Carrie
- undying
Carrie
Ne zelim pretrpavati "horor u globalu" pa evo ovde
Mislim da se radi o super znacajnom filmu!!!! Film koji definitivno za mene ima sve!!! Jebenu ozbiljnost i tezinu kad od nje (King) napravi bajku koju bi svaka mlada djevojka pozeljela, a poslije bas kao sto bude u pravom zivotu sve ode u tri lijepe.. Ima "podlogu" za njeno stanje u Kerijevoj psihicki bolesnoj majci a i nije bespotrebno nabudjen kako je djeca zajebavaju, dovoljan je onaj jedan incident sa pocetka filma+ sto za mene isto daje ozbiljnost sve je radjeno u 2,3 dana!! Davno sam ga gledao tako da nisam htio da ulazim u kvalitetu filma ali sad mogu reci da se radi o filmu koji ulazi medju 10 mojih najboljih filmova koje sam gledao!!!! Da, zaboravi-gluma Sissy Spacek je vrhunska!!!!!!!! Odusevljen sam!!!!!!!!!
Mislim da se radi o super znacajnom filmu!!!! Film koji definitivno za mene ima sve!!! Jebenu ozbiljnost i tezinu kad od nje (King) napravi bajku koju bi svaka mlada djevojka pozeljela, a poslije bas kao sto bude u pravom zivotu sve ode u tri lijepe.. Ima "podlogu" za njeno stanje u Kerijevoj psihicki bolesnoj majci a i nije bespotrebno nabudjen kako je djeca zajebavaju, dovoljan je onaj jedan incident sa pocetka filma+ sto za mene isto daje ozbiljnost sve je radjeno u 2,3 dana!! Davno sam ga gledao tako da nisam htio da ulazim u kvalitetu filma ali sad mogu reci da se radi o filmu koji ulazi medju 10 mojih najboljih filmova koje sam gledao!!!! Da, zaboravi-gluma Sissy Spacek je vrhunska!!!!!!!! Odusevljen sam!!!!!!!!!
- Zombiemachine
- john_constantine
Je, odličan film, naročito mi se dopao jezoviti završetak u kojem mi je bilo žao samo učiteljice, a za ostalo me briga, zaslužili su što su tražili. Ali bizarno je ono kada ju prekrije svinjska krv, originalna scena. A i Sisy spacek je bilo puno starija u stvarnosti, ali je odlično odglumila 17 godišnjakinju ili koliko ono. A scena na groblju i rukom je legenda. I zgodna pojava Johna travolte, ali onu Palmovu žensku s kojom se vezao i snimio film Odjevena da ubije nikako ne podnosim.
- Donnie Darko
- undying
Nekima ovde je the Fly horor, u sta ja uopste necu da ulazim jel ima elemente horora, ali ako the Fly ima elemente horora onda je Carrie super horor(malo se salim ali nisam daleko od istine) Carrie je horor-drama, kao Isijavanje recimo..Vorador wrote:Odličan film iako mi i nije baš neki horror. Više teen drama s nadnaravnim elementima.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
-
Ghrall
- metallicat