Pivo
- Asfodel
-
Ghrall
- Studeni
ožujsko: teško sranje, kao šampon doslovno, ali mi ne smeta....
karlovačko: prije bilo jako gotivno, ali se skroz pokvarilo.....doduše, kad sam ga jednom pio baš u Karlovcu bilo je i dalje kao nekad (možda ista stvar kao sa Guinnessom u Irskoj)..
velebitsko: veoma dobro, ali otkad su povećali proizvodnju vidi se pad kvalitete...ne šiba se više izvorska voda izgleda...
pan: malo presladak, ali ok.
kaj: treš, ali ga bez problema pijem
favorit: masa ga uglavnom ne voli, meni skroz fajn....ljeti na paradisu ili na nekoj terasi u puli sjeda totalno
osječko: svako normalan zna da je jako loše, ali lokal patriotizam, jebiga...
što se tiče stranjskih.....u Srbiji ima sjajnih piva....Weifert definitvno (pogotovo crni koji je rađen po irskom sistemu).....Old Gold iz Bečeja (crna varijanta genijalna), šteta što je propala pivovara....Jelen standardno dobar kao i Apatinsko....Lav mi ne leži najbolje, ali je okej...od bosanskih: tuzlanski pils mi je premekan, nektar je dobar, a i crni đorđe.....sarajevsko je malo zajebano treš (kao osječko, boli glava do jaja!
).....ima i bihaćko licencirano,odlično samo ga je slabo bilo po kafićima, a zove se preminger....od makedonskih i skopsko i zlaten dab (Prilep) su mi super dok bitolsko nisam imao prilike probati...........nikšićko je malo otišlo u kurac (ne napaja se više izvorskom vodom)...
od naših standardnih licenciranih...kaltenberg prolazi.....stella mi je odvratna i okusa je kao što dođe, a dolazi u KONCENTRIRANOM PRAHU!!
jedno od najboljih mi ikad: Caffreys (to bješe neki ale, čini mi se).....i škotski lager Tennent's je bio tako,o,tako dobar!!!!
previše toga za pobrojati....
ali,pošto nisam izbirljiv čovjek - pijem sve!!
karlovačko: prije bilo jako gotivno, ali se skroz pokvarilo.....doduše, kad sam ga jednom pio baš u Karlovcu bilo je i dalje kao nekad (možda ista stvar kao sa Guinnessom u Irskoj)..
velebitsko: veoma dobro, ali otkad su povećali proizvodnju vidi se pad kvalitete...ne šiba se više izvorska voda izgleda...
pan: malo presladak, ali ok.
kaj: treš, ali ga bez problema pijem
favorit: masa ga uglavnom ne voli, meni skroz fajn....ljeti na paradisu ili na nekoj terasi u puli sjeda totalno
osječko: svako normalan zna da je jako loše, ali lokal patriotizam, jebiga...
što se tiče stranjskih.....u Srbiji ima sjajnih piva....Weifert definitvno (pogotovo crni koji je rađen po irskom sistemu).....Old Gold iz Bečeja (crna varijanta genijalna), šteta što je propala pivovara....Jelen standardno dobar kao i Apatinsko....Lav mi ne leži najbolje, ali je okej...od bosanskih: tuzlanski pils mi je premekan, nektar je dobar, a i crni đorđe.....sarajevsko je malo zajebano treš (kao osječko, boli glava do jaja!
od naših standardnih licenciranih...kaltenberg prolazi.....stella mi je odvratna i okusa je kao što dođe, a dolazi u KONCENTRIRANOM PRAHU!!
jedno od najboljih mi ikad: Caffreys (to bješe neki ale, čini mi se).....i škotski lager Tennent's je bio tako,o,tako dobar!!!!
previše toga za pobrojati....
ali,pošto nisam izbirljiv čovjek - pijem sve!!
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
- HorrorHR
- Site Admin
Preferiram slijedeće:
Tuborg Green - pije se lagano sa guštom
Hoegarden - poseban okus
Becks, Bavaria, Stella - ide, ide
Od domaćih:
Karlovačko - jedino to mi paše baš da ću trijezan ili polu pijan piti, kasnije i žuja pada ako treba, ali nisam je pio valjda godinu dana
Prima - sasvim solidno
Vani:
Bud - američki
Bud light - kad se zaželiš osvježenja na 35 stupnjeva
Corrs - kažu kao američka Žuja
Miller Light - slično kao Bud
Hercegovačko - pio sam ga dobrano pijan pa je bilo dobro
Carling - slurp slurp ice cold carling
Tuborg Green - pije se lagano sa guštom
Hoegarden - poseban okus
Becks, Bavaria, Stella - ide, ide
Od domaćih:
Karlovačko - jedino to mi paše baš da ću trijezan ili polu pijan piti, kasnije i žuja pada ako treba, ali nisam je pio valjda godinu dana
Prima - sasvim solidno
Vani:
Bud - američki
Bud light - kad se zaželiš osvježenja na 35 stupnjeva
Corrs - kažu kao američka Žuja
Miller Light - slično kao Bud
Hercegovačko - pio sam ga dobrano pijan pa je bilo dobro
Carling - slurp slurp ice cold carling
- Knatchbull
ožujsko i karlovačko stavljam u isti koš jer su mi preslična, ništa posebno
od svijetlih su dobri heineken i becks, tuborg je ok
od tamnih je tu velebitsko koje me je neki dan iznenadilo kvalitetom, al najbolje je ipak kozel kojeg se nažalost može nabaviti samo u pivnici
ma zapravo nije ni bitno, glavno da se pije
od svijetlih su dobri heineken i becks, tuborg je ok
od tamnih je tu velebitsko koje me je neki dan iznenadilo kvalitetom, al najbolje je ipak kozel kojeg se nažalost može nabaviti samo u pivnici
ma zapravo nije ni bitno, glavno da se pije
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Donnie Darko
- Knatchbull
- Asfodel
- Studeni
joj.....ne!! to je (osim martinskog) valjda najgore pivo na svijetu....ali svaka čast njihovom marketingu kako su uspjeli jedno od najjeftinijih meksičkih šljakerskih piva evropljanima podvaliti u skupoj ljeto-disko-otoci-limun varijanti...Asfodel wrote:Jesam ja jedina koja nije probala Coronu..i trebam li?
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,
-
FilmTV