John Rambo (Rambo 4)
-
FilmTV
- HorrorHR
- Site Admin
- Dragonrage
- Mshai
Evo i ja sam ga pogledao jucer u kinu.
Moram priznati da me je film jako ugodno iznenadio. Rambo je ovdje vijetnamski veteran (covjeku je 62. godine - je udebljao se malo, dobio podbradak - ali jebemu zivot ak cu ja tak izgledat sa 62. godine svaka mi dala), ali nikakav Rambo (superheroj ko u prijasnjim nastavcima). Scene eksplozija, propucavanja, rezanja i slicno - bile li CG ili direktno sredjene na setu pa kasnije CG usavrsene - sve su realne. Pazili su cak i na velicinu ulaznih-izlaznih rana, mine izgledaju mocno, rezanja su takodjer fina, cak je i scena cupanja grkljana moguca ako uzmete u obzir gradju tijela tih pizdeka i mrcine Stallonea. Ne znam bas za strijelu dal moze tak probijat, al ajde, nikad se nisam bavio strelicarstvom pa necu prigovarat.
Zvuk je odlican. Kadrovi pogodaka velikokalibarskog snajpera su odlicno odradjeni, cak mi se svidja sto su 2-3 puta dali naglasak na to da je tom School Boyu to tele od 12kg tesko za nosit i rukovat s time. Julie Benz mi je inace pravi bomboncic, i ovdje je sasvim fino odradila svoje (jedna od rijetkih poznatih plavusica koja mi je bas sjela kak spada). Pogledajte si je u seriji "Dexter" koju toplo preporucam svim da je skinu - lik je car i serija mi je zakon. Prvu sezonu sam odavno progutao u samo par dana.
Jedina zamjerka filma mi je par apsolutno nepotrebno ubacenih "eye candy" scena koje nemaju nikakve veze s nicim. Kuzim da je Stallone (koji je i redatelj ovdje) valjda htio postici paralelnu radnju s montazom, ali ako scena apsolutno nista ne kaze osim "vid me kak sam cool" - onda jebiga.
Film je na imdb.com od mene dobio cistu 8-icu, u prosjeku od 8.5 total. Moje misljenje - zasluzeno.
Moram priznati da me je film jako ugodno iznenadio. Rambo je ovdje vijetnamski veteran (covjeku je 62. godine - je udebljao se malo, dobio podbradak - ali jebemu zivot ak cu ja tak izgledat sa 62. godine svaka mi dala), ali nikakav Rambo (superheroj ko u prijasnjim nastavcima). Scene eksplozija, propucavanja, rezanja i slicno - bile li CG ili direktno sredjene na setu pa kasnije CG usavrsene - sve su realne. Pazili su cak i na velicinu ulaznih-izlaznih rana, mine izgledaju mocno, rezanja su takodjer fina, cak je i scena cupanja grkljana moguca ako uzmete u obzir gradju tijela tih pizdeka i mrcine Stallonea. Ne znam bas za strijelu dal moze tak probijat, al ajde, nikad se nisam bavio strelicarstvom pa necu prigovarat.
Jedina zamjerka filma mi je par apsolutno nepotrebno ubacenih "eye candy" scena koje nemaju nikakve veze s nicim. Kuzim da je Stallone (koji je i redatelj ovdje) valjda htio postici paralelnu radnju s montazom, ali ako scena apsolutno nista ne kaze osim "vid me kak sam cool" - onda jebiga.
Film je na imdb.com od mene dobio cistu 8-icu, u prosjeku od 8.5 total. Moje misljenje - zasluzeno.
[url=http://imageshack.us][img]http://img513.imageshack.us/img513/8495/sigbaza02za1.jpg[/img][/url]
-
Unreal
Harvey Weinstein, of The Weinstein Company, mentioned to Nikki Finke at Deadline Hollywood that he wants to see yet another sequel, and “even has a plot in mind ‘bringing the character back to the United States’.” Although the franchise presumably just finished up with the fourth Rambo film, apparently Harvey still has more in mind. Harvey, who turns 56 in March, told Nikki Finke that “I like the idea of an older guy kicking ass. Maybe it’s because I’m older, too.” Who doesn’t like the idea of a 61-year-old Sylvester Stallone kicking more ass?
- HorrorHR
- Site Admin
- Vorador
pogledao sam film i moram reći da nisam oduševljen koliko sam mislio da ću biti. radnja je na istu foru kao ,recimo, 2. i 3. nastavak samo što su scene nasilja ekstremnije i ima mnooogo više gorea. scenarij nije nešto preinventivan a i gluma je ispod prosjeka. jedino mi je ok stallone ostali su prilično fušarili. film je ok akcija, odlično snimljeno, montirano, dinamičnije nego u prethodnim filmovima i to mi se svidjelo ali neoriginalni scenariji i gluma koja živcira ( najviše onaj čelavi plaćenik, ženska i još par likova) su mi film učinili manje zabavnim nego što sam se nadao.
- elrania
ja se cak nisam toliko obazirala na samu glumu nego sam se prepustila uzivanju u cistoj akciji, ali ovako rezimirajuci videno, slazem s tobom oko tog dijela, moglo je biti malo dubokoumnije, no ipak... zadovoljna sam jako
bilo mi je zapravo i drago vidjeti j. benz; zadnje kad sam ju vidjela je bilo u angelu pred par godina i bas mi je bila simpatica
film je bio dinamican, brutalan i vise no sto sam ocekivala te je meni po tom pitanju sasvim odgovarao
mislim da cu ga cak jos jednom ic pogledati za kojih tjedan, dva kad uhvatih vremena pa da vidim bas koliko ce se dojmovi promijeniti
bilo mi je zapravo i drago vidjeti j. benz; zadnje kad sam ju vidjela je bilo u angelu pred par godina i bas mi je bila simpatica
film je bio dinamican, brutalan i vise no sto sam ocekivala te je meni po tom pitanju sasvim odgovarao
mislim da cu ga cak jos jednom ic pogledati za kojih tjedan, dva kad uhvatih vremena pa da vidim bas koliko ce se dojmovi promijeniti
- Vorador
- elrania
- HorrorHR
- Site Admin
Nisam vidioVorador wrote:btw horror je sigurno primjetio "nu image productions" na početku filma![]()
.
- Vorador
aaaaaa.elrania wrote:pa http://www.imdb.com/title/tt0462499/releaseinfo#akas