Kako organizirat projekciju filmova???

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
dragonheart

Kako organizirat projekciju filmova???

Post by dragonheart » 15 Feb 2008, 12:37

U knjižnici su me zamolili već prije nekih mjesec dana da napravim raspored amaterskih i inih filmova.
Pitao sam Dragonragea smijem li pustiti njegov film i dobio dopuštenje (thanks man :) ),ali sam htio prikazati i još neke,kao recimo:Prey Alone,Zagor-Poglavica Bez Plemena,StarHors,Batman:Dead End,Lobos Paramilitary Familiy Christmas Special.
I tako još neke fan filmove i original uratke Tarantina i Rodrigueza,čitaj (My Best Friends Friends Birthday,Bedhead),a prikazao bi ako smijem i Epopeju o Bureku,ako bi Dragonrage pitao Luku za dopuštenje.

Što se tiče fan filmova mislim da ne bi trebao imati problema jer su oni rađeni po stripovima za kje autori isto tako većinom nisu imali prava,te su ih radili čisto za osobnu promociju i odmah ih stvaljali na youtube.
Molim vas ak imate neke informacije,javite,jer u roku sat vremena to moraju iz knjižnice poslati medijima (obavijest i popis filmova),a ak ne niko ne odgovori odgađa se za 2 mjeseca opet.
I ja sve moram u zadnji čas,shit,aj očekujem neke infoe.
Thanks people.....
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Feb 2008, 15:59

Evo Luka tu pored mene i kaže da nema problema...samo puštaj "Epopeju"...

A gle...to nije komercijalna projekcija tak da mislim da ne bi bilo nikakvih problema ako ih ti prikažeš. Pa ljudi u raznoraznim kino klubovima prikazuju i mnogo poznatije, zvučnije filmove ali nikome ništa...samo ti pušta sve :wink:

Post Reply