
filmophil wrote:pa radnja nema nikakve veze s originalom...i zato mi ovo sve malo glupo izgleda...rade remake jednog od of the dead filmova a ne uključe romera i radnja nema nikakve veze s originalom...pa mogli su onda napravit film za sebe o zombijima jebo ih ja...
u svakom slučaju i ne samo u ovom je po meni bolje da se remeak razlikuje od orginala i gleda više kao zaseban film,a ne da ima iste likove i događanja iz orginala :wink:
ako se promjeni radnja i likovi koji je onda smisao remakea?

A$H

Post by A$H » 17 Feb 2008, 16:54

filmophil wrote:
Unreal wrote:
isti problemi i pizdarije,ali vidjene drugim ocima,sa novim idejama i drugacijom realizacijom...

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Feb 2008, 16:57

Lifeforce - solidan, ali baš dosadan film o svemirskim vampirima pun golotinje, erotike, loših specijalnih efekata, sjajnom scenom londonskog rata, par akcije, patrick stewart i nešto sf elemenata. Da nema puno praznog hoda i nebuloza što radnja više napreduje, i da je bar 20 minuta kraći, ispao bi dobar sf horor. A ovako... dosadno.
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 17 Feb 2008, 17:02

A$H wrote:
filmophil wrote:
Unreal wrote: u svakom slučaju i ne samo u ovom je po meni bolje da se remeak razlikuje od orginala i gleda više kao zaseban film,a ne da ima iste likove i događanja iz orginala :wink:
isti problemi i pizdarije,ali vidjene drugim ocima,sa novim idejama i drugacijom realizacijom...
pa da...to bi trebala biti neka formula...

FilmTV

Post by FilmTV » 17 Feb 2008, 17:33

filmophil wrote:
Unreal wrote:
Točno tako. Kao da radiš remake od filma Se7en a od radnje ostaviš samo činjenicu da postoji serijski ubojica i sve drugo promijeniš. Kakav je to remake? Ispada da je svaki film za zombijima remake prvog filma ako je dovoljno imati zombije i to je sve. Ovo što su napravili je samo marketinški trik da se raja dovede u kina a meni se općenito od takvih fora :povrac:

filmofil

Post by filmofil » 17 Feb 2008, 19:36

hatchet - očekivao sam više s obzirom na hype oko filma...ubojica je dobar i ubojstva su jebena ali sve je to traljavo izvedeno...i smeta mi ta famozna teleportacija ubojice koja se javlja tijekom svakog bijega u slasherima...

Unreal

Post by Unreal » 17 Feb 2008, 20:06

filmophil wrote:
Unreal wrote:
ma smisao remakea je da zaradi novac :lol: . ma ja opčenito ne volim da je scenarij previše sličan orginalnom filmu kao u drugoj polovici novog Halloweena ili da recimo još gore snjime baš isti film kao Psiho remakea. ma neka zadrže glavnu ideju orginala,no neka unesu novie elemente. :wink:
filmophil wrote:hatchet - očekivao sam više s obzirom na hype oko filma...ubojica je dobar i ubojstva su jebena ali sve je to traljavo izvedeno...i smeta mi ta famozna teleportacija ubojice koja se javlja tijekom svakog bijega u slasherima...
da baš bezvezan film,a toliko se pričalo o njemu. ma najviše mi ide na živce iritantni i glupi likovi,ma i ubojca mi je loš, previše blesavo ispada i na istu foru je kao Jason. jedino kaj valja su ubojstva.

Gosp.

Post by Gosp. » 17 Feb 2008, 20:07

Rob Zombie Halloween.
Hm, nije loš iako nema veze s orginalom. Zapravo mi je u nekim trenutcima djelovao poput parodije na orginalni film.
Zombijev ukus je više nego vidljiv. Redneck atmosfera, puno golih ženskih grudi i prebzi Myers.
Ipak, zabavan filmić za pogledati.
3/5
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Post Reply