Usput, ima scena gdje mulici tip objašnjava kako je "godfather of gore" bolji od Argenta i pokazuje joj prilično eksplicitnu scenu iz "Wizzard of Gore"
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
John_Ryder
-
FilmTV
- HorrorHR
- Site Admin
Pa pogledao sam i koji pametan film u zadnje vrijemeFilmTV wrote:ŠOKIRAN sam! Ti si gledao Juno? Sutra pada grašica u kombinaciji sa žabama, komadima granita i zmijama![]()
Zanimalo me čemu te nominacije za Oscara, a i onaj mulac što je glumio sina u Arrested Development (serija
-
John_Ryder
FilmTV wrote:ŠOKIRAN sam! Ti si gledao Juno? Sutra pada grašica u kombinaciji sa žabama, komadima granita i zmijamaHorrorHR wrote:Juno --
Usput, ima scena gdje mulici tip objašnjava kako je "godfather of gore" bolji od Argenta i pokazuje joj prilično eksplicitnu scenu iz "Wizzard of Gore"![]()
pa šta onda, ne mora čovjek gledat samo horore.
-
GreenHornet
- Vorador
Hannibal - 3.5 / 5 Sasvim solidan film. Nije mi dobar kao The Silence of the Lambs, koji je više psihološki triler, ali sam se ugodno zabavio. Iznenađujuća količina gorea i završetak filma je prelud. Jedino što mi je ovdje Julianne Moore antipatična dok je Jodie Foster bila baš simpatična ali nema veze.
- Wendigo
meni je red dragon uz silence of the lambs najbolji u cijeloj hannibal sagi. hannibal rising još nisam pogledao.Vorador wrote:Hannibal - 3.5 / 5 Sasvim solidan film. Nije mi dobar kao The Silence of the Lambs, koji je više psihološki triler, ali sam se ugodno zabavio. Iznenađujuća količina gorea i završetak filma je prelud. Jedino što mi je ovdje Julianne Moore antipatična dok je Jodie Foster bila baš simpatična ali nema veze.
- Knatchbull
- Boby
"Hannibal Rising" nije toliko loš koliko ga neki prikazuju. Jest da nema Hopkinsa ali jebi ga, film je solidan i vrijedan gledanja. "Hannibal" je estetski dotjeran i dobro režiran ali i za očekivati je da ne može konkurirati "Silence of the Lambs". "Red Dragon" je u biti po stilu i tematici najbliži jaganjcima samo kaj je ispao solidan triler a ne remek djelo desetljeća.Wendigo wrote:meni je red dragon uz silence of the lambs najbolji u cijeloj hannibal sagi. hannibal rising još nisam pogledao.Vorador wrote:Hannibal - 3.5 / 5 Sasvim solidan film. Nije mi dobar kao The Silence of the Lambs, koji je više psihološki triler, ali sam se ugodno zabavio. Iznenađujuća količina gorea i završetak filma je prelud. Jedino što mi je ovdje Julianne Moore antipatična dok je Jodie Foster bila baš simpatična ali nema veze.
Nego, slažem se da je Julianne Moore antipatična dok mi je Fosterica jedan od dražih likova na filmu. Ne želim zvučati šovinistički ali ženski likovi koji su onako profesionalno mrtvo-hladni i u braku s poslom su mi oduvijek bili iritantni
-
John_Ryder
hehe, nije, ovo je Jack Ketchum's The Girl Next Door,http://imdb.com/title/tt0830558/ , film je fkt weirdKnatchbull wrote:jel to ona teenage komedija s Elishom Cuthbert?John_Ryder wrote:The Girl Next Door - disturbing movie , 6.5/10
- dr mladjo
The Maxx-odlična animirana serija..sad samo moram da dovršim strip.. 9/10
My Left Foot: The Story of Christy Brown (1989)-svaka čast daniel day lewisu. 8,5/10
Stir of Echoes (1999)-vrlo dobar horror triler. 8/10
My Left Foot: The Story of Christy Brown (1989)-svaka čast daniel day lewisu. 8,5/10
Stir of Echoes (1999)-vrlo dobar horror triler. 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- carver
-
FilmTV
Nisam to ni rekaoJohn_Ryder wrote:FilmTV wrote:ŠOKIRAN sam! Ti si gledao Juno? Sutra pada grašica u kombinaciji sa žabama, komadima granita i zmijamaHorrorHR wrote:Juno --
Usput, ima scena gdje mulici tip objašnjava kako je "godfather of gore" bolji od Argenta i pokazuje joj prilično eksplicitnu scenu iz "Wizzard of Gore"![]()
pa šta onda, ne mora čovjek gledat samo horore.
- metallicat
sad ću veliki oft ali daj vi riječani stavite slike, možda se znamo a da ni neznamoFilmTV wrote:Nisam to ni rekaoJohn_Ryder wrote:FilmTV wrote: ŠOKIRAN sam! Ti si gledao Juno? Sutra pada grašica u kombinaciji sa žabama, komadima granita i zmijama![]()
pa šta onda, ne mora čovjek gledat samo horore.Ali da ga poznaš uživo kao i ja onda bi znao da on baš želi gledati samo horrore.