John Rambo (Rambo 4)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 25 Jan 2008, 14:15

Koliki je bodycount ?

Dragonrage

Post by Dragonrage » 25 Jan 2008, 14:18

Unreal wrote:Koliki je bodycount ?
"Rambo" (2008)
Total Body Count: 236
Kill Count Per Minute: 2.59
Torture Scenes: 3
Time of First Death In Film: 3min 22sec
Good Guys Killed: 113
Bad Guys Killed By Rambo: 83
Bad Guys Killed By Supporting Characters: 40

:lol: :lol:

Ovo je bodycount lista za prethodne filmove...

"First Blood" (1982)
Total Body Count: 1
Kill Count Per Minute: 0.01
Torture Scenes: 2
Time of First Death In Film: 29min 31sec
Good Guys Killed: 0
Bad Guys Killed By Rambo: 0
Bad Guys Killed By Supporting Characters: 0

"Rambo: First Blood Part II" (1985)
Total Body Count: 69
Kill Count Per Minute: 0.72
Torture Scenes: 5
Time of First Death In Film: 33min 34sec
Good Guys Killed: 1
Bad Guys Killed By Rambo: 58
Bad Guys Killed By Supporting Characters: 10

"Rambo III" (1988)
Total Body Count: 132
Kill Count Per Minute: 1.3
Torture Scenes: 7
Time of First Death In Film: 41min 9sec
Good Guys Killed: 37
Bad Guys Killed By Rambo: 78
Bad Guys Killed By Supporting Characters: 17

8) :lol: :lol:

Unreal

Post by Unreal » 25 Jan 2008, 14:21

Dragonrage wrote:
Unreal wrote:Koliki je bodycount ?
"Rambo" (2008)
Total Body Count: 236
Kill Count Per Minute: 2.59
Torture Scenes: 3
Time of First Death In Film: 3min 22sec
Good Guys Killed: 113
Bad Guys Killed By Rambo: 83
Bad Guys Killed By Supporting Characters: 40

:lol: :lol:
:prayer: ma film će rasturat bez obzira kaj kritika kaže

Dragonrage

Post by Dragonrage » 25 Jan 2008, 14:37

Evo jedna kritika koja savršeno opisuje film...

http://www.zuti-titl.com/f-g-h-i-j/john-rambo-2008.html

Unreal

Post by Unreal » 25 Jan 2008, 16:11

Film trenutno ima 8.8 na imdbu http://www.imdb.com/title/tt0462499/ ,ocjena će se smanjit dosta ,ali ipak :supz:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Jan 2008, 17:49

Dragonrage :prayer: :rock: Sad me još više zanima, nažalost tek u ponedjeljak ga idem gledati... Gademn

dragonheart

Post by dragonheart » 25 Jan 2008, 19:24

Ne želim offtopičariti,ali evo da ovdje javim i Dragonrageu i svima da gad koji u zadnje vrijeme doslovno kopipejsta njegove recenzije sa bloga,opet je kopirao njegovu recenziju za RAMBA.
Lik se zove KRISTIJAN KALMAR i ovo je već bar 10-a kopirana recenzija za novine GLAS SLAVONIJE,tj njihov TV-vodič-TV-OBZOR,mislim da ga se može nabaviti i u Zagrebu.
BTW-naravno u Osijeku ni Rambo,ni Beowulf još ne igraju.....

Edit HorrorHR, nastavimo o tome ovdje:
viewtopic.php?t=1918
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

A$H

Post by A$H » 26 Jan 2008, 11:44

pogledao sinoc i film je sranje...

:lol: :lol: :lol:

sala ofkors

SPOILER

nisam vjerovao da Stallone moze napravit tako brutalan film :prayer: :prayer: :prayer: ..brutalniji od onih pickastih Hostela...okrsaj sa masinkom na kraju gledam i kazam frendu kako je tu vise mrtvih nego u sva 3 prijasnja filma :pikachu: :pikachu: ,vidim gore da sam bio i u pravu..ajde ovaj put barem nije bio sam,placenini,pobunjenici,sniper kalibar .50...malo previse kompjuterskih efekata(ranjavanje/ubijanja svih vrsta) najvise se vidi na glavnmom liku na kraju,ali ne smeta previse.....muzika super..atmosfera super..Stallone mi jos izgledao nabildaniji nego u prijasnjim filmovima..ali onda skizim da se malo napuhao u licu,vratu..zato valjda nije "misice" pokazao u cijelom filmu :lol: ali opet je izgledao jebeno opako..ali ipak da svecenik salje i placa pobunjenike da odu spasit grupu koja je isla "borit" protiv svake vrste nasilja...i da bravo Stallone uspio si me u jednoj sceni zacimat da skocim na stolcu i da mi srce ide 1oo na sat..a to nije ni jednom filmu vec godinama uspijelo,pa ni horrorima.. :prayer: (prva minobacacka granata na selo sa tim "misionarima"...)..eto prvi RAmbo koji sam gledao u kinu 8) ,da ne spominjem kako je kino bilo skoro prazno???WTF??..uglavnom dobio sm sve kaj sam od filma trazio pa i VISE...
END
uglavnom super nastavak za "kraj" Rambo serijala...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 26 Jan 2008, 11:48

Dragonrage wrote:
A$H wrote:
Dragonrage wrote:Reći ću za početak samo...Holly Crap!!!!! :shock: :shock: :shock: :pikachu: :pikachu: :pikachu: :pikachu: :samuraj: :samuraj: :kulnasilje: :kulnasilje: :kulnasilje: :kulnasilje: :kasapljenje: :kasapljenje: :kasapljenje: :kasapljenje: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga:
Pa nije ga baš popljuvao, samo j3e kako se meni čini očekivao malo više nakon dramski izvrsnog Rockya Balboe
da, ali jadna ocijena sve govori...
Gdi je ocjena...ja sam vidio samo tekst...

http://www.jutarnji.hr/kultura_i_zivot/ ... ,106030.jl
a jebiga kad citas jutarnji na netu ...pise u papirnatim novinama....mislim da mu je dao 2/5..

Khaos[]

Post by Khaos[] » 26 Jan 2008, 12:20

Sa jebenih 60+ godina napravit ovakav film, car!! :!:
A$H wrote: ...da ne spominjem kako je kino bilo skoro prazno???WTF??.....
da mene bas zanima koliko je ljudi bilo na vecernjim predstavama jucer (i koliko ce ih bit danas)
hehe kad sam ja isao bilo nas je troje + cuvar koji je gledao :lol: , but that was to be expected, ipak sam isao u 14 :lol:

jedva cekam da ga odem opet pogledat.

i svi oni koji kazu da film ne valja su goddamn tree-hugging hippie bastards :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Jan 2008, 12:37

A$H wrote:pogledao sinoc i film je sranje...

:lol: :lol: :lol:

sala ofkors

SPOILER

nisam vjerovao da Stallone moze napravit tako brutalan film :prayer: :prayer: :prayer: ..brutalniji od onih pickastih Hostela...okrsaj sa masinkom na kraju gledam i kazam frendu kako je tu vise mrtvih nego u sva 3 prijasnja filma :pikachu: :pikachu: ,vidim gore da sam bio i u pravu..ajde ovaj put barem nije bio sam,placenini,pobunjenici,sniper kalibar .50...malo previse kompjuterskih efekata(ranjavanje/ubijanja svih vrsta) najvise se vidi na glavnmom liku na kraju,ali ne smeta previse.....muzika super..atmosfera super..Stallone mi jos izgledao nabildaniji nego u prijasnjim filmovima..ali onda skizim da se malo napuhao u licu,vratu..zato valjda nije "misice" pokazao u cijelom filmu :lol: ali opet je izgledao jebeno opako..ali ipak da svecenik salje i placa pobunjenike da odu spasit grupu koja je isla "borit" protiv svake vrste nasilja...i da bravo Stallone uspio si me u jednoj sceni zacimat da skocim na stolcu i da mi srce ide 1oo na sat..a to nije ni jednom filmu vec godinama uspijelo,pa ni horrorima.. :prayer: (prva minobacacka granata na selo sa tim "misionarima"...)..eto prvi RAmbo koji sam gledao u kinu 8) ,da ne spominjem kako je kino bilo skoro prazno???WTF??..uglavnom dobio sm sve kaj sam od filma trazio pa i VISE...
END
uglavnom super nastavak za "kraj" Rambo serijala...
potpisujem sve ovo. 8)
film je PRE - jeben :prayer: :prayer: :prayer: Stallone je napravio jebeno dobar posao. svaka čast, a i on je odličan u ulozi ostarjelog veterana kojem je pun k svega.. :lol: i odlično mi je to što je ovaj nastavak nekako naj dramatičniji / ozbiljniji..
ma.. nemam riječi.. dobio sam mnogo više nego što sam očekivao i izašao iz kina lud i nabrijan što mi se već dugo nije desilo. jedva čekam da na DVD-u izađe.

A$H

Post by A$H » 26 Jan 2008, 13:22

Wendigo wrote: potpisujem sve ovo. 8)
film je PRE - jeben :prayer: :prayer: :prayer: Stallone je napravio jebeno dobar posao. svaka čast, a i on je odličan u ulozi ostarjelog veterana kojem je pun k svega.. :lol: i odlično mi je to što je ovaj nastavak nekako naj dramatičniji / ozbiljniji..
ma.. nemam riječi.. dobio sam mnogo više nego što sam očekivao i izašao iz kina lud i nabrijan što mi se već dugo nije desilo. jedva čekam da na DVD-u izađe.
upravo to, idem ga danas/sutra opet u kino gledat.. 8)

Unreal

Post by Unreal » 26 Jan 2008, 13:23

A$H wrote:
Wendigo wrote: potpisujem sve ovo. 8)
upravo to, idem ga danas/sutra opet u kino gledat.. 8)
ja sam ga mislio danas ići,ali frendovima se ne da :roll: Izgleda da ću na kraju uhvatiti film na na torrentu

elrania

Post by elrania » 26 Jan 2008, 13:25

ovako pozitivni komentari me sve vise cine nestrpljivom :D ; idem u utorak najvjerojatnije pogledati film i jedva cekam 8)

GreenHornet

Post by GreenHornet » 26 Jan 2008, 13:26

trentno ga nemam neku zelju gledati ali-je li ostane rambo živ?moze i na pm odgovor. :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Post Reply