Objavi svoju sliku
-
mrtwa
- skurena
Haha.. Hvala. Nemam nego znam kako je zvučalo to kaj je napisao. Mislim znam da ne izgledam kao Monicafilmophil wrote:imaš loše mišljenje o sebi...skurena wrote:^To bi trebala bii kao neka "šala", dobro da me nisi pitao da li sam za janjetinu. Pojela bih i nju i tebe....![]()
ja osobno bi se prije okrenuo za tobom na cesti nego nekom mršavom manekenkom...volim kad se ima šta primit...
To da sam deblja-jesam....
[img]http://img185.imageshack.us/img185/9013/1gmfatherfig3sig6sx0ve2jl5.gif[/img]
- Scarface
Otrcano, ali zna se da je svak lip na svoj način, i da ružne osobe jednostavno ne postoje. Postoje samo osobe koje imaju kompleks manje vrijednosti i osobe koje su dovoljno umišljene da sebe proglase seks simbolom i svaki slučajni pogled ljudi oko sebe tumače kao zanimaciju i divljenje njihovoj ljepoti. Zbog te dvi vrste ljudi, došlo je do svega ružnoga do čega je došlo, vanjski izgled je posta najbitniji većini i postaje sve ekstremnije, a kad se tome pridodaju i pusti "star crushevi" (svaki put kad pogledan sestrin OK ili Bravo, epitet za svakog glumca ili glumicu je "zgodan, prekrasan, savršen /na), to sve ide u kurac. Zato, mršav, debeo, neko voli jedno, neko drugo, neko oboje
, i sve je to nevažno. Ja osobno volin malo mršavije i manje cure, po mogućnosti crnke, mada mi se može svidit i plavuša, brineta, crvenokosa. Baza mi je vidit plavušu metalku, u onom kontrastu s puston crninon, ne znan zašto, ali me uvik uvati smij kad pričan s takvom curom, pa me gledaju u čudu. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
- Scarface
filmophil wrote:tako obično govore ružni ljudi...ali slažem se s tobom ghost![]()
makar moraš priznat da su neke stvari stvarno ružne za vidjet...
Pa da, naravno da ih ima, ali to se zadrži za sebe.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Knatchbull
-
†Something Wicked†
Licis malo na Kristinu Lindberg, Svedski seks simbol '70, takodje poznatija kao kraljica exploitation filmova.

Sad da li je samo zbog kompozicije fotke ... ili mozda zato sto obe imate taj babyface pogled ?
u svakom slucaju kjut ste obe
na zalost to jeste tacno (onaj deo kada estetika postaje najbitnija)...Ghostface wrote:Otrcano, ali zna se da je svak lip na svoj način, i da ružne osobe jednostavno ne postoje. Postoje samo osobe koje imaju kompleks manje vrijednosti i osobe koje su dovoljno umišljene da sebe proglase seks simbolom i svaki slučajni pogled ljudi oko sebe tumače kao zanimaciju i divljenje njihovoj ljepoti. Zbog te dvi vrste ljudi, došlo je do svega ružnoga do čega je došlo, vanjski izgled je posta najbitniji većini i postaje sve ekstremnije, a kad se tome pridodaju i pusti "star crushevi" (svaki put kad pogledan sestrin OK ili Bravo, epitet za svakog glumca ili glumicu je "zgodan, prekrasan, savršen /na), to sve ide u kurac. Zato, mršav, debeo, neko voli jedno, neko drugo, neko oboje, i sve je to nevažno. Ja osobno volin malo mršavije i manje cure, po mogućnosti crnke, mada mi se može svidit i plavuša, brineta, crvenokosa. Baza mi je vidit plavušu metalku, u onom kontrastu s puston crninon, ne znan zašto, ali me uvik uvati smij kad pričan s takvom curom, pa me gledaju u čudu.
Meni nije nikad posebno znacila estetska lepota, ali opet u nekim momentima jeste bitna. To iskreno govorim. Mogu biti prijatelj sa bilo kojom osobom koja mi odgovara, ali recimo kada dodje do veze sa devojkom, ne mogu biti sa nekom devojkom ako mi ne odgovara fizicki koliko god mi prijala kao osoba. Mada to sam naucio da kontrolisem: Ako je malo losija fizicki nadoknadi njena licnost, ako je malo losija kao licnost nadoknadi joj fizicki izgleda (sad sto kasnije lupam glavom to nema veze).
Kad smo kod plavusa,,, ja do prosle godine nisam voleo nesto posebno plavuse ali u zadnje vreme me recimo privlace. Mada jos uvek se prvo zalepim za crvenokose sa plavim krupnim tuznim ocima.
- Scarface
Postavija san bija prije video, al evo još jedna slika, previše je blizu faca, i iznered san totalni, al neman uopće svojih drugih slika, ovo je jedina, pa nisan moga birat:), e i malo je velika, nisan je smanjija.
http://i26.tinypic.com/2zh026a.jpg
http://i26.tinypic.com/2zh026a.jpg
Last edited by Scarface on 03 Feb 2008, 20:54, edited 1 time in total.
- john_constantine
-
filmofil
- Scarface
-
mrtwa