Nikako na zelenu granu s ovim prženjem

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Scarface

Nikako na zelenu granu s ovim prženjem

Post by Scarface » 14 Jan 2008, 21:08

Pa ja ću više puknit na živce, znan pržit mdf fileove priko Alcohola, ali sad dva pitanja: Šta ako iman jedan iso file i jedan puno manji mds file? I drugo: kako pržit samo iso file, dakle ako iman samo njega. Ako ide priko nera moran li odabrat Image recorder? Fala.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Evil Xander

Re: Nikako na zelenu granu s ovim prženjem

Post by Evil Xander » 14 Jan 2008, 21:10

Ghostface wrote:I drugo: kako pržit samo iso file, dakle ako iman samo njega. Ako ide priko nera moran li odabrat Image recorder? Fala.
Ako ides preko nera samo odaberi burn image. Image recorder je ono sto mu ime kaze, snimac iso image-a od medija.

Nije bas da je nuklearna fizika, google is your friend.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Scarface

Post by Scarface » 14 Jan 2008, 21:27

Ma da, ali kad odaberen image recorder (umisto onoga D) otvori mi opet da biran koji image, a prethodno sad već odabra iso file. I da, tražija san po googleu, i sve kužin ali mi ova stvar odskače od svega pročitanog. Zašto jednostavno ne prži?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Evil Xander

Post by Evil Xander » 14 Jan 2008, 21:29

Ghostface wrote:Ma da, ali kad odaberen image recorder (umisto onoga D) otvori mi opet da biran koji image, a prethodno sad već odabra iso file. I da, tražija san po googleu, i sve kužin ali mi ova stvar odskače od svega pročitanog. Zašto jednostavno ne prži?
Zato, jer image recorder sluzi kao sto mu ime kaze, snimanju image-a, tj. kreiranju iso image-a. Odaberi przilicu A NE IMAGE RECORDER, te burn image i to je to.

Procitaj help koji puta ili progooglaj.

Scarface

Post by Scarface » 14 Jan 2008, 21:36

Ma da, kužin di san falija, jer me buni to stalno spominjanje "burn image", jer kada ja odaberen iso file i D: Asus... da prži, i stavin Burn (to san i učinija prvi put i nije mi igrica radila) ne vidin nigdi opciju burn image. Di je to uopće, je li zapravo ta opcija "Burn" jer ako je, onda mi ne radi. I kakve veze ima taj dodatni mds file?

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jan 2008, 21:39

gore na izborniku ti ima mali znak CD koji gori. To ti je burn image, i u opcijama recorded ili gdje već. potraži malo, he. Ali piše ti na listi izbornika burn image.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 14 Jan 2008, 21:44

Ja to ne mogu nać, pokrenen Nero Express i ne vidin to. Ništa, odustajen, pa ovo je za popizdit, najjednostavniju stvar ne mogu prokužit. Fala ljudi na pomoći, al ovo i neće i neće.

Evil Xander

Post by Evil Xander » 14 Jan 2008, 22:15

Priceless. :)

ID10T

Post by ID10T » 14 Jan 2008, 23:23

Ako otvoris Nero Express odaberes Disc Image or Saved Project - nadjes image na kompu i kazes mu da przi na cd/dvd.
Ako otvoris Nero StartSmart odes na opciju Copy and backup (predzadnja opcija nakon photo and video) i odaberes "Burn Image to Disc" - odaberes image sa kompa i kazes mu da ga przi na cd/dvd.

Ako napravis jednu od ovih opcija on ce ti taj image prebacit na CD kao cijeli CD (znaci ako je igra... instal.exe i ostale gluposti, foldere...yada...yada) tj. u ono prvobitno stanje prije nego sto je pretvoren u image.

Neki pirati ga zmrdaju totalno pa ne uspije sprzit uvijek... Tad ti je bolje jednostavno otic na Make Data CD/DVD i spicit cijeli image gore...

Nadam se da ti je ovo pomoglo :)
[url=http://imageshack.us][img]http://img251.imageshack.us/img251/2016/jalbaar6.gif[/img][/url]

Scarface

Post by Scarface » 15 Jan 2008, 00:16

ID10T wrote:Ako otvoris Nero Express odaberes Disc Image or Saved Project - nadjes image na kompu i kazes mu da przi na cd/dvd.
Ako otvoris Nero StartSmart odes na opciju Copy and backup (predzadnja opcija nakon photo and video) i odaberes "Burn Image to Disc" - odaberes image sa kompa i kazes mu da ga przi na cd/dvd.

Ako napravis jednu od ovih opcija on ce ti taj image prebacit na CD kao cijeli CD (znaci ako je igra... instal.exe i ostale gluposti, foldere...yada...yada) tj. u ono prvobitno stanje prije nego sto je pretvoren u image.

Neki pirati ga zmrdaju totalno pa ne uspije sprzit uvijek... Tad ti je bolje jednostavno otic na Make Data CD/DVD i spicit cijeli image gore...

Nadam se da ti je ovo pomoglo :)

Stvarno fala na trudu, definitivno mi je pomoglo. Ma, ja san se bija samo bazira na data CD i DVD, taj Disc Image san bija jedanput otvorija al san mislija da to nije to. E jesan berlav. :lol:

Post Reply