Koji ste horror zadnji gledali?
- jigsaw
- Boby
- metallicat
nope, ja kupila na kiosku kad je bilo, ono s knjižicom...Boby wrote:Jesi to dignuo u videoteci? Navodno je došlo u nekeKnatchbull wrote:Suspiria
jako dobro i napeto. fotografija je odlična, skoro svaka napeta scena se može pretvoriti u jeben wallpaper. Glazba i općenito zvukovi su prejaki, stvaraju opaku atmosferu. 4/5
e da, i ja Suspiriu, opet

- horkolerbus
- Knatchbull
- Vorador
vidio sam u videoteciBoby wrote:Jesi to dignuo u videoteci? Navodno je došlo u nekeKnatchbull wrote:Suspiria
jako dobro i napeto. fotografija je odlična, skoro svaka napeta scena se može pretvoriti u jeben wallpaper. Glazba i općenito zvukovi su prejaki, stvaraju opaku atmosferu. 4/5
mislio sam napisati da je došlo ali sam ,izgleda, zaboravio
- Wendigo
meni se taj saw nikako ne sviđa.. počeo prvi gledati i postalo mi dosadno nakon pola sata i ugasio.. možda mu dam još jednu šansu. a i ne volim taj hrđavi, prljavi, krvavi, bodljikava žica, blur, trzanje dizajn koji je počeo prevladavati u modernom horroru.
ot: sinoć premijerno pogledao candymana (nekako mi se nije dalo pogledati ga sve ove godine) i dosta mi se svidio, a i volim virginiu madsen
3,8/5 barker je napravio dobar posao kao i obično. 
@ Vorador: tnf 4 info. jurim u videoteku danas ako stignem.
ot: sinoć premijerno pogledao candymana (nekako mi se nije dalo pogledati ga sve ove godine) i dosta mi se svidio, a i volim virginiu madsen
@ Vorador: tnf 4 info. jurim u videoteku danas ako stignem.
- Wendigo
reincarnation
1/5
najlošiji azijski horror koji sam pogledao.
SPOILER
dakle, film pokušava isfurati neku jezivu atmosferu sa konstantnim pojavljivanjem "duhova" koji se ponašaju (kretnje, geste..) kao najnormalniji ljudi i nemaju gram jeze u sebi.. s tehničke strane je dosta lijepo i kvalitetno napravljen ali ima previše "akcije" (nemojte doslovno shvatit) u takvom filmu za moj ukus i boluje od kronične nestašice atmosfere i tjeskobe na koju sam navikao u azijskom horroru. jako, jako loše..
1/5
SPOILER
dakle, film pokušava isfurati neku jezivu atmosferu sa konstantnim pojavljivanjem "duhova" koji se ponašaju (kretnje, geste..) kao najnormalniji ljudi i nemaju gram jeze u sebi.. s tehničke strane je dosta lijepo i kvalitetno napravljen ali ima previše "akcije" (nemojte doslovno shvatit) u takvom filmu za moj ukus i boluje od kronične nestašice atmosfere i tjeskobe na koju sam navikao u azijskom horroru. jako, jako loše..
- horkolerbus
- Freddy
exorcist begining...radnja dosadna...dešava se na jednom mjestu...atmosfera nikakva...jedino zadnja borba ok...5-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- jigsaw
-
filmofil
resident evil 3 - postoji jedna riječ koja savršeno opisuje ovaj film - sranje...svako malo sam pogledavao kad će film završiti...inače obožavam zombije i očekivao sam nekakvo klanje kroz cijeli film a ono samo jedan fajt je bio protiv zombija i to pred kraj filma...moglo se puuuuno više s ovakvim materijalom (horde zombija, pustinja) a oni su napravili dosadno smeče od filma...
This is the Zodiac speaking.
- bakero
hm a baš mi je bio primamljiv za pogledat!Wendigo wrote:reincarnation
1/5
SPOILER
Fritt vilt - super film, atmosfera odlična i to je ono što me držalo cili film napetim, makar sam zna od početka ko je ubojica, radujem se nastavku!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.