Ovaj Planet Terror si nabavim obavezno...
Btw ovi domaći DVDi, koliko su cijene prosječno?
Kako što već rekoh ranije...tebi je to možda bacanje para ali meni nije, i nije mi žao ni jedne lipe...jednostavno ne podnosim divixe i gotova stvar. A i nije stvar u tome da li imam para za bacanje ili ne...da budem iskren, nemam...plaća mi je 4000 (još uvijek preko SC-a), što se nekima možda čini dosta, a nekima ne, ali uvijek izdvojim maximalno 1000 kn za filmove. Tako sam odlučio još na samom početku i toga se pridržavam pa onda ganjam raznorazne popuste i sl.Djuro21 wrote:ti stvarno imaš para na bacanje
A čuj, kako koji...najskuplji je bio 130 kn...i to ovi Transformersi, a inače ovi ostali su bili po 110, 112 (većinom ovi dvostruki)...najjeftiniji 30 kn...HorrorHR wrote:Jebeni shopping DragonrageI stavljaj ovakve stvari u ovaj topic bez beda...
Jap...stigao taman pred staru godinu i dočekoa me kad sam se ja vratio kući iz Ženeve na Novu godinuFilmTV wrote:Bolesno dobro Dragonrage, vidim da je stigao Blade Runner
moj čovjekDragonrage wrote:Kako što već rekoh ranije...tebi je to možda bacanje para ali meni nije, i nije mi žao ni jedne lipe...jednostavno ne podnosim divixe i gotova stvar. A i nije stvar u tome da li imam para za bacanje ili ne...da budem iskren, nemam...plaća mi je 4000 (još uvijek preko SC-a), što se nekima možda čini dosta, a nekima ne, ali uvijek izdvojim maximalno 1000 kn za filmove. Tako sam odlučio još na samom početku i toga se pridržavam pa onda ganjam raznorazne popuste i sl.Djuro21 wrote:ti stvarno imaš para na bacanje
A čuj, kako koji...najskuplji je bio 130 kn...i to ovi Transformersi, a inače ovi ostali su bili po 110, 112 (većinom ovi dvostruki)...najjeftiniji 30 kn...HorrorHR wrote:Jebeni shopping DragonrageI stavljaj ovakve stvari u ovaj topic bez beda...
Jap...stigao taman pred staru godinu i dočekoa me kad sam se ja vratio kući iz Ženeve na Novu godinuFilmTV wrote:Bolesno dobro Dragonrage, vidim da je stigao Blade RunnerAli još ga nisam stigao pogledati...
![]()
Hehe...a čuj...škicam ja njih već neko vrijeme, ali malo previše mi to para bilo ali rečeno mi da ih mogu dobit po nižoj cijeni pa sam ih uzeo...A$H wrote:a Fuck aggghhh e Dragone iako sam ti jučer reako da neču pogledat slike iz protest,evo slucajno jesam...lijepo to izgleda...one koke iz Sin Citya su u MC-u stajale mjesecima..bilo je i vrijeme da ih netko udomi..