mislim da bi film s njihovim lokalnim narječjom zvučao puno mračnijeBoby wrote:Pričaj mi o tomeKnatchbull wrote:u Otočcu je uvijek horror atmosferaBoby wrote:Zvao bi se "Fašnik", o bi slasher a radnja bi se odvijala u Otočcu![]()
![]()
Ali bi svejedno film bio na engleskom
kako bi vi napravili horror film
- Knatchbull
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Boby
Eh, trenutno mi je samo naslov na pameti. Nešto slično kao kak su snimali prvi Petka 13.Unreal wrote:Kako bi izgledao ubojca i čime bi ubijao?Boby wrote:Pričaj mi o tomeKnatchbull wrote:u Otočcu je uvijek horror atmosfera![]()
![]()
Ali bi svejedno film bio na engleskom
Al možda bi se dalo nekaj napraviti s ubojicom; recimo da ubija pod raznim maskama. Atmosfera bi svakako bila podmukla a bilo bi i gorea. A oružja, ne znam, možda ratarski pribori, standardni noževi. Za oružje uvijek ima vremena
- Boby
Ha, ha.. Malo bum u offtopic pa pital jel imaš koga tamo? Meni baka tam živi pa navratim svako maloKnatchbull wrote:mislim da bi film s njihovim lokalnim narječjom zvučao puno mračnijeBoby wrote:Pričaj mi o tomeKnatchbull wrote:u Otočcu je uvijek horror atmosfera![]()
![]()
Ali bi svejedno film bio na engleskom![]()
![]()
- Knatchbull
studirao sam tamo kao izvanredni student na veleučilištu. par ispita sam polagao doleBoby wrote:Ha, ha.. Malo bum u offtopic pa pital jel imaš koga tamo? Meni baka tam živi pa navratim svako maloKnatchbull wrote:mislim da bi film s njihovim lokalnim narječjom zvučao puno mračnijeBoby wrote: Pričaj mi o tome![]()
Ali bi svejedno film bio na engleskom![]()
![]()
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
John_Ryder
- AlabamaSmokeOne
-
John_Ryder
ste dobili oskar ?AlabamaSmokeOne wrote:hehe, podsjetilo me da smo prije par godina nas par imali neku blesavu ideju da snimimo trashcinu koja bi se zvala "noga zvana ruka"..a radnja je trebala biti o nekom liku kojeg su zvali ruka (nadimak njegov) pa je on umro i njegov duh preselio u neku drvenu nogu koja pocinje ubijat
- Boby
Aha, imaš pravo. Baš sam na srp i mislil. Trebalo bi ubaciti i koju scenu na polju ili kukuruzištu; nešto kao mala posveta djeci kukuruza ali glavninu radnje ostaviti u gradu na maskenbaluHorrorHR wrote:Za slasher bi srp bilo dobro rješenje kada bi se vrtila radnja tipa u slavoniji ili otočcu koji ste spomenuli.
Kao hladno oružje djeluje baš brutalno
- Wendigo
-
John_Ryder
- Knatchbull