AvP 2: Aliens vs. Predator

Mjesto za horore iz novog milenija.
dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 11 Jan 2008, 16:00

A jeben ti morat ću to pod hitno pogledati... iako imam prdosjećaj da ću se razočarati :?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jan 2008, 16:08

dr_gonzo wrote:A jeben ti morat ću to pod hitno pogledati... iako imam prdosjećaj da ću se razočarati :?
Nećeš ako ne očekuješ Aliense i Predatora...tj. kvalitetu tih filmova...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 11 Jan 2008, 16:11

Ma, znam da neće biti kvaliteta tih filmova...ali se bojim da su tim mnogobrojnim posvetama uništili film (dok je u prvom dijelu najveći problem bio vrlo loš scenarij...tj. bio je sranje i jako plošni i nezanimljivi likovi)...jer ako film nema ništa svog onda je osuđen na propast...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jan 2008, 16:14

dr_gonzo wrote:Ma, znam da neće biti kvaliteta tih filmova...ali se bojim da su tim mnogobrojnim posvetama uništili film (dok je u prvom dijelu najveći problem bio vrlo loš scenarij...tj. bio je sranje i jako plošni i nezanimljivi likovi)...jer ako film nema ništa svog onda je osuđen na propast...
Kao što rekoh, ovaj nema scenarij...samo sat i pol klanja a likovi jesu plošni ali meni draži od onih i prvog filma...očekuj nešto tipa Jason vs Freddy ali sa Aliens i Predator štihom...

Vorador

Post by Vorador » 11 Jan 2008, 17:33

dr_gonzo wrote:Ma, znam da neće biti kvaliteta tih filmova...ali se bojim da su tim mnogobrojnim posvetama uništili film (dok je u prvom dijelu najveći problem bio vrlo loš scenarij...tj. bio je sranje i jako plošni i nezanimljivi likovi)...jer ako film nema ništa svog onda je osuđen na propast...
Ovdje ti je scenarij = 0. Ako ti je u prvom bio sranje teško da ćeš ovdje naći štogod zanimljivo.

Vorador

Post by Vorador » 11 Jan 2008, 17:34

Dragonrage wrote:
Kao što rekoh, ovaj nema scenarij...samo sat i pol klanja a likovi jesu plošni ali meni draži od onih i prvog filma...očekuj nešto tipa Jason vs Freddy ali sa Aliens i Predator štihom...
Upravo to! Makar mi je Freddy vs. Jason bolji i zabavniji od AvP i od AvPR. Žalosno.

sikeone

Post by sikeone » 11 Jan 2008, 18:17

slažem se sa svima da je scenarij nikakav, karakterizacija likova 0 ali sam ipak uživao u sat i pol klanja između aliena, predatora i ljudi. Puno bolji od jedinice sa dobrim scenama ubijanja i sa par neočekivanih scena, jedino me malo smetalo puno mraka i kamera koja se trese paneke stvari se ne rasaznaju ali sve u svemu dobra zabava

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 Jan 2008, 19:19

sikeone wrote:slažem se sa svima da je scenarij nikakav, karakterizacija likova 0 ali sam ipak uživao u sat i pol klanja između aliena, predatora i ljudi. Puno bolji od jedinice sa dobrim scenama ubijanja i sa par neočekivanih scena, jedino me malo smetalo puno mraka i kamera koja se trese paneke stvari se ne rasaznaju ali sve u svemu dobra zabava
slično nešto kod mene, osvrt napisan, čeka za objavljivanje da dođem doma ;)

A$H

Post by A$H » 11 Jan 2008, 19:39

HorrorHR wrote:
sikeone wrote:slažem se sa svima da je scenarij nikakav, karakterizacija likova 0 ali sam ipak uživao u sat i pol klanja između aliena, predatora i ljudi. Puno bolji od jedinice sa dobrim scenama ubijanja i sa par neočekivanih scena, jedino me malo smetalo puno mraka i kamera koja se trese paneke stvari se ne rasaznaju ali sve u svemu dobra zabava
slično nešto kod mene, osvrt napisan, čeka za objavljivanje da dođem doma ;)
pa ajde brze...bas gledam kako nema neki novi osvrt..a ovaj bas zelim procitat..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Unreal

Post by Unreal » 11 Jan 2008, 23:06

Evo baš pogledao u kinu. Film je bolji od orginala zato što ima više akcije i krvi i ideja o Predatoru koj dolazi u malen gradič da počisti nered mi se više sviđa nego ona o sa piramidom u orginalu pa je sam film zabavniji. Film ima dosta problema.Gluma nije nekaj(pobrali su glumce iz nekih tv serija) i dijalozi su ponekad katastrofa tipa "government doesn´t lie to people" i "people are dying,give as guns" :lol: . Redatelji makar su stvorili ponekad ok ugošaj i mračnu atmosferu ipak su to dosta pobrali iz prijašnjih filmova,a ja iskreno nekak više volim orginalan pristup i kod akcijskih scena su malo previše zomirali pa se nije najbolje vidjelo. Mislim da je Paul W.S. Anderson napravio bolji posao kao redatelj u prvom filmu(još da nije pisao scenarij). Onako film je zabavan i ima par dobrih fora pa se isplati pogledat,ali zbilja je mogao na nekim mjestima biti puno bolji.
Ocjena 3.5/5

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2008, 11:17

pogledao sinoć ovo čudo i pridružujem se komentarima o lošem scenariju, glumi, režiji itd. što je i bilo za očekivati.. ovo je film kojem bi dao dvije ocjene, vrlo loše i jebeno.. :lol: da pojasnim, dijalozi, gluma i likovi (ljudski) su katastrofa, ali zato okršaji između Predatora (predivna nova i poboljšana stara oprema) i Aliena / Predatoriana su jebeni te ima zanimljivih killova i detalja poput zvuka bubnjeva za vrijeme Predatorovih potjera (kao u prvom Predatoru). uglavnom, film je glup ko k.... ali nemogu reći da se nisam zabavio.. :D

ocijena: huh.. 2,9/5

A$H

Post by A$H » 13 Jan 2008, 11:24

idem danas sa ekipom u kino...ne nadam se nicemu pa se necu razocarat.. :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2008, 11:29

A$H wrote:idem danas sa ekipom u kino...ne nadam se nicemu pa se necu razocarat.. :lol:
tako je bilo u mom slučaju..

A$H

Post by A$H » 13 Jan 2008, 11:31

Wendigo wrote:
A$H wrote:idem danas sa ekipom u kino...ne nadam se nicemu pa se necu razocarat.. :lol:
tako je bilo u mom slučaju..
samo neka bude dobra akcija,sto po svima i jedino valja u filmu i eto ja sretan.. :wink:

Deimos

Post by Deimos » 13 Jan 2008, 11:41

ma rađe nejdi, film je užas, čak i akcija

Post Reply