A možda i neće...već je bilo riječi o Rambu 5...a Stallone je navodno potpisao još dva ugovora za dva akcijska filma koja će režirati i odglumiti. Ne zna se točno o čemu je riječ, ali moglo bi biti vjerojatno da je barem jedan od ta dva i Rambo 5. No ja bih čak rađe da ga ne snima više...nek snimi nešto novo, ali jednako jebeno!!!sikeone wrote:Konačno pogledao film i ostao oduševljen, jedna od najboljih akcija snimljenih u zadnjih par godina. Prava nostalgična akcija po uzoru na osamdesete, Stallone je napravio pravi posao i vratio istinskoga akcijonog junaka na veliko platno.A što reći o scenama borbe u filmu osim prejebeno, finalna borba je Biblijskih razmjera. Ovaj film ima sve što pravi štovatelj takvih filmova želi a to je krvi do koljena. Šteta što se saga završava jer ovakve stvari se više ne snimaju
John Rambo (Rambo 4)
- Dragonrage
- Dragonrage
Yap...tak sam bio pročitao na darkhorizons.com prije nekog vremena...ali na žalost ne mogu sad pronaći link. Iako isto to piše i na filmskom netu...evo vidi...FilmTV wrote:I režija i gluma? Jedva čekam!Dragonrage wrote:Stallone je navodno potpisao još dva ugovora za dva akcijska filma koja će režirati i odglumiti.
http://www.filmski.net/vijesti/dugometr ... bi_vijesti
- sikeone
Potpisujem tvoje riječiDragonrage wrote:A možda i neće...već je bilo riječi o Rambu 5...a Stallone je navodno potpisao još dva ugovora za dva akcijska filma koja će režirati i odglumiti. Ne zna se točno o čemu je riječ, ali moglo bi biti vjerojatno da je barem jedan od ta dva i Rambo 5. No ja bih čak rađe da ga ne snima više...nek snimi nešto novo, ali jednako jebeno!!!sikeone wrote:Konačno pogledao film i ostao oduševljen, jedna od najboljih akcija snimljenih u zadnjih par godina. Prava nostalgična akcija po uzoru na osamdesete, Stallone je napravio pravi posao i vratio istinskoga akcijonog junaka na veliko platno.A što reći o scenama borbe u filmu osim prejebeno, finalna borba je Biblijskih razmjera. Ovaj film ima sve što pravi štovatelj takvih filmova želi a to je krvi do koljena. Šteta što se saga završava jer ovakve stvari se više ne snimaju
![]()
- A$H
za sad znam samo za ove filmove Poe (2009) i Notorious (2008) za koje je moguca njegova rezija..Dragonrage wrote:A možda i neće...već je bilo riječi o Rambu 5...a Stallone je navodno potpisao još dva ugovora za dva akcijska filma koja će režirati i odglumiti. Ne zna se točno o čemu je riječ, ali moglo bi biti vjerojatno da je barem jedan od ta dva i Rambo 5. No ja bih čak rađe da ga ne snima više...nek snimi nešto novo, ali jednako jebeno!!!sikeone wrote:Konačno pogledao film i ostao oduševljen, jedna od najboljih akcija snimljenih u zadnjih par godina. Prava nostalgična akcija po uzoru na osamdesete, Stallone je napravio pravi posao i vratio istinskoga akcijonog junaka na veliko platno.A što reći o scenama borbe u filmu osim prejebeno, finalna borba je Biblijskih razmjera. Ovaj film ima sve što pravi štovatelj takvih filmova želi a to je krvi do koljena. Šteta što se saga završava jer ovakve stvari se više ne snimaju
![]()
prvi Biography / Drama / Mystery
drugi Crime / Drama / Thriller
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- sikeone
drago mi je da neće snimati novi nastavak Ramba jer mi je četvorka savršeno završila saguA$H wrote:za sad znam samo za ove filmove Poe (2009) i Notorious (2008) za koje je moguca njegova rezija..Dragonrage wrote:A možda i neće...već je bilo riječi o Rambu 5...a Stallone je navodno potpisao još dva ugovora za dva akcijska filma koja će režirati i odglumiti. Ne zna se točno o čemu je riječ, ali moglo bi biti vjerojatno da je barem jedan od ta dva i Rambo 5. No ja bih čak rađe da ga ne snima više...nek snimi nešto novo, ali jednako jebeno!!!sikeone wrote:Konačno pogledao film i ostao oduševljen, jedna od najboljih akcija snimljenih u zadnjih par godina. Prava nostalgična akcija po uzoru na osamdesete, Stallone je napravio pravi posao i vratio istinskoga akcijonog junaka na veliko platno.A što reći o scenama borbe u filmu osim prejebeno, finalna borba je Biblijskih razmjera. Ovaj film ima sve što pravi štovatelj takvih filmova želi a to je krvi do koljena. Šteta što se saga završava jer ovakve stvari se više ne snimaju
![]()
- Dragonrage
Kao što rekoh ranije...piše ovdje da će režirati i odglumiti još dva filma...A$H wrote:za sad znam samo za ove filmove Poe (2009) i Notorious (2008) za koje je moguca njegova rezija..Dragonrage wrote:A možda i neće...već je bilo riječi o Rambu 5...a Stallone je navodno potpisao još dva ugovora za dva akcijska filma koja će režirati i odglumiti. Ne zna se točno o čemu je riječ, ali moglo bi biti vjerojatno da je barem jedan od ta dva i Rambo 5. No ja bih čak rađe da ga ne snima više...nek snimi nešto novo, ali jednako jebeno!!!sikeone wrote:Konačno pogledao film i ostao oduševljen, jedna od najboljih akcija snimljenih u zadnjih par godina. Prava nostalgična akcija po uzoru na osamdesete, Stallone je napravio pravi posao i vratio istinskoga akcijonog junaka na veliko platno.A što reći o scenama borbe u filmu osim prejebeno, finalna borba je Biblijskih razmjera. Ovaj film ima sve što pravi štovatelj takvih filmova želi a to je krvi do koljena. Šteta što se saga završava jer ovakve stvari se više ne snimaju
![]()
http://www.filmski.net/vijesti/dugometr ... bi_vijesti
Vidjet ćemo...
- Fixxxer
- Dragonrage
Evo...možda je ovo jedna od ta dva spomenuta akcijska naslova koja bi Stallone navodno trebao režirati i odglumiti...
http://www.darkhorizons.com/news08/080218j.php
- A$H
pa ajde,sad ce se onakav star/napuhan jos i penjat po planinama...nema odmora za starce..Dragonrage wrote:Evo...možda je ovo jedna od ta dva spomenuta akcijska naslova koja bi Stallone navodno trebao režirati i odglumiti...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage