to se traži, što manje cgi-a to boljeDragonrage wrote:Fora i jest u tome da je cijeli projekt zamišljen kao i oni stari filmovi. Dakle nema CGI-a, sve se izvodi za stvarno, plakati su slikani...jedna čekam!!!![]()
![]()
Indiana Jones And The Kingdom of the Crystal Skull
- Knatchbull
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- dr_gonzo
- Dragonrage
Ima ga...ali ako si primijetio CGI imitira one stare efekte...matepainting i tome sl...mislim da će doseći kvalitetu, ako čak ne i preteći...barem drugi nastavak. Gledajući ovaj trailer ja sam se isto nekako vratio u djetinjstvo...jedva čekam!!!!Vorador wrote:nisam baš primjetio da nema cgi-a, al dobro....ne vjerujem da će dostići kvalitetu prijašnjih filmova...
to i the dark knight najiščekivaniji filmovi ove godine
- Vorador
meni više djeluje da imitira specijalne efekte iz spider-manaDragonrage wrote:Ima ga...ali ako si primijetio CGI imitira one stare efekte...matepainting i tome sl...mislim da će doseći kvalitetu, ako čak ne i preteći...barem drugi nastavak. Gledajući ovaj trailer ja sam se isto nekako vratio u djetinjstvo...jedva čekam!!!!Vorador wrote:nisam baš primjetio da nema cgi-a, al dobro....ne vjerujem da će dostići kvalitetu prijašnjih filmova...
to i the dark knight najiščekivaniji filmovi ove godine![]()
![]()
prestići? jako teško. prethodna 3 su stvarno vrhunski.
- la terza madre
- Dragonrage
Pogledaj malo bolje...u boljoj kvaliteti hehe...Vorador wrote:meni više djeluje da imitira specijalne efekte iz spider-manaDragonrage wrote:Ima ga...ali ako si primijetio CGI imitira one stare efekte...matepainting i tome sl...mislim da će doseći kvalitetu, ako čak ne i preteći...barem drugi nastavak. Gledajući ovaj trailer ja sam se isto nekako vratio u djetinjstvo...jedva čekam!!!!Vorador wrote:nisam baš primjetio da nema cgi-a, al dobro....ne vjerujem da će dostići kvalitetu prijašnjih filmova...
to i the dark knight najiščekivaniji filmovi ove godine![]()
![]()
![]()
http://www.movieweb.com/news/44/26544.php
Posebice pažnju obrati na sekvencu kada se dva vozila voze tik uz rub provalije..ono provalija baš izgleda kao da je naslikana...kao i onaj dvorac u dvojci ili onaj most i provalija u trojci...a sve ostalo su setovi.
Ma hoće sigurno...posebice dvojku koja je meni osobno najslabija u serijalu, a i ovako po trailer film mi vizualno ne izgleda nimalo moderniji i drugačiji od prethodnih filmova...kao da su nastavili tamo gdi su stali. nema nekih modernih tonova ko u Die hardu 4 ili Rambu 4...sve izgleda baš onak starinski. Baš je i moj jedan frend komentiral u pomalo pesimističnom tonu kak po traileru film izgleda identično kao i prethodnici, na što sam mu ja odgovorio, pa dobro dsa i izgled atak...drugačije ne bi ni bilo dobro
Inače spominjati Indianu i Spider_mana 3 u istoj rečenici je nešto za šta se inače ubija hahahaha...
PS: primijetio sam u posljednjih mjesec/dva da si ti postao dosta "picajzlast" da se tak izrazim i u svakom filmu tražiš doslovno dlaku u jajetu...prekritičan si i prepesimističan za moj ukus hehehe
- Vorador
ma u zadnje vrijeme brijem dosta na filmove od kubricka, tarkovskog, kurosawe, bergmana, bunuela i spremam se za još neke genije pa su mi kriteriji nešto viši i to se odražava i na nove filmove koje gledam. jednostavno nemaju tu kvalitetu ( niti vizualnu niti scenarističku) kao ovi klasici.Dragonrage wrote:Pogledaj malo bolje...u boljoj kvaliteti hehe...Vorador wrote:meni više djeluje da imitira specijalne efekte iz spider-manaDragonrage wrote: Ima ga...ali ako si primijetio CGI imitira one stare efekte...matepainting i tome sl...mislim da će doseći kvalitetu, ako čak ne i preteći...barem drugi nastavak. Gledajući ovaj trailer ja sam se isto nekako vratio u djetinjstvo...jedva čekam!!!!![]()
![]()
![]()
http://www.movieweb.com/news/44/26544.php
Posebice pažnju obrati na sekvencu kada se dva vozila voze tik uz rub provalije..ono provalija baš izgleda kao da je naslikana...kao i onaj dvorac u dvojci ili onaj most i provalija u trojci...a sve ostalo su setovi.
Ma hoće sigurno...posebice dvojku koja je meni osobno najslabija u serijalu, a i ovako po trailer film mi vizualno ne izgleda nimalo moderniji i drugačiji od prethodnih filmova...kao da su nastavili tamo gdi su stali. nema nekih modernih tonova ko u Die hardu 4 ili Rambu 4...sve izgleda baš onak starinski. Baš je i moj jedan frend komentiral u pomalo pesimističnom tonu kak po traileru film izgleda identično kao i prethodnici, na što sam mu ja odgovorio, pa dobro dsa i izgled atak...drugačije ne bi ni bilo dobro![]()
Inače spominjati Indianu i Spider_mana 3 u istoj rečenici je nešto za šta se inače ubija hahahaha...![]()
![]()
![]()
![]()
PS: primijetio sam u posljednjih mjesec/dva da si ti postao dosta "picajzlast" da se tak izrazim i u svakom filmu tražiš doslovno dlaku u jajetu...prekritičan si i prepesimističan za moj ukus hehehe![]()
- Dragonrage
LOL...a ja pak ne mogu nikao zmisliti većinu njih...Vorador wrote:
ma u zadnje vrijeme brijem dosta na filmove od kubricka, tarkovskog, kurosawe, bergmana, bunuela i spremam se za još neke genije pa su mi kriteriji nešto viši i to se odražava i na nove filmove koje gledam. jednostavno nemaju tu kvalitetu ( niti vizualnu niti scenarističku) kao ovi klasici.
- Dragonrage