Ja te filmove inače izbjegavam (Conana volim) ali čini mi se da Gospodar prstenova i nije baš za djecuUnreal wrote:Ma ne da su današnji fanatsy ili avanturistički filmovi loši,ali nekako su mi baš svi tipično za djecu. Nema više zakon sirovih filmova kao Conan the Barbarian,Excalibur,Highlander i itd.Boby wrote:Nisam čital knjige ali film sam po sebi mi je bolji od Harry Pottera (iako knjige o Potteru volim)Asfodel wrote:Lemony Snicket Niz nesretnih događaja - nikad mi se to nije dalo gledat jer sam čitala to još kao klinka, ali zapravo zabavno
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Boby
- Boby
"Mr Brooks"
Sve u svemu dosta dobar film. Odlična izvedba Kevin Costnera; već dugo nisam pogledao ovako dobar triler. Jedina zamjerka mi je Demi Moore i ne toliko njezina gluma koliko njezin lik. Dok je na svim ostalim poljima film dosta realističan i (za razliku od većine ostalih) serijskog ubojicu nastoji pokazati kao čovjeka s emocijama i vrlinama a ne kao čudovište lik Demi Moore je sveden na tipičan klišej o revnoj policajki koja slijedi svoje instinkte i tako riješava slučajeve prelazaći i okvire procedure koju primjenjuju stvarni policajci
Sve u svemu dosta dobar film. Odlična izvedba Kevin Costnera; već dugo nisam pogledao ovako dobar triler. Jedina zamjerka mi je Demi Moore i ne toliko njezina gluma koliko njezin lik. Dok je na svim ostalim poljima film dosta realističan i (za razliku od većine ostalih) serijskog ubojicu nastoji pokazati kao čovjeka s emocijama i vrlinama a ne kao čudovište lik Demi Moore je sveden na tipičan klišej o revnoj policajki koja slijedi svoje instinkte i tako riješava slučajeve prelazaći i okvire procedure koju primjenjuju stvarni policajci
- elrania
- Boby
- Vorador
meni je taj film fantastičan. među najdražima. totalno neobičan vestern i stvarno poseban film. ovaj mash me malo podsjeća na njega s obzirom na to kako je koncipirana radnja.Boby wrote:E kakav je taj McCabe & Mrs. Miller? Već ga dugo želim pogledati. Znam da ima odličan soundtrack budući da je Altman ubacio Cohenove pjesmeVorador wrote:m.a.s.h. ok film. očekivao sam mnogo više. malo me podsjetio na mccabe & mrs miller koji sam prije gledao.
-
Unreal
Ja te filmove ne bi izbjegavaoBoby wrote:Ja te filmove inače izbjegavam (Conana volim) ali čini mi se da Gospodar prstenova i nije baš za djecuUnreal wrote:Ma ne da su današnji fanatsy ili avanturistički filmovi loši,ali nekako su mi baš svi tipično za djecu. Nema više zakon sirovih filmova kao Conan the Barbarian,Excalibur,Highlander i itd.Boby wrote: Nisam čital knjige ali film sam po sebi mi je bolji od Harry Pottera (iako knjige o Potteru volim)
- john_constantine
Daj nemoj srati! Ja sam baš toliko imao kada sam gledao taj film.Unreal wrote:Ja te filmove ne bi izbjegavaoBoby wrote:Ja te filmove inače izbjegavam (Conana volim) ali čini mi se da Gospodar prstenova i nije baš za djecuUnreal wrote: Ma ne da su današnji fanatsy ili avanturistički filmovi loši,ali nekako su mi baš svi tipično za djecu. Nema više zakon sirovih filmova kao Conan the Barbarian,Excalibur,Highlander i itd.. Conan i Excalibur jesu sirovi i dosta nasilni filmvi koliko se sječam,ali nikako loši. Highlander več nije toliko nasilan film,ali zbog ludog glavnog negativca i rezanja glave baš nije za djecu mlađu od 7 godina. BTW ono što sam htio reči je da mi današnji takvi tipovi filmova več postaju malo zamorni i nemaju baš nego magiju kao oni old scool fanatsy filmovi.
Michel puši karu.
- john_constantine
Unreal wrote:Pa ja sam imao 6 kada sam Conanajohn_constantine wrote:
Daj nemoj srati! Ja sam baš toliko imao kada sam gledao taj film.,ma kada bolje razmislim filmovi su u današnje vrjeme za sve uzraste
Ma imaš pravo, više nema onog pravog štiha 80 - tih, danas je sve prenapuhano kao beowulf, kralj škorpiona i slični filmovi...
Michel puši karu.
- john_constantine
- dr mladjo
mash-vrlo dobar ali nije odličan.sad jel to do previše razbačene radnje ili su mi draži likovi iz serije..8/10
thirteen -vrlo dobar..nije kontraverzan kao kids...8/10
i am the legend - dobra prva polovica filma ali kraj zezne..više bih volio da se film držao predloška pa da ima opravdano ono ''legend''..7/10
ricky gervais animal and politics-animal je još uvijek bolji od politics 9/10
thirteen -vrlo dobar..nije kontraverzan kao kids...8/10
i am the legend - dobra prva polovica filma ali kraj zezne..više bih volio da se film držao predloška pa da ima opravdano ono ''legend''..7/10
ricky gervais animal and politics-animal je još uvijek bolji od politics 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Knatchbull