Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
A$H

Post by A$H » 30 Jan 2008, 15:37

HorrorHR wrote:
filmophil wrote:al nicholsonova faca ono kad gleda klinca i ženu kako se igraju vani u snijegu je neprocjenjiva... :D
ma nicholson je neprocjenjiv u cijelom filmu, generalno uvijek izgleda kao luđak ;)

moje misljenje :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Asfodel

Post by Asfodel » 30 Jan 2008, 17:28

HorrorHR wrote:
filmophil wrote:al nicholsonova faca ono kad gleda klinca i ženu kako se igraju vani u snijegu je neprocjenjiva... :D
ma nicholson je neprocjenjiv u cijelom filmu, genijalno izgleda kao luđak ;)
Istina, i to zbog obrva....iste takve imaju i Michael Keaton i Gary Sinise, pa mogu lijepo poslužit kao filmski luđaci, ubojice.. :D
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Vorador

Post by Vorador » 30 Jan 2008, 18:38

A$H wrote:
HorrorHR wrote:
ma nicholson je neprocjenjiv u cijelom filmu, generalno uvijek izgleda kao luđak ;)

moje misljenje :lol:
pa kad vjerojatno i jest luđak.

Vorador

Post by Vorador » 30 Jan 2008, 18:43

Maximum Overdrive 2/5 - nije čak ni zabavan. monotono. očekivao sam da će kamioni gazit ljude na sve strane a kad ono samo se vrte u krug i trube. ima jedna dobra scena kada aparat za cugu popizdi i raspali rafale limenki na djecu a onda ih još počne gaziti i parni valjak. i to je to uglavnom.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jan 2008, 19:04

Vorador wrote:Maximum Overdrive 2/5 - nije čak ni zabavan. monotono. očekivao sam da će kamioni gazit ljude na sve strane a kad ono samo se vrte u krug i trube. ima jedna dobra scena kada aparat za cugu popizdi i raspali rafale limenki na djecu a onda ih još počne gaziti i parni valjak. i to je to uglavnom.
ma meni je baš bio zabavan B film pun humora. A nisam baš očekivao da će gaziti ljude i to....
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 30 Jan 2008, 21:07

john_constantine wrote:
Vorador wrote:Maximum Overdrive 2/5 - nije čak ni zabavan. monotono. očekivao sam da će kamioni gazit ljude na sve strane a kad ono samo se vrte u krug i trube. ima jedna dobra scena kada aparat za cugu popizdi i raspali rafale limenki na djecu a onda ih još počne gaziti i parni valjak. i to je to uglavnom.
ma meni je baš bio zabavan B film pun humora. A nisam baš očekivao da će gaziti ljude i to....
Meni je isto zabavan trash. Nego, inače kada pitaju Kinga zašto se nije malo više okušao kao redatelj on odgovara "watch Maximum Overdrive"

Freddy

Post by Freddy » 31 Jan 2008, 19:51

Blood Hook-ovaj ubojica je veteran mi je nekak smiješan....ali dobar...a i zadnja borba mi je izvrsna ...gledo sam i film prije samo davno...i vidim da film još uvjek ima kod mene poštovanje 7-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Vorador

Post by Vorador » 31 Jan 2008, 19:59

Cat's Eye - fora filmić priča u stilu "zone sumraka". ugodna zabava ali ipak mi fali "ono nešto" za veću ocjenu 3.5/5

GreenHornet

Post by GreenHornet » 01 Feb 2008, 01:57

"Black x-mass"...rimejk...
4/5
Film obiluje ubojstvima-ukupno njih 15...Svako manje-vise brutalno...Ona shema sa vadenjem i jedenjem ociju je strava!
Najveci nedostatak film je to sto nije samo jedan ubojica...
Billy Laze-djeck sa tavana,zute boje koze,nadljudske snage...Da je kojim slucajem snimljeno jos par dijelova imam osjecaj da bi stekao kultni status tipa Jason,Myers...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Freddy

Post by Freddy » 01 Feb 2008, 16:43

Long Time Dead-početak filma je odličan,napušavanje,cuga,tehno party...ali polovicom filma su mi sve nekak upropastili i ispalo je na kraju loše i kraj i sve 5-10

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 01 Feb 2008, 17:03

Freddy wrote:Long Time Dead-početak filma je odličan,napušavanje,cuga,tehno party...ali polovicom filma su mi sve nekak upropastili i ispalo je na kraju loše i kraj i sve 5-10
jel to onaj film s nekim starim rockerom na nekakvom otoku? gledao sam to davno, a sjecam se da je na titlu sto sam imao ime tog lika bilo prevedeno kao pero kokos :lol:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 01 Feb 2008, 17:29

AlabamaSmokeOne wrote:
Freddy wrote:Long Time Dead-početak filma je odličan,napušavanje,cuga,tehno party...ali polovicom filma su mi sve nekak upropastili i ispalo je na kraju loše i kraj i sve 5-10
jel to onaj film s nekim starim rockerom na nekakvom otoku? gledao sam to davno, a sjecam se da je na titlu sto sam imao ime tog lika bilo prevedeno kao pero kokos :lol:
Jel ti to misliš na Club Dread sa "Coconut Peteom"? Nije baš davno bilo, film je star par godina...

Ovaj Long Time Dead je ako se dobro sjećam sa nekim duhom kojeg prizovu ovi na partyu preko Ouija boarda...

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 01 Feb 2008, 17:31

HorrorHR wrote:
AlabamaSmokeOne wrote:
Jel ti to misliš na Club Dread sa "Coconut Peteom"? Nije baš davno bilo, film je star par godina...
je je, club dread je to ipak..

Freddy

Post by Freddy » 01 Feb 2008, 17:37

HorrorHR wrote:
AlabamaSmokeOne wrote:

Ovaj Long Time Dead je ako se dobro sjećam sa nekim duhom kojeg prizovu ovi na partyu preko Ouija boarda...
da,duh se zove djin...demon vatre...početak je odličan ali dosta je pao film polovicom i predkraj :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Feb 2008, 20:03

The blob (1988.g) - solidan remake koji baš nije pretjerano zabavan (čitaj, gledljiv...), ali svaka scena ubojstva bloba je prejaka. :D :D :D Naročito scena u sudoperu ili s ženskom u autu. Specijalni efekti su dobri, ima sličnih scena iz originala (zamrzivač, stari beskućnik, meteorit, kino...), solidni glumci B kategorije, jedan child kill. :D I naročito dobra glazba, akcija, krvi, i jedan blob. Vrijedno gledanja, ali teško da ću to opet ići gledati.
Michel puši karu.

Post Reply