Glazba.
- elrania
- Knatchbull
- Knatchbull
hmmm... probaj coldplay, Oasis, dobar stari Queen, Travis, Toto...Evil Xander wrote:Uglavnom sad: Fun Lovin Criminals, Depeche Mode, Bob Marley, Manu Chao, Mars Volta, Radiohead, New Order, Manic Street Preachers, Cafe del Mar kompilacije, razne Brazilectro i ostala lounge drombuljanja, Let3, Rage Against the Machine, Paul Oakenfold, Rammstein, Deftones, razni Tribute to Ramones izvodjaci, Faithless, U2 (starije stvari).
Nekad i sad ne iskljucuju jedno drugo, ali su uglavnom predstavnici najcescih stvari u playlisti, smatrajte to opsegom 'od-do' pa unutar toga preporucite nesto slusljivoga...
-
mrtwa
zaakon...to kažu svi koji su biliKnatchbull wrote:bio i ostao paf. odlična atmosfera u dvorani, zbilja se osjećala pozitivna vibra u zraku, dečki korektno odradili posaomrtwa wrote:trebala ić, al nisam![]()
a ti?
naravno ja nisam među njima
slušaš blind guardian šta?
Real terror is not the sigth of death. It is the fear of death. What is the fear of death? Terror of the unknown.
http://originalevil.blog.hr - ako vas treba nešto nasmijati=)
- Knatchbull
-
mrtwa
oni su mi okej...onda ispada da imamo dost sličan ukusKnatchbull wrote:naravno. ne više kao prije, al Nightfall dosta često u zadnje vrijeme.mrtwa wrote:zaakon...to kažu svi koji su bili![]()
naravno ja nisam među njima![]()
slušaš blind guardian šta?
Real terror is not the sigth of death. It is the fear of death. What is the fear of death? Terror of the unknown.
- elrania
- Knatchbull
- elrania
- Knatchbull
slušam ja dosta klasike i jazza, obožavam Tommyja Emmanuela, Johna Williamsa, Johna Mclaughlina etc.elrania wrote:eh, pogrijesih... a sto mogu kad su postovi upucivali na drugo
Code: Select all
http://www.youtube.com/watch?v=oEfFbuT3I6A- elrania
evo ga na...opet...Knatchbull wrote:slušam ja dosta klasike i jazza
klasika je period koji spada pod klasicnu glazbu
pretpostavljam da se ne zadrzavas samo na tome (ako prilikom slusanja uopce radis razlike izmedu pojedinih autora i periodizaciju razdoblja) nego da srljas i po ostalim periodima
a koje autore volis poslusati ovak opcenito?
- Knatchbull
Ne dijelim glazbu po periodima nego po uhu, odnosno kako mi se što svidi(možda smo se krivo razmumjeli ili imamo drugačije shvaćanje pojma klasikaelrania wrote:evo ga na...opet...
klasika je period koji spada pod klasicnu glazbu
pretpostavljam da se ne zadrzavas samo na tome (ako prilikom slusanja uopce radis razlike izmedu pojedinih autora i periodizaciju razdoblja) nego da srljas i po ostalim periodima
a koje autore volis poslusati ovak opcenito?
- elrania
pojam "klasike" nema drugacijeg shvacanja... u hrvatskom jeziku, kojim se sluzis, on u ovom kontekstu oznacava samo jedan period u stvaralastvu klasicne glazbe
poistovjecuje se s klasicizmom u knjizevnosti i umjetnosi
od ovoga sto si nabrojao, jedino su mozart i beethoven pripadnici klasike, dok bach debelo seze u barok...
eeh, vidis, meni pak jazz ne odgovara previse... swing obozavam... latino jazz moze proc, no ostale podvrste mi nisu bas
od ovoga sto si nabrojao, jedino su mozart i beethoven pripadnici klasike, dok bach debelo seze u barok...
eeh, vidis, meni pak jazz ne odgovara previse... swing obozavam... latino jazz moze proc, no ostale podvrste mi nisu bas
- Knatchbull
ok razumijemo se. Pojam klasike kod vecine ljudi označava sve koje sam ja nabrojao(iako to nije točno), baš kao što će ti neki reći da Nirvana svira metalelrania wrote:pojam "klasike" nema drugacijeg shvacanja... u hrvatskom jeziku, kojim se sluzis, on u ovom kontekstu oznacava samo jedan period u stvaralastvu klasicne glazbe