ma zbilja je glup, to je istina.Unreal wrote:meni je to baš glup film i ne onako glup i zabavan u smislu Transportere nego baš glup film koj se previše ozbiljno shvača i DMX mi ide na živcejohn_constantine wrote:Cradle 2 the Grave - solidan akcić.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Michel puši karu.
- Evil Xander
- A$H
- elrania
pirates of the caribbean: at world's end (2007)
izuzetno cheesy zavrsetak poprilicno cheesy trilogije
prvi dio je bio simpatican, drugi zabavan i dinamican, ali odredeni likovi su vec lagano postali zamorni, a treci je ... aargh, ne mogu rec da mi se pretjerano svida. gledajuci ga u kontekstu trilogije, sasvim je ok i fino je okrunjena prica, no sam po sebi mi nije osobit. ima par scena za nasmijat se, ali vise manje, zna se vec kako ce stvari teci i veci su interes, bar u mom slucaju, pobudile iznenadne, usputne, kratke scene nego glavna nit koja se proteze kroz pricu
prvi dio sam pogledala 2 puta, ali ovo nikako ne bih opet
sva sreca da volim gusare i brodove inace bi mi, vjerujem, ovo bilo poprilicno dosadno
izuzetno cheesy zavrsetak poprilicno cheesy trilogije
prvi dio je bio simpatican, drugi zabavan i dinamican, ali odredeni likovi su vec lagano postali zamorni, a treci je ... aargh, ne mogu rec da mi se pretjerano svida. gledajuci ga u kontekstu trilogije, sasvim je ok i fino je okrunjena prica, no sam po sebi mi nije osobit. ima par scena za nasmijat se, ali vise manje, zna se vec kako ce stvari teci i veci su interes, bar u mom slucaju, pobudile iznenadne, usputne, kratke scene nego glavna nit koja se proteze kroz pricu
prvi dio sam pogledala 2 puta, ali ovo nikako ne bih opet
sva sreca da volim gusare i brodove inace bi mi, vjerujem, ovo bilo poprilicno dosadno
- horkolerbus
-
John_Ryder
- Dragonrage
Fenomenalan film...kad jednom krene onda krene...elrania wrote:man on fire (2004)
izvrstan film... nacin snimanja me se najvise dojmio, atmosfera je odmah na drugom mjestu i onda dolazi denzelova performansa
pocetak je kao malo sporiji, no kao takav je apsolutno taman te lijepo odgovara burnom kraju izvedenom na miran i dirljiv nacin
- Betmen
juno http://www.imdb.com/title/tt0467406/
mislim obozavam glumce iz filma, ali nekak mi nije sjeo, nije mi bio zanimljiv nit smijesan
mislim obozavam glumce iz filma, ali nekak mi nije sjeo, nije mi bio zanimljiv nit smijesan
- elrania
-
GreenHornet
- dr mladjo
Session 9 (2001) - vrlo dobar horor/triler.manja ekipa radi na renoviranju glomaznog bivšeg sanatorijuma.unutarjni ugođaj dosta podsječa na Silent hil.film je snimljen digitalnom kamerom pa se ističe iz ponude druih filmova..8/10
The Door in the Floor (2004)-mladić dobije ljetni posao kao asistent poznatom piscu.a za oko mu zapne njegova žena..izdvajam Elle Fanning (I)-2 dobre mlade glumice u 1 obitelji 8/10
Fast Times at Ridgemont High (1982)-prosjek.iskreno ne znam što je toliko kultno u ovom filmu.premalo humora za komediju ni ozbiljnosti za dramu.jedino vrijedo spomena je penn kao spicoli i scena izlaska iz bazena phobe cates...6,5/10
White Hunter Black Heart (1990) - 8/10
The Door in the Floor (2004)-mladić dobije ljetni posao kao asistent poznatom piscu.a za oko mu zapne njegova žena..izdvajam Elle Fanning (I)-2 dobre mlade glumice u 1 obitelji 8/10
Fast Times at Ridgemont High (1982)-prosjek.iskreno ne znam što je toliko kultno u ovom filmu.premalo humora za komediju ni ozbiljnosti za dramu.jedino vrijedo spomena je penn kao spicoli i scena izlaska iz bazena phobe cates...6,5/10
White Hunter Black Heart (1990) - 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
Unreal
Highlander: The Source-
WTF?????? Mislim svi nastavci na orginal su ispali kao remek djelo usuprot ovome. Kako glupa radnja o nekom izvoru i osim toga je scenarij za kurac sa lošim likovima,hrpetinama gluposti i kretenskim dijalozima. Gluma je katastrofalna i glavni glumac izgleda zbunjeno. Režija je debilna jer sam film ispada kao neka jeftina igrica i nisam u životu vidio lošiju scenu borbre nego onu na kraju.Film još sadrži najgoreg negativca ikada koj bi tkz trebao biti neki bad ass i komiča lik,ali zapravo ispada iritantan i retardiran sa pokušajem da bude cool kao negativac u prvom filmu. Zbilja ovaj film je toliko loš,zapravo ja b mogao napraviti bolji film od ovoga
Ocjena 1/5
Ocjena 1/5