A daj se i ti malo smiri...jebem mu, sve ima svoje granice, pa i zajebancija, treba znati kad treba stati!! O čem ti pričaš, kakve ribe, kakvi revolveraši čovječe!!! Ovo je forum gdje svi mogu iznijeti svoje mišljenje ma kakvo ono bilo, i "prijetnje" administratorima i sl. stvari su meni osobno zbilja smiješne, a da ne kažem glupe. Kakve veze ima tko što kaže i tko imam kakav avatar. Ti se brineš da li će neko dijete vidjeti njegov avatar. Pa čovječe, Internet je prepun sadržaja koji nije primjeren djeci a koji im je dostupa sam tak, a ti se brineš oko jednog avatara u kojem eksplodira glava i još k tome izgleda smiješno. Pa kad smo već kod ne primjerenog za djecu...cijeli ovaj sajt nije primjeren za djecu, i nije mi jasno kako bi se jedno dijete moglo zgroziti zbog A$h-ovog avatar pored tolikih slika odrubljenih glava, krvi i ostalih dijelova tijela koje se nalaze na ovom sajtu. Smiri strasi malo stari....undying wrote:Ajde Dragonrage pusti ribu neka ide... Zamisli ti samo kad bi se Clint, Stiv, Pacino i ekipa povukli!!! Zato ce na forumu da ostanu samo revolverasi, poput mene i tebe Dragon!!! Ribe nam ne trebaju...Dragonrage wrote:Ajd ne budu budala...smiri strasti, gdi češ?!! Jednosatvno ignoriraj onog tko ti ne paše i gotovoA$H wrote:
e Horror mislim da bi sad bilo vrijeme da se uključiš,jer ovakve lažne i neutemeljene optužbe neču tolerirat...
ustvari boli me kurac i za undayinga i ovaj site...još sam na 10 hr i stranih siteova o horrorima i stvarno nigdje nisam vidio nekog tko je totalni debil kao undying,tak da se nemam namjeru zajebavat sa njim..sretno i zbogom..idem di je ekipa bolja i pametnija di raspravljamo ko ljudi do kraja,a ne otvori se tema i u startu nema argumenata pa po običaju piše gluposti(bez uvrede pojedincima,ne nisi među njima undying)![]()
![]()
Tri sestrice (Kad jaganjci utihnu, Sedam, SAW)
- Dragonrage
- HorrorHR
- Site Admin
@Undying - mala granica je između tebe i potpunog forumskog trolla, da ga jebeš je tako, na stranu tvoje komentiranje filmova, ali posebno sa ovim forama iz vrtića "ash i zombie" zajebavaju "constantinea" - mislim di vadiš takvu blesavoću? Ok, fora je povremeno se zajebavati, ali stvarno ne vidim nikakve poante u većini tvojih postova u ovom topicu - jeino objašnjenje bi bilo da imaš 10 godina, a mislim ipak da nemaš...
@A$H - ne pričaj gluposti, znam za onu staru "pametniji popušta", ali ipak je ovo forum vezan za horrore, pa pregrizi njegove postove, šutaj doma boks vreću ili se javi Uwe Bollu na meč
@A$H - ne pričaj gluposti, znam za onu staru "pametniji popušta", ali ipak je ovo forum vezan za horrore, pa pregrizi njegove postove, šutaj doma boks vreću ili se javi Uwe Bollu na meč
- undying
Sta ti je Troll sunce ti... Jel to neka mocna figugura, mora da je tako... Moje komentiranje filmova ima super smisla za razliku od pojedinaca koji stavljaju otprilike ovo- je super je filmHorrorHR wrote:@Undying - mala granica je između tebe i potpunog forumskog trolla, da ga jebeš je tako, na stranu tvoje komentiranje filmova, ali posebno sa ovim forama iz vrtića "ash i zombie" zajebavaju "constantinea" - mislim di vadiš takvu blesavoću? Ok, fora je povremeno se zajebavati, ali stvarno ne vidim nikakve poante u većini tvojih postova u ovom topicu - jeino objašnjenje bi bilo da imaš 10 godina, a mislim ipak da nemaš...
- john_constantine
Nije stvar u tome, nego mi je dao potporu u stvaranju movieworlda i zahvalan sam mu na tome.undying wrote:Neces se vise imati kome smijati jel? Stidi se podcjenjujes A$H-a!!john_constantine wrote:No, kvragu, kamo ćeš? Bez tebe neće biti zabavno.A$H wrote:
e Horror mislim da bi sad bilo vrijeme da se uključiš,jer ovakve lažne i neutemeljene optužbe neču tolerirat...
ustvari boli me kurac i za undayinga i ovaj site...još sam na 10 hr i stranih siteova o horrorima i stvarno nigdje nisam vidio nekog tko je totalni debil kao undying,tak da se nemam namjeru zajebavat sa njim..sretno i zbogom..idem di je ekipa bolja i pametnija di raspravljamo ko ljudi do kraja,a ne otvori se tema i u startu nema argumenata pa po običaju piše gluposti(bez uvrede pojedincima,ne nisi među njima undying)A i rekli smo si da ćemo jedanput na piće.
A ako misliš da trebam njegovu pomoć da te ismijem, čak ti ne treba niti moja pomoć, već si i sam sebi dovoljan.
- undying
Ova tri filma imaju zajednicko: zanr+istu "boju" zanra, inteligentan ubojica, bavljenje psihom manijaka, kroz sve filmove se provlace neke zagonetke a i atmosfera u filmu je vise manje slicna!!! to su super razlozi zasto su ova tri filma slicna!!! Znaci opustite se, znamo svi da sam u pravu, i nastavite da pisete o ova tri filma-unaprijed zahvalan vas prijatelj Undying!
Last edited by undying on 11 Dec 2006, 12:44, edited 1 time in total.
- HorrorHR
- Site Admin
Je, baš te uspoređujem sa moćnom figuromundying wrote:Sta ti je Troll sunce ti... Jel to neka mocna figugura, mora da je tako...
undying wrote:Moje komentiranje filmova ima super smisla za razliku od pojedinaca koji stavljaju otprilike ovo- je super je film+nadji mi molim te smiley valjanja po podu, molim te!!!+ Objasnio sam zasto su ova tri filma vezana za razliku od vas! I ako se jednom kaze nemaju veze, ok, za mene ima! Nastavi da pises o ova tri filma a ne slati super gluposti...
Je treba mi taj smajlić valjanja po podu da ga koristim u odgovorima za tebe. Daj čovjeće pogldaj malo što si pisao u ovom topicu, valjda ti 15% upisa ima veze sa ova tri filma, a sve ostalo ti je "super glupost". Na trenutke mi djeluje da nekada sam sebi odgovoraš, jer stvarno ovo gore što sam podebljao je kao da si sam sebi namijenio.
- undying
Naravno da mi nema veze jel sam prihvatio vashu igru..... Da nije bilo super glupih komentara na koja sam morao odgovoriti ne bi zaspamao temu...... Ajde sad ovako da se pise o filmu a ne da vas moram zajebavati..... pozz sad moram ici, nadam se da cete ostaviti pokoji pravi komentar!HorrorHR wrote:Je, baš te uspoređujem sa moćnom figuromundying wrote:Sta ti je Troll sunce ti... Jel to neka mocna figugura, mora da je tako...![]()
undying wrote:Moje komentiranje filmova ima super smisla za razliku od pojedinaca koji stavljaju otprilike ovo- je super je film+nadji mi molim te smiley valjanja po podu, molim te!!!+ Objasnio sam zasto su ova tri filma vezana za razliku od vas! I ako se jednom kaze nemaju veze, ok, za mene ima! Nastavi da pises o ova tri filma a ne slati super gluposti...
Je treba mi taj smajlić valjanja po podu da ga koristim u odgovorima za tebe. Daj čovjeće pogldaj malo što si pisao u ovom topicu, valjda ti 15% upisa ima veze sa ova tri filma, a sve ostalo ti je "super glupost". Na trenutke mi djeluje da nekada sam sebi odgovoraš, jer stvarno ovo gore što sam podebljao je kao da si sam sebi namijenio.
- dr_gonzo
Jedino zajedničko što ti filmovi imaju jeste da se svrstavaju u 'serial killer' filmove, a sve ostalo nema veze sa vezom, jer je svaki film na svoj način poseban i napravio je nešto novo (gledajućo radnju, gledajući likove...).
p. s. - Se7en i Saw nekim se ljudima možda i čine sličnima (inteligentni ubojica koji želi nešto dokazati recimo), ali ti ljudi malo mješaju depresivnu atmosferu (Se7ven...
- kiša stalno pada uvijek mračni kadrovi iako je dan, David je inzistirao na tome, kao u svim svojim filmovima) sa običnim kadrom snimanja (njih dvojica u zatvorenom prostoru, pa kamera nema puno prirodnog svjetla za snimiti znači kamerman je primoran snimati u tim uvijetima)....
p. s. 2
- Jaganjci su željeli više željeli napraviti profil jednog serial killera (Hanibal), dok je Buffalo Bill u drugom planu i tu je samo da upotpuni radnju
p. s. - Se7en i Saw nekim se ljudima možda i čine sličnima (inteligentni ubojica koji želi nešto dokazati recimo), ali ti ljudi malo mješaju depresivnu atmosferu (Se7ven...
p. s. 2
- Jaganjci su željeli više željeli napraviti profil jednog serial killera (Hanibal), dok je Buffalo Bill u drugom planu i tu je samo da upotpuni radnju
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
No, napokon netko pravi.dr_gonzo wrote:Jedino zajedničko što ti filmovi imaju jeste da se svrstavaju u 'serial killer' filmove, a sve ostalo nema veze sa vezom, jer je svaki film na svoj način poseban i napravio je nešto novo (gledajućo radnju, gledajući likove...).![]()
p. s. - Se7en i Saw nekim se ljudima možda i čine sličnima (inteligentni ubojica koji želi nešto dokazati recimo), ali ti ljudi malo mješaju depresivnu atmosferu (Se7ven...- kiša stalno pada uvijek mračni kadrovi iako je dan, David je inzistirao na tome, kao u svim svojim filmovima) sa običnim kadrom snimanja (njih dvojica u zatvorenom prostoru, pa kamera nema puno prirodnog svjetla za snimiti znači kamerman je primoran snimati u tim uvijetima)....
![]()
p. s. 2
P.S.
Paket šaljem preporučeno u srijedu, u utorak idem u hzz, a nisam stigao.
- undying
Arix: Mozes i ti reci svoje misljenje.. Ja sam samo onako usput rekao da me zanima sta misle dr i Djuro da tema duze traje.. Ali nisam ni u snu mislio da ce tema otici u pravcu jesu li ti filmovi slicni ili nisu.. Meni je to kao da tebi kazem "dobar dan" Arix-nesto potpuno normalno
Ali eto, neki su pokusali ispasti pametni i znas kako to obicno zavrsava
Dje si doktore! Nece me nesto biti u posljednje vrijeme na forumu uvodim kablovski net pa se jos malo strpi... Da, umalo zaboravi, kisa stalno pada i u Sin city pa nikome ne pada na um da su Sedam i Sin city slicni filmovi! Da i jos nesto-
Bufalo je jebeni serijski ubojica zbog kojeg je mlada i neiskusna Jodie isla na razgovor sa Hanibalom mislis li jos da je Buffalo onako usput
Doktore znao sam da ce se ovi zalijepiti na tako glupu stvar ali fucking DOC-nikad!!! U svakom slucaju pozz..
Dje si doktore! Nece me nesto biti u posljednje vrijeme na forumu uvodim kablovski net pa se jos malo strpi... Da, umalo zaboravi, kisa stalno pada i u Sin city pa nikome ne pada na um da su Sedam i Sin city slicni filmovi! Da i jos nesto-