ja sam našao ProxyShell Hide IP program koji ti sakrije tvoj IP i onda možeš na rapidu radiš što očeš,samo nemam license key tak da nišmetallicat wrote:pa ne moraš, samo se diskonektiraj i opet konekt i možeš skidat opet s rapidala terza madre wrote:treba nac neki program koji ce bit na kompu ubacis rapidlinkove unutra i deri...a ovako za skinut part 2 moram cekat 91 minutuJohn_Ryder wrote:skinem pol filma, i rapidshare ode u tri p**** , fuckin awesome![]()
![]()
mislim wtf
film gotov u sat vremena
![]()
![]()
i postoji ti taj program samo treba imat account..
Last Post Wins !!!11one
-
John_Ryder
- john_constantine
John_Ryder wrote:ja sam našao ProxyShell Hide IP program koji ti sakrije tvoj IP i onda možeš na rapidu radiš što očeš,samo nemam license key tak da nišmetallicat wrote:pa ne moraš, samo se diskonektiraj i opet konekt i možeš skidat opet s rapidala terza madre wrote: treba nac neki program koji ce bit na kompu ubacis rapidlinkove unutra i deri...a ovako za skinut part 2 moram cekat 91 minutumislim wtf
film gotov u sat vremena
![]()
![]()
Michel puši karu.
- la terza madre
metallicat wrote:pa ne moraš, samo se diskonektiraj i opet konekt i možeš skidat opet s rapidala terza madre wrote:treba nac neki program koji ce bit na kompu ubacis rapidlinkove unutra i deri...a ovako za skinut part 2 moram cekat 91 minutuJohn_Ryder wrote:skinem pol filma, i rapidshare ode u tri p**** , fuckin awesome![]()
![]()
mislim wtf
film gotov u sat vremena
![]()
![]()
ja imam napravljenu konekciju preko modema i wireles rutera....meni je konektirano od 0-24 konstantno cijeli mjesec....cak i kad ugasim komp mi radi net
imam ruter na kojeg mozes spojit usb hard disk i ima integrirat bittorrent s kojim mozes konstantno skidat.
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]
- john_constantine
- Asfodel
- metallicat
aha...neznam onda, nisam hakerla terza madre wrote:metallicat wrote:pa ne moraš, samo se diskonektiraj i opet konekt i možeš skidat opet s rapidala terza madre wrote: treba nac neki program koji ce bit na kompu ubacis rapidlinkove unutra i deri...a ovako za skinut part 2 moram cekat 91 minutumislim wtf
film gotov u sat vremena
![]()
![]()
ja imam napravljenu konekciju preko modema i wireles rutera....meni je konektirano od 0-24 konstantno cijeli mjesec....cak i kad ugasim komp mi radi net
imam ruter na kojeg mozes spojit usb hard disk i ima integrirat bittorrent s kojim mozes konstantno skidat.
večer i ubrzo noć, moram s u 7 dignut

- Knatchbull
- john_constantine
- carver
- Knatchbull