Indiana Jones And The Kingdom of the Crystal Skull

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Knatchbull

Post by Knatchbull » 14 Feb 2008, 15:34

Dragonrage wrote:Fora i jest u tome da je cijeli projekt zamišljen kao i oni stari filmovi. Dakle nema CGI-a, sve se izvodi za stvarno, plakati su slikani...jedna čekam!!! :D :D :D
to se traži, što manje cgi-a to bolje :prayer: :prayer: :prayer:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

sikeone

Post by sikeone » 14 Feb 2008, 20:42

po meni jedan od najzabavnijih i najboljih likova iz zlatne ere osamdesetih, nadam se da neče razočarati i da če film biti dobar kao i njegovi predhodnici :wink:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 14 Feb 2008, 21:50

trailer je totalno fora, baš me vratilo u one stare indie dane...

Vorador

Post by Vorador » 14 Feb 2008, 22:06

nisam baš primjetio da nema cgi-a, al dobro....ne vjerujem da će dostići kvalitetu prijašnjih filmova...
to i the dark knight najiščekivaniji filmovi ove godine

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Feb 2008, 22:47

kolko i se čini, izgleda da u ovom nastavku neće ubijat naciste
I may be an idiot, but i am no fool.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 14 Feb 2008, 23:42

HorrorHR wrote:trailer je totalno fora, baš me vratilo u one stare indie dane...
I ja se slažem... :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Feb 2008, 09:54

Vorador wrote:nisam baš primjetio da nema cgi-a, al dobro....ne vjerujem da će dostići kvalitetu prijašnjih filmova...
Ima ga...ali ako si primijetio CGI imitira one stare efekte...matepainting i tome sl...mislim da će doseći kvalitetu, ako čak ne i preteći...barem drugi nastavak. Gledajući ovaj trailer ja sam se isto nekako vratio u djetinjstvo...jedva čekam!!!! :D :D :D

Vorador

Post by Vorador » 15 Feb 2008, 16:11

Dragonrage wrote:
Vorador wrote:nisam baš primjetio da nema cgi-a, al dobro....ne vjerujem da će dostići kvalitetu prijašnjih filmova...
Ima ga...ali ako si primijetio CGI imitira one stare efekte...matepainting i tome sl...mislim da će doseći kvalitetu, ako čak ne i preteći...barem drugi nastavak. Gledajući ovaj trailer ja sam se isto nekako vratio u djetinjstvo...jedva čekam!!!! :D :D :D
meni više djeluje da imitira specijalne efekte iz spider-mana :lol:
prestići? jako teško. prethodna 3 su stvarno vrhunski.

la terza madre

Post by la terza madre » 15 Feb 2008, 16:20

indiana jones je jednostavno jeben...
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Feb 2008, 16:23

Vorador wrote:
Dragonrage wrote:
Pogledaj malo bolje...u boljoj kvaliteti hehe...

http://www.movieweb.com/news/44/26544.php

Posebice pažnju obrati na sekvencu kada se dva vozila voze tik uz rub provalije..ono provalija baš izgleda kao da je naslikana...kao i onaj dvorac u dvojci ili onaj most i provalija u trojci...a sve ostalo su setovi.
Ma hoće sigurno...posebice dvojku koja je meni osobno najslabija u serijalu, a i ovako po trailer film mi vizualno ne izgleda nimalo moderniji i drugačiji od prethodnih filmova...kao da su nastavili tamo gdi su stali. nema nekih modernih tonova ko u Die hardu 4 ili Rambu 4...sve izgleda baš onak starinski. Baš je i moj jedan frend komentiral u pomalo pesimističnom tonu kak po traileru film izgleda identično kao i prethodnici, na što sam mu ja odgovorio, pa dobro dsa i izgled atak...drugačije ne bi ni bilo dobro :D
Inače spominjati Indianu i Spider_mana 3 u istoj rečenici je nešto za šta se inače ubija hahahaha... 8) :twisted: :lol: :lol:

PS: primijetio sam u posljednjih mjesec/dva da si ti postao dosta "picajzlast" da se tak izrazim i u svakom filmu tražiš doslovno dlaku u jajetu...prekritičan si i prepesimističan za moj ukus hehehe 8) :lol:

Vorador

Post by Vorador » 15 Feb 2008, 16:28

Dragonrage wrote:
Vorador wrote:
Dragonrage wrote: Ima ga...ali ako si primijetio CGI imitira one stare efekte...matepainting i tome sl...mislim da će doseći kvalitetu, ako čak ne i preteći...barem drugi nastavak. Gledajući ovaj trailer ja sam se isto nekako vratio u djetinjstvo...jedva čekam!!!! :D :D :D
Pogledaj malo bolje...u boljoj kvaliteti hehe...

http://www.movieweb.com/news/44/26544.php

Posebice pažnju obrati na sekvencu kada se dva vozila voze tik uz rub provalije..ono provalija baš izgleda kao da je naslikana...kao i onaj dvorac u dvojci ili onaj most i provalija u trojci...a sve ostalo su setovi.
Ma hoće sigurno...posebice dvojku koja je meni osobno najslabija u serijalu, a i ovako po trailer film mi vizualno ne izgleda nimalo moderniji i drugačiji od prethodnih filmova...kao da su nastavili tamo gdi su stali. nema nekih modernih tonova ko u Die hardu 4 ili Rambu 4...sve izgleda baš onak starinski. Baš je i moj jedan frend komentiral u pomalo pesimističnom tonu kak po traileru film izgleda identično kao i prethodnici, na što sam mu ja odgovorio, pa dobro dsa i izgled atak...drugačije ne bi ni bilo dobro :D
Inače spominjati Indianu i Spider_mana 3 u istoj rečenici je nešto za šta se inače ubija hahahaha... 8) :twisted: :lol: :lol:

PS: primijetio sam u posljednjih mjesec/dva da si ti postao dosta "picajzlast" da se tak izrazim i u svakom filmu tražiš doslovno dlaku u jajetu...prekritičan si i prepesimističan za moj ukus hehehe 8) :lol:
ma u zadnje vrijeme brijem dosta na filmove od kubricka, tarkovskog, kurosawe, bergmana, bunuela i spremam se za još neke genije pa su mi kriteriji nešto viši i to se odražava i na nove filmove koje gledam. jednostavno nemaju tu kvalitetu ( niti vizualnu niti scenarističku) kao ovi klasici.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Feb 2008, 16:29

Vorador wrote:
ma u zadnje vrijeme brijem dosta na filmove od kubricka, tarkovskog, kurosawe, bergmana, bunuela i spremam se za još neke genije pa su mi kriteriji nešto viši i to se odražava i na nove filmove koje gledam. jednostavno nemaju tu kvalitetu ( niti vizualnu niti scenarističku) kao ovi klasici.
LOL...a ja pak ne mogu nikao zmisliti većinu njih... :lol: :lol: :lol:

sikeone

Post by sikeone » 15 Feb 2008, 20:17

Trailer izgleda jako dobro mislim da nas čeka oldschool zabava

Dragonrage

Post by Dragonrage » 18 Feb 2008, 13:09

sikeone wrote:Trailer izgleda jako dobro mislim da nas čeka oldschool zabava
Upravo tako :D

A$H

Post by A$H » 23 Mar 2008, 22:21

Jos 2 postera

Image
Image

Slike

Image
Image
Image
Image
Image
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply