Last Post Wins !!!11one
- Aryx
LOL nemoj gledati na engleskom ffs!!!!!!
mozda je dual audio sto je najvjerojatnije... pokreni ga s vcl playerom pa prebaci na japanski + stavi si titlove koje isto pokrenes tim programom
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
he, nadam se da imaš onaj brok klika gdje je bila abeceda njihovih seksualnih perverzija.
Baš bi ih sve htio iskušati, ali mogao bi i ti umjesto mene. 
E, možda sam nešto propustio, ali otkad je Herbert west negativac?
Epizoda za reanimatorom je ludnica... Samo mi fali četvrti nastavak, sranje.... A baš bi htio još i onog darkmana, ali nema ništa od toga na www.torrentspy.com.... 
E, možda sam nešto propustio, ali otkad je Herbert west negativac?
- A$H
nije negativac baš do kraja...zato ti treba 4 nastavak...john_constantine wrote:he, nadam se da imaš onaj brok klika gdje je bila abeceda njihovih seksualnih perverzija.![]()
Baš bi ih sve htio iskušati, ali mogao bi i ti umjesto mene.
E, možda sam nešto propustio, ali otkad je Herbert west negativac?Epizoda za reanimatorom je ludnica... Samo mi fali četvrti nastavak, sranje.... A baš bi htio još i onog darkmana, ali nema ništa od toga na www.torrentspy.com....
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
E da i za sve one koji mi šalju PM-ove za razmijene,da ne pišem svaki posebno....nikaj od razmjena...nije radi nečeg zbog vas nego sam sam odlučio da se ove godine više ne razmjenjujem jer moram napravit "Inventuru" da vidim kaj imam,nemam,trebam,kaj mi je okolo posuđeno....itd...
budemo se mjebnjali sljedeće godine koja je blizu...
pozz..
budemo se mjebnjali sljedeće godine koja je blizu...
pozz..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- john_constantine
- Zombiemachine
Koji će trajati bar 5 dana. Toliko je trajao prošle godine, ove ciljamo na 7 ako bude bilo snage nakon 5-og.FilmTV wrote:Pivski maratonjohn_constantine wrote:je, što ćete na novu godinu? imate filmski maraton ili ćete negdje izaći van u kino, pa opet filmski maraton.![]()
Krv je moje svjetlo i moja tama.